Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 107361 - 107380 Napsat příspěvek
já jich mám v záloze víc ale ty už jsou hooooodně sprostý a myslím že se nadají prezentovat veřejně ;)
486365
já jich mám v záloze víc ale ty už jsou hooooodně sprostý a myslím že se nadají prezentovat veřejně *;)*
0 0
reagovat
nevím jak kdo ale já se dnes bavím tgon :D
486364
nevím jak kdo ale já se dnes bavím tgon *:D*
0 0
reagovat

t_gon

Mensi obmena:
Prazak: Helee, prooc vy ve Vosrave mluviiitee taak kraatcee?
Ostrava: Bo neni cas p*co!

nebo

Prijde ostravak na nadrazi v Praze k prepazce: "!Listek p*co"
Pokladni: Na Svinov nebo na Hlavni?
486363
Mensi obmena: Prazak: Helee, prooc vy ve Vosrave mluviiitee taak kraatcee? Ostrava: Bo neni cas p*co! nebo Prijde ostravak na nadrazi v Praze k prepazce: "!Listek p*co" Pokladni: Na Svinov nebo na Hlavni?
t_gon
0 0
reagovat

Gorecki

Neco lokalniho...

Prijede strejda z Osravy na navstevu rodiny do Prahy.
Lojzik se ho pta : "streejdoo, nas panii ucitelka ve skole ucii, ze vy Ostravaci mluvite nespisovne, mate malou slovnii zaasobu a strasne zkracujete. Je to pravda?"
Strejda : "p*cu" ;)

Mno snad to pobavi stejne jako me...
486362
Neco lokalniho... Prijede strejda z Osravy na navstevu rodiny do Prahy. Lojzik se ho pta : "streejdoo, nas panii ucitelka ve skole ucii, ze vy Ostravaci mluvite nespisovne, mate malou slovnii zaasobu a strasne zkracujete. Je to pravda?" Strejda : "p*cu" *;)* Mno snad to pobavi stejne jako me...
Gorecki
0 0
reagovat
gorecki
:D já mám dneska nějakou smácí náladu
486361
gorecki *:D* já mám dneska nějakou smácí náladu
0 0
reagovat
k tym filmovym testom, tento je celkom odlisny a ak nepodvadzate s imdb tak aj dost tazky, ja som ho dal na 17%. Ale na zaver trosku otravne vyzvedaju osobne udaje;)

aria
som si prave spomenul na tento moj stary ale oblubeny:

Starsi parik sedi v restauracii. Zena sa zakyda omackou a vravi:
"Boze, vyzeram jak prasa."
A muz jej na to: "...a este si sa aj zakydala." :D
486360
k tym filmovym testom, [link="http://url_odkazu"]tento[/link] je celkom odlisny a ak nepodvadzate s imdb tak aj dost tazky, ja som ho dal na 17%. Ale na zaver trosku otravne vyzvedaju osobne udaje;) [b]aria[/b] som si prave spomenul na tento moj stary ale oblubeny: Starsi parik sedi v restauracii. Zena sa zakyda omackou a vravi: "Boze, vyzeram jak prasa." A muz jej na to: "...a este si sa aj zakydala." *:D*
0 0
reagovat
trocha odlehčení
Maldík se připotácí k dívce sedící u stolu " Hele nešla bys tancovat?"
Dívka rozpačitě špitne :" Noooo .... ano"
" tak běž nemám si kam sednout"

Vykoukne krokodýl z vody na rybáře a ptá se :" Tak co berou berou?"
"Kdepak ani ťuk.."
"Tak se na ně vykašli a pojď se vykoupat":D
486359
trocha odlehčení Maldík se připotácí k dívce sedící u stolu " Hele nešla bys tancovat?" Dívka rozpačitě špitne :" Noooo .... ano" " tak běž nemám si kam sednout" Vykoukne krokodýl z vody na rybáře a ptá se :" Tak co berou berou?" "Kdepak ani ťuk.." "Tak se na ně vykašli a pojď se vykoupat"*:D*
0 0
reagovat
Jasně že neni, pak stačí napsat odvolání... :D
486357
Jasně že neni, pak stačí napsat odvolání... *:D*
0 0
reagovat
on ten test na csfd neni nijak těžkej
486356
on ten test na csfd neni nijak těžkej
0 0
reagovat
Já se toho CSFD testu bál a nakonec za plný počet a to ještě za 25 vteřin:D
486355
Já se toho CSFD testu bál a nakonec za plný počet a to ještě za 25 vteřin*:D*
0 0
reagovat
fingolfincz: Pomo by ti mel po par zaslanych komentarich k filmum na jeho mail to pravo bez problemu udelit, nemusis se toho bat. Pokud tam nenapise do oci bijici hrubice a nezacina vety malymi pismeny, dostane to pravo kdejaky neumetel. Staci se podivat na uroven nekterych komentu, to je nekdy des.
486354
fingolfincz: Pomo by ti mel po par zaslanych komentarich k filmum na jeho mail to pravo bez problemu udelit, nemusis se toho bat. Pokud tam nenapise do oci bijici hrubice a nezacina vety malymi pismeny, dostane to pravo kdejaky neumetel. Staci se podivat na uroven nekterych komentu, to je nekdy des.
0 0
reagovat
fingolfincz: Pokud už je to nějaký pátek, tak napiš Pomovi, že bys ho jako chtěl zkusit znova a on ti pravděpodobně napíše, ať mu napíšeš pár cvičných komentářů a on ti pravděpodobně udělí právo komentovat.... 8)
486353
fingolfincz: Pokud už je to nějaký pátek, tak napiš Pomovi, že bys ho jako chtěl zkusit znova a on ti pravděpodobně napíše, ať mu napíšeš pár cvičných komentářů a on ti pravděpodobně udělí právo komentovat.... *8)*
0 0
reagovat

deiwi

Mám tušení, že drakovy dali speciální test, aby se tam nedostal anebo mu naschvál ubíraj počet bodú/správnost otázek:)
486352
Mám tušení, že drakovy dali speciální test, aby se tam nedostal anebo mu naschvál ubíraj počet bodú/správnost otázek*:)*
deiwi
0 0
reagovat

Rave

Ve tvém případě by se jednalo o synonymum znečišťování ovzduší
486351
Ve tvém případě by se jednalo o synonymum znečišťování ovzduší
Rave
0 0
reagovat
k tomu testu na ČSFD, když už sem ho jednou nedal, můžu ho nějak dělat znovu?
486350
k tomu testu na ČSFD, když už sem ho jednou nedal, můžu ho nějak dělat znovu?
0 0
reagovat
Kdybych takhle vyhrál auto, tak by mě to taky netížilo, za odměnu bych ty pomocníky vozil po Praze:D
486347
Kdybych takhle vyhrál auto, tak by mě to taky netížilo, za odměnu bych ty pomocníky vozil po Praze*:D*
0 0
reagovat
Mno a já bych chtěl pomoc s testem na csfd a nikdo se k tomu nemá. :o
486346
Mno a já bych chtěl pomoc s testem na csfd a nikdo se k tomu nemá. *:o*
0 0
reagovat
PraSitel
víš co já jsem asi blbě vychovaná mne by to svědomí tížilo ale faktem je že mu tady nikdo pomáhat nemusí.Z druhé strany mne by ani nenapadlo takhle si říkat o pomoc.Beru to jednou nebo dvakrát, ale ne pořád .Howg už jsem domluvila na tohle téma .
486341
PraSitel víš co já jsem asi blbě vychovaná mne by to svědomí tížilo ale faktem je že mu tady nikdo pomáhat nemusí.Z druhé strany mne by ani nenapadlo takhle si říkat o pomoc.Beru to jednou nebo dvakrát, ale ne pořád .Howg už jsem domluvila na tohle téma .
0 0
reagovat
st
je to podvod
486340
st je to podvod
0 0
reagovat
Já myslím, že on nic nevyhrává. Jenom machruje před nějakými zoufalci na warezovém diskuzním fóru. ;)
486339
Já myslím, že on nic nevyhrává. Jenom machruje před nějakými zoufalci na warezovém diskuzním fóru. ;)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se