Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 106841 - 106860 Napsat příspěvek
Přesně 5 kusů 1:1 a ani jedno alternativní. Ale uznávám, že je to spíš tím, že mě dvd nechává čím dál víc chladným. Vždyť mě nezajímaj ani Transformeři. ;) A abych to upřesnil, mně nevadí, když si občas někdo něco "ilegálně zazálohuje", štve mě přístup typu "originál si nekoupim nikdy, když to můžu mít zadarmo". Asi mám k filmovýmu průmyslu s každým rokem větší úctu, nebo co. ;)

A fotbal je nuda, sám to víš. Pořád tam padaj a chytaj se za hlavy.:D
477960
Přesně 5 kusů 1:1 a ani jedno alternativní. Ale uznávám, že je to spíš tím, že mě dvd nechává čím dál víc chladným. Vždyť mě nezajímaj ani Transformeři. ;) A abych to upřesnil, mně nevadí, když si občas někdo něco "ilegálně zazálohuje", štve mě přístup typu "originál si nekoupim nikdy, když to můžu mít zadarmo". Asi mám k filmovýmu průmyslu s každým rokem větší úctu, nebo co. ;) A fotbal je nuda, sám to víš. Pořád tam padaj a chytaj se za hlavy.*:D*
0 0
reagovat
"Tak... a ted se zkuste bavit treba o fotbale.":D:D
477959
"Tak... a ted se zkuste bavit treba o fotbale."*:D**:D*
0 0
reagovat
Napisu to pokud mozno polopate... Krystofe... kolik z tvych DVD-R za posledni mesic jsou 1:1 kopie DVD-ROM? Jedno z dvaceti? Zadny z dvaceti? Tak... a ted muzes prehodnotit ten svuj krizackej nazor. Nekterym lidem jde o to, aby meli k dispozici 25GB mediu za par deseti korun... protoze chteji zalohovat DATA...

Tak... a ted se zkuste bavit treba o fotbale. ;)
477958
Napisu to pokud mozno polopate... Krystofe... kolik z tvych DVD-R za posledni mesic jsou 1:1 kopie DVD-ROM? Jedno z dvaceti? Zadny z dvaceti? Tak... a ted muzes prehodnotit ten svuj krizackej nazor. Nekterym lidem jde o to, aby meli k dispozici 25GB mediu za par deseti korun... protoze chteji zalohovat DATA... Tak... a ted se zkuste bavit treba o fotbale. ;)
0 0
reagovat
asi budu dávat echo přímo na stanici.;)
477957
asi budu dávat echo přímo na stanici.*;)*
0 0
reagovat
A policie ČR hladoví zase po nich :D
477956
A policie ČR hladoví zase po nich *:D*
0 0
reagovat
Já vím, že ne, taky to nebyla pointa. Jde mi o to, že už dneska jsou lidi hladoví po další fází paličství.
477955
Já vím, že ne, taky to nebyla pointa. Jde mi o to, že už dneska jsou lidi hladoví po další fází paličství.
0 0
reagovat

Psema

Tak s tou mechanikou si veľa nenapáliš. Holt, tá je pre poctivých Tak maximálne s tým novým automi možeš napáliť od dajakého blízkeho stromu :D
477954
Tak s tou mechanikou si veľa nenapáliš. Holt, tá je pre poctivých Tak maximálne s tým novým automi možeš napáliť od dajakého blízkeho stromu *:D*
Psema
0 0
reagovat

Psema

Já sem nakonec využil tý akce na Amazonu, jedno Sony BRD a druhý zdarma;)

Když nad tím uvažuju, já na to pudu od lesa, nebudu to pronajímat rodině, ale kamarádům okolo nebo ještě lépe budu vybírat vstupný na filmy:D
477953
Já sem nakonec využil tý akce na Amazonu, jedno Sony BRD a druhý zdarma*;)* Když nad tím uvažuju, já na to pudu od lesa, nebudu to pronajímat rodině, ale kamarádům okolo nebo ještě lépe budu vybírat vstupný na filmy*:D*
Psema
0 0
reagovat
Fluke: Jenom za dnešek mám vyděláno na půlku nějakýho vymazlenýho modráska. :D

imf: Vždyť my vám ty mechaniky přejem. A Ravenhorna asi smetla Poslední legie na velkým plátně. Holt ten nátěr chlapec nerozdýchal.8)
477952
Fluke: Jenom za dnešek mám vyděláno na půlku nějakýho vymazlenýho modráska. *:D* imf: Vždyť my vám ty mechaniky přejem. A Ravenhorna asi smetla Poslední legie na velkým plátně. Holt ten nátěr chlapec nerozdýchal.*8)*
0 0
reagovat
Na hlavní straně 0:27;)
477951
Na hlavní straně 0:27*;)*
0 0
reagovat

Psema

:D

imf
stačí to říct jednou:)
477950
*:D* [b]imf[/b] stačí to říct jednou:)
Psema
0 0
reagovat
Jde mi o to, ze ty hlasky "PS3 forever" propagujete s Ravenhornovskou dukladnosti. Vsichni uz to vime. ;)

Kde je vubec Ravenhorn? ;)
477949
Jde mi o to, ze ty hlasky "PS3 forever" propagujete s Ravenhornovskou dukladnosti. Vsichni uz to vime. ;) Kde je vubec Ravenhorn? ;)
0 0
reagovat

imf

Ta věta byla pošťouchnutí, nesmíš to brát tak doslova, já bych tuhle mechaniku také s radostí přivítal..a možná si ji přece jen po novým roce i koupím...uvidím jak budou peníze a jestli budu mít chuť použít něco jinýho než PS3.

lubo
No jo, you got me:)

Psema
Blu-ray film jde v pohodě přepálit i teď, ale vzheledem k ceně je to absolutně nesmyslný a je lepší si koupit originál:+
477948
Ta věta byla pošťouchnutí, nesmíš to brát tak doslova, já bych tuhle mechaniku také s radostí přivítal..a možná si ji přece jen po novým roce i koupím...uvidím jak budou peníze a jestli budu mít chuť použít něco jinýho než PS3. [b]lubo[/b] No jo, you got me:) [b]Psema[/b] Blu-ray film jde v pohodě přepálit i teď, ale vzheledem k ceně je to absolutně nesmyslný a je lepší si koupit originál*:+*
imf
0 0
reagovat
Mně to s PS3kou naprosto vyhovuje hlavně proto že mě nebaví pořád připojivat noťas k televizi (o stolním ani nemluvě. Vlastně na ten jsem už přes dva měsíce nesáhnul) a PSko je připojený permanentně, všechno na něm šlape, nemusím se bát vlastní neschopnosti a hrozby vnějších vlivů (viry atd.). Zkrátka když mám chuť na film nebo na hru, stačí mi vložit disk a všechno šlape tak jak má. Navíc ho teď pronajímám zbytku famílie za stovečku na hodinu. A to se vyplatí.:D
477947
Mně to s PS3kou naprosto vyhovuje hlavně proto že mě nebaví pořád připojivat noťas k televizi (o stolním ani nemluvě. Vlastně na ten jsem už přes dva měsíce nesáhnul) a PSko je připojený permanentně, všechno na něm šlape, nemusím se bát vlastní neschopnosti a hrozby vnějších vlivů (viry atd.). Zkrátka když mám chuť na film nebo na hru, stačí mi vložit disk a všechno šlape tak jak má. Navíc ho teď pronajímám zbytku famílie za stovečku na hodinu. A to se vyplatí.*:D*
0 0
reagovat

Fluke

Tak naposled. My chapeme, ze ste za tu PS3 dali tezky penize a musite ji obhajovat. Ale delejte to nejakym rozumnym, pokud mozno neprustrelnym zpusobem. ffdshow je zadarmo a ma takove moznosti nastaveni, ze se o tom tvy SW upscalovaci utilitce ani nezdalo. ;)
477946
Tak naposled. My chapeme, ze ste za tu PS3 dali tezky penize a musite ji obhajovat. Ale delejte to nejakym rozumnym, pokud mozno neprustrelnym zpusobem. ffdshow je zadarmo a ma takove moznosti nastaveni, ze se o tom tvy SW upscalovaci utilitce ani nezdalo. ;)
Fluke
0 0
reagovat
ale není v žádným případě tak hezounký a jemný naomak.;) Damn, dneska jsem snědl asi hodn čokolády. už začínám cukrovat. Inzulín na mě.:D

Nejvíc mě berou názory lidí, kteří se nemůžou dočkat, jak si budou Blu-Ray pálit. To jsou prostě Češi...popřípadě Slováci a jiní, co pořád remcaj, jak na nic nemaj a přitom si kupujou každej půlrok nový fáro.?)
477945
ale není v žádným případě tak hezounký a jemný naomak.*;)* Damn, dneska jsem snědl asi hodn čokolády. už začínám cukrovat. Inzulín na mě.*:D* Nejvíc mě berou názory lidí, kteří se nemůžou dočkat, jak si budou Blu-Ray pálit. To jsou prostě Češi...popřípadě Slováci a jiní, co pořád remcaj, jak na nic nemaj a přitom si kupujou každej půlrok nový fáro.*?)*
0 0
reagovat
"Ad mechanika, hezké, hezké, ale PS3 toho umí víc, než mechanika , Im with you master Kenobi."

Jsi na filmovym webu, takze podobnou argumentaci si strc za klobouk (na prehravani BRD) staci relativne prumerny (z hracskeho hlediska ;))) pocitac, ktery uz mame doma. Zkratka nezapres, ze je to vyhodna, navic OBOJETNA alternativa. Ale Sony ti zrejme na ty seky pise prilis nul, jinak si to neumim vysvetlit. ;)
477944
"Ad mechanika, hezké, hezké, ale PS3 toho umí víc, než mechanika , Im with you master Kenobi." Jsi na filmovym webu, takze podobnou argumentaci si strc za klobouk (na prehravani BRD) staci relativne prumerny (z hracskeho hlediska ;))) pocitac, ktery uz mame doma. Zkratka nezapres, ze je to vyhodna, navic OBOJETNA alternativa. Ale Sony ti zrejme na ty seky pise prilis nul, jinak si to neumim vysvetlit. ;)
0 0
reagovat

Fluke

Zaspal si dobu... vlastne... ffdshow?;)
477943
Zaspal si dobu... vlastne... ffdshow?*;)*
Fluke
0 0
reagovat

lubo

No kdybysme nahráli Linux do PS3, tak bych řekl, že to PC zas toho víc neumí..pravda můžeš v něm programovat, ale teoreticky s tím linuxem a klávesnicí by to mohlo jít i na PS3..no a PS3 narozdíl od PC upscaluje:)
477942
No kdybysme nahráli Linux do PS3, tak bych řekl, že to PC zas toho víc neumí..pravda můžeš v něm programovat, ale teoreticky s tím linuxem a klávesnicí by to mohlo jít i na PS3..no a PS3 narozdíl od PC upscaluje*:)*
lubo
0 0
reagovat

Fluke

Takova rozkladaci 4dvd krabicka, neco jako je obal knizky. :) Krabice z moc tvrdyho papiru neni. :(
477941
Takova rozkladaci 4dvd krabicka, neco jako je obal knizky. :) Krabice z moc tvrdyho papiru neni. :(
Fluke
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se