Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 106861 - 106880 Napsat příspěvek
Spíš si chtěl bude vládnout Sony, ragnare nevím jak chceš donutit obyčejného českého zákazníka nakupovat nelokalizovaný BRD:) až překecáš další studio, aby přidalo CZ do EU titulů, tak ti koupím flašku...něčeho:D

Ad mechanika, hezké, hezké, ale PS3 toho umí víc, než mechanika:) , Im with you master Kenobi.8)

Ad levná DVD, pokud ten film stojí levně i s DVD krabičkou, tak si to fakt od novin nekoupím, to nemá smysl, pokud ten film ještě furt něco stojí/neprodává se, tak klidně ty peníze na novinovou edici věnuju.

rcorp
Hmm, tak to si radši objednám za 1299,- z eshopu, aspoň mi pověz v čem to je? slim pack nebo double DVD pack a je ta krabice aspoň z tvrdýho papíru?
477939
Spíš si chtěl bude vládnout Sony, ragnare nevím jak chceš donutit obyčejného českého zákazníka nakupovat nelokalizovaný BRD*:)* až překecáš další studio, aby přidalo CZ do EU titulů, tak ti koupím flašku...něčeho*:D* Ad mechanika, hezké, hezké, ale PS3 toho umí víc, než mechanika*:)* , Im with you master Kenobi.*8)* Ad levná DVD, pokud ten film stojí levně i s DVD krabičkou, tak si to fakt od novin nekoupím, to nemá smysl, pokud ten film ještě furt něco stojí/neprodává se, tak klidně ty peníze na novinovou edici věnuju. [b]rcorp[/b] Hmm, tak to si radši objednám za 1299,- z eshopu, aspoň mi pověz v čem to je? slim pack nebo double DVD pack a je ta krabice aspoň z tvrdýho papíru?
0 0
reagovat
Kvuli tomuhle DVD rozhodne nezlevnuji. ;) A jeste tak tri roky nebudou... zlevnujou kvuli novinovymu moru...
477938
Kvuli tomuhle DVD rozhodne nezlevnuji. ;) A jeste tak tri roky nebudou... zlevnujou kvuli novinovymu moru...
0 0
reagovat
tak pokud to bude za dobrý dvd, tak by mu to mohlo bejt relativně jedno. Ovšem s českým přístupem, kdy se na většinu našich releasů nedá ani s upscalem koukat, nevim, nevim.;)
477937
tak pokud to bude za dobrý dvd, tak by mu to mohlo bejt relativně jedno. Ovšem s českým přístupem, kdy se na většinu našich releasů nedá ani s upscalem koukat, nevim, nevim.*;)*
0 0
reagovat

Dotaz

Nevíte proč jsem tak dobrej?
477936
Nevíte proč jsem tak dobrej?
Dotaz
0 0
reagovat
To je pozdě, víš kolik do té doby vyházíš peněz za DVD:D.
477935
To je pozdě, víš kolik do té doby vyházíš peněz za DVD*:D*.
0 0
reagovat
tohle je hoden solidni, tak proto ty dvd zlevnuji, ani se nedivim...tohle za to uz stoji. myslim ze po vanocich prechazim na modrou :)
477934
tohle je hoden solidni, tak proto ty dvd zlevnuji, ani se nedivim...tohle za to uz stoji. myslim ze po vanocich prechazim na modrou :)
0 0
reagovat
My se bodnout nepůjdem. Na to máme našeho černýho miláčka až moc rádi. A nejen pro jeho super dupr mechaniku.:D
477933
My se bodnout nepůjdem. Na to máme našeho černýho miláčka až moc rádi. A nejen pro jeho super dupr mechaniku.*:D*
0 0
reagovat

imf

Nice, vypada to neskutecne lakave, at se jdou PS3kari bodnout. ;)
477932
Nice, vypada to neskutecne lakave, at se jdou PS3kari bodnout. ;)
imf
0 0
reagovat
Včera jsem jí linkoval pod blogem, už je to dohromady 6300,- místo 6300 za BR takže už se snad nikdo nemůže vymlouvat:D.
477931
Včera jsem jí linkoval pod blogem, už je to dohromady 6300,- místo 6300 za BR takže už se snad nikdo nemůže vymlouvat*:D*.
0 0
reagovat
Coz mimochodem dostava HD-DVD/BD combo do pocitace (dve ruzne mechaniky) na nejakych 7 tisic. Not bad at all. ;)
477930
Coz mimochodem dostava HD-DVD/BD combo do pocitace (dve ruzne mechaniky) na nejakych 7 tisic. Not bad at all. ;)
0 0
reagovat
Jen tak mimochodem... je libo blu-ray mechaniku za 3600,-? link
477929
Jen tak mimochodem... je libo blu-ray mechaniku za 3600,-? http://liteon.elektrosvet.cz/bdrom-liteon-sata-4xbd12xdvd32xcd-cerna-bulk+dp108086/
0 0
reagovat
Co má říkat Forman Goyovy přízraky jdou rok po premieře rovnou na novinový stánky.
477927
Co má říkat Forman Goyovy přízraky jdou rok po premieře rovnou na novinový stánky.
0 0
reagovat

imf

To jo, ale jestli jsi viděl Barn of the Blood Lama, tak víš, co všechno šikovná odhodlaná lama s těmi kopyty dokáže. ;)
477926
To jo, ale jestli jsi viděl Barn of the Blood Lama, tak víš, co všechno šikovná odhodlaná lama s těmi kopyty dokáže. ;)
imf
0 0
reagovat
blu-ray nas zacnou okupovat, uz se tesim :D
477925
blu-ray nas zacnou okupovat, uz se tesim :D
0 0
reagovat
Teď jsem koukal na reklamu na tu novou Van Damovku od Vapetu. Ty jeho pejzy v kombinaci s psím čumákem mě fascinujou
477924
Teď jsem koukal na reklamu na tu novou Van Damovku od Vapetu. Ty jeho pejzy v kombinaci s psím čumákem mě fascinujou
0 0
reagovat
Popravde... jde to cely do pekla. Novej Van Damme (s extra kotletama) jde na DVD za 38 v podstate bez prestupu (za normalni 299 cenu ho nakonec Vapet vubec neuvedl... rovnou bude za 38 jako novin(k)ovej titul)... konec je blizko. ;)))
477923
Popravde... jde to cely do pekla. Novej Van Damme (s extra kotletama) jde na DVD za 38 v podstate bez prestupu (za normalni 299 cenu ho nakonec Vapet vubec neuvedl... rovnou bude za 38 jako novin(k)ovej titul)... konec je blizko. ;)))
0 0
reagovat
ja prestal kupovat novinovy filmy uz davno, proste kabicka je krabicka, navic je to jinej pocit, si to kupovat nekde v zime ve stanku, nez jit do kramu, kde v kazde vyloze vykukuje bay, spielberg nebo berg
477922
ja prestal kupovat novinovy filmy uz davno, proste kabicka je krabicka, navic je to jinej pocit, si to kupovat nekde v zime ve stanku, nez jit do kramu, kde v kazde vyloze vykukuje bay, spielberg nebo berg
0 0
reagovat
Holt v tech kopytech nemas cit. ;)
477921
Holt v tech kopytech nemas cit. ;)
0 0
reagovat

MeaCulpa

Jasny, jenze jak jsem zjistil, tak to potrebuju uz puvodne v krabicce, jinak mi to moc dlouho nevydrzi (R.I.P. Rambo II ;)). Jsem proste nejak prirozene destruktivni typ. :)
477920
Jasny, jenze jak jsem zjistil, tak to potrebuju uz puvodne v krabicce, jinak mi to moc dlouho nevydrzi (R.I.P. Rambo II *;)*). Jsem proste nejak prirozene destruktivni typ. :)
MeaCulpa
0 0
reagovat
Obchodníka si koupím za měsíc za 38 a Pýcha by měla být vydaná taky jako příloha k novinám. Tyhle výprodeje jsou jen předzvěst toho, že na to blesk či aha koupilo práva. Já dneska koupil Serpica a paráda. Příští týden Goyovy přízraky
477919
Obchodníka si koupím za měsíc za 38 a Pýcha by měla být vydaná taky jako příloha k novinám. Tyhle výprodeje jsou jen předzvěst toho, že na to blesk či aha koupilo práva. Já dneska koupil Serpica a paráda. Příští týden Goyovy přízraky
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se