Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 106741 - 106760 Napsat příspěvek
brněnský bohém
nemíním na serveru o filmu diskutovat kdo si zaslouží nebo ne fanoušky
shimitz neni z pluta ale on se prostě vyskytl
478083
brněnský bohém nemíním na serveru o filmu diskutovat kdo si zaslouží nebo ne fanoušky shimitz neni z pluta ale on se prostě vyskytl
0 0
reagovat
Ja Vanoce mam rad, ikdyz budu opet na ne v praci, hlavne to rozbalovani darku, na to se tesim nejvice, ale musim je rozbalovat jako posledni, abych mel pak nejvetsi radost :D
478082
Ja Vanoce mam rad, ikdyz budu opet na ne v praci, hlavne to rozbalovani darku, na to se tesim nejvice, ale musim je rozbalovat jako posledni, abych mel pak nejvetsi radost *:D*
0 0
reagovat
Od doby, co se nemusím tvářit vesele, když pod stromečkem najdu ponožky od babičky a pitralon od matky, mám Vánoce rád. Nákupy řeším přes internet a do pro jídlo chodím v noci. Doma máme klid a mír, zkrátka Vánoce ;)
478081
Od doby, co se nemusím tvářit vesele, když pod stromečkem najdu ponožky od babičky a pitralon od matky, mám Vánoce rád. Nákupy řeším přes internet a do pro jídlo chodím v noci. Doma máme klid a mír, zkrátka Vánoce ;)
0 0
reagovat
Osobne moc vanoce taky nemusim, jediny co to zachranuje je fakt, ze je volno, ale vzhledem k nadchazejicim zkouskam je to asi jedno:-
478080
Osobne moc vanoce taky nemusim, jediny co to zachranuje je fakt, ze je volno, ale vzhledem k nadchazejicim zkouskam je to asi jedno*:-*
0 0
reagovat
to delam vzdycky
478079
to delam vzdycky
0 0
reagovat
Ja som tiež proti Vianociam, respektíve proti tomu komercionalizmu okolo nich. A paradoxne aj proti darčekom, teda presnejšie proti tým, ktoré dostanem ja. Vždy sa bojím toho, či naši nevyhodili plno peňazí za nejakú zbytočnosť. Ľudia by sa tých druhých mali najskôr opýtať, čo vlastne chcú, než im to kúpia. Zabránilo by sa kope trápnych situácií.
478078
Ja som tiež proti Vianociam, respektíve proti tomu komercionalizmu okolo nich. A paradoxne aj proti darčekom, teda presnejšie proti tým, ktoré dostanem ja. Vždy sa bojím toho, či naši nevyhodili plno peňazí za nejakú zbytočnosť. Ľudia by sa tých druhých mali najskôr opýtať, čo vlastne chcú, než im to kúpia. Zabránilo by sa kope trápnych situácií.
0 0
reagovat
Bacha, kdyby se k vám někdo na Vánoce třeba pokusil vloupat :D
478074
Bacha, kdyby se k vám někdo na Vánoce třeba pokusil [link="http://bash.org/?823214"]vloupat[/link] *:D*
0 0
reagovat
Vánoce sou fajn...jen se musí rychle vymyslet a zařídit dárky:)
478073
Vánoce sou fajn...jen se musí rychle vymyslet a zařídit dárky*:)*
0 0
reagovat
presne tak, rizecky, salat a cukrovi...uhmm dostavam hlad :)
478072
presne tak, rizecky, salat a cukrovi...uhmm dostavam hlad :)
0 0
reagovat
ragnar: no to jo, ale aspoň na vánoce je toho salátu mrtě :))
478071
ragnar: no to jo, ale aspoň na vánoce je toho salátu mrtě :))
0 0
reagovat

liOn

jidlo nejsou vanoce ;) to muzu vzdycky :D
478070
jidlo nejsou vanoce ;) to muzu vzdycky :D
liOn
0 0
reagovat
já taky Vánoce nemám rád, chození po obchodech jako .... a vymejšlet co koupím přibuzným a známým áááááááááá já nesnáším nakupování obecně a ještě když jsou v obchodech ty davy lidí, ani ten salát nemusím, snad je ten řízeček :D
478069
já taky Vánoce nemám rád, chození po obchodech jako .... a vymejšlet co koupím přibuzným a známým áááááááááá já nesnáším nakupování obecně a ještě když jsou v obchodech ty davy lidí, ani ten salát nemusím, snad je ten řízeček *:D*
0 0
reagovat
Já teda taky nejsem extra fanda, ale letos jsem začal preventivně poslouchat koledy už v říjnu. Výběr vánočních songů Binga Crosbyho jedenkrát denně a snad se toho zbavim 8)
478068
Já teda taky nejsem extra fanda, ale letos jsem začal preventivně poslouchat koledy už v říjnu. Výběr vánočních songů Binga Crosbyho jedenkrát denně a snad se toho zbavim *8)*
0 0
reagovat
ragnar:mno já osobně Vánoce taky nesnášim...ale ten bramborovej salát je fajn to jo:D
478067
ragnar:mno já osobně Vánoce taky nesnášim...ale ten bramborovej salát je fajn to jo*:D*
0 0
reagovat
st39.6 : super...díky
478066
st39.6 : super...díky
0 0
reagovat
me by to nevadilo, schvalne..je tu nekdo, kdo nema rad vanoce jako ja?
478065
me by to nevadilo, schvalne..je tu nekdo, kdo nema rad vanoce jako ja?
0 0
reagovat
Na Cloverfield je pripojenej k Beowulfovi, na YouTube uz se vali cam-rip, ale bejt vama pockam na ofiko verzi. Zbytek sou asi az ty vanoce no
478064
Na Cloverfield je pripojenej k Beowulfovi, na YouTube uz se vali cam-rip, ale bejt vama pockam na ofiko verzi. Zbytek sou asi az ty vanoce no
0 0
reagovat
Jako že by se Vánoce posunuli o pět tejdnů dopředu? :D
478063
Jako že by se Vánoce posunuli o pět tejdnů dopředu? *:D*
0 0
reagovat
..a neměl by teď někdy právě vyjít trailer na Clovefield? a na Indyho4 a na The Dark Knight??
478062
..a neměl by teď někdy právě vyjít trailer na Clovefield? a na Indyho4 a na The Dark Knight??
0 0
reagovat
naozaj? to by me nenapadlo. hmmm, mozna proto ":))"?

:))
478061
naozaj? to by me nenapadlo. hmmm, mozna proto "*:))*"? *:))*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se