Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 106701 - 106720 Napsat příspěvek

křysař ľubo

:D:D:D , zákeřně výstižné ;)
478144
*:D**:D**:D* , zákeřně výstižné *;)*
křysař ľubo
0 0
reagovat
lubo
taky jsem se u toho nasmála i když bjsem brňačka jak poleno i sbrněnskýma předkama.Je zajímavé že většina pevně zakořeněných brňáků většinou s té naší větší vesnice nerada odchází někam pryč.
478143
lubo taky jsem se u toho nasmála i když bjsem brňačka jak poleno i sbrněnskýma předkama.Je zajímavé že většina pevně zakořeněných brňáků většinou s té naší větší vesnice nerada odchází někam pryč.
0 0
reagovat

lubo:

Já se nasmál jak od Brňka, tak ještě více u Ostravaka, když tu bydlím od narození, i když něco z toho je už přehnané, ale i tak vystihující:D
478139
Já se nasmál jak od Brňka, tak ještě více u Ostravaka, když tu bydlím od narození, i když něco z toho je už přehnané, ale i tak vystihující*:D*
lubo:
0 0
reagovat
link Air Force má prostě cool fotky.
Hallowed are the C178)
478132
http://images.google.co.uk/imgres?imgurl=http://public.charleston.amc.af.mil/shared/media/photodb/photos/061221-F-9616R-047.jpg&imgrefurl=http://public.charleston.amc.af.mil/photos/index.asp%3FgalleryID%3D1541&h=1800&w=2710&sz=2104&hl=en&start=27&um=1&tbnid=1Vle0xCm4qp4hM:&tbnh=100&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3DUS%2BAir%2Bforce%26start%3D18%26ndsp%3D18%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DN Air Force má prostě cool fotky. Hallowed are the C17*8)*
0 0
reagovat
je to imho idividualni, ja mel vzdycky nokii, ale SE jsem se nikdy nebranil, nakonec mam ted motorolu a jsem spokojenej :)
478131
je to imho idividualni, ja mel vzdycky nokii, ale SE jsem se nikdy nebranil, nakonec mam ted motorolu a jsem spokojenej :)
0 0
reagovat
Měl jsem Nokie, přesedlal jsem na SE a neměl jsem jediný problém. Nikdy. SE je mi sympatičtější. Jinak si myslím, že ta debata je trochu zbytečná. V práci tomu říkáme "náboženská debata" ... nemá řešení, nedá se dokázat, každý věří nějaké jiné značce ;)
478130
Měl jsem Nokie, přesedlal jsem na SE a neměl jsem jediný problém. Nikdy. SE je mi sympatičtější. Jinak si myslím, že ta debata je trochu zbytečná. V práci tomu říkáme "náboženská debata" ... nemá řešení, nedá se dokázat, každý věří nějaké jiné značce *;)*
0 0
reagovat

Sentido

No vědět jaký mám typ telefonu, je od toho, aby i ten druhý člověk věděl z pouhého textu co umí a jak vypadá, popřípadě si to našel;) podstatný to není, ale je to praktická věc.
478126
No vědět jaký mám typ telefonu, je od toho, aby i ten druhý člověk věděl z pouhého textu co umí a jak vypadá, popřípadě si to našel;) podstatný to není, ale je to praktická věc.
Sentido
0 0
reagovat
Toto je krásne. Nasmial som sa ako cyp (možno preto, lebo som predsa len z istého uhla pohľadu brňák ;))
478124
[link="http://www.stud.fit.vutbr.cz/~xfedor00/brnoostrava.txt"]Toto[/link] je krásne. Nasmial som sa ako cyp (možno preto, lebo som predsa len z istého uhla pohľadu brňák *;)*)
0 0
reagovat
uprime nevim co mam za tip pac mi to neprijde podstatny ;) mobil je od volani a placeni uctu. thats all :)
478121
uprime nevim co mam za tip pac mi to neprijde podstatny *;)* mobil je od volani a placeni uctu. thats all *:)*
0 0
reagovat
A co to bylo za SE?:) třeba za dob T610-630 a ještě nějakej rok, to byl snad každej druhej joystick co blbnul.
Ale i tak je to Sony, prostě ten punc něčeho lepšího:D

Jinak docela zajmavej fotbal, spíš sem poslouchal, než se vyloženě koukal, ale bylo i tak zajímavý, dát si gól, když to nedokážou bratři slováci:))
478120
A co to bylo za SE?:) třeba za dob T610-630 a ještě nějakej rok, to byl snad každej druhej joystick co blbnul. Ale i tak je to Sony, prostě ten punc něčeho lepšího*:D* Jinak docela zajmavej fotbal, spíš sem poslouchal, než se vyloženě koukal, ale bylo i tak zajímavý, dát si gól, když to nedokážou bratři slováci*:))*
0 0
reagovat
u SE se mi posral display i ten joystick. tak at tu nepada sama chvala;)
478119
u SE se mi posral display i ten joystick. tak at tu nepada sama chvala*;)*
0 0
reagovat

st39.6

Ten prach je zlo:), ale za to foun nemůže, problém našich kapes;)
478118
Ten prach je zlo:), ale za to foun nemůže, problém našich kapes*;)*
st39.6
0 0
reagovat
ja uz svyho SE dokonce zalil horkou cokoladou, vodkou (s dzusem:D) a nudlovou polivkou. Tlacitka uz nejsou co bejvaly, ale jinak taky ok. A joystick sem pouzival dycky co nejmin, takze je uuplne zdravej :) (az na ten prach vsude vevnitr)
478117
ja uz svyho SE dokonce zalil horkou cokoladou, vodkou (s dzusem*:D*) a nudlovou polivkou. Tlacitka uz nejsou co bejvaly, ale jinak taky ok. A joystick sem pouzival dycky co nejmin, takze je uuplne zdravej :) (az na ten prach vsude vevnitr)
0 0
reagovat

MeaCulpa

Já bych ti zase narozdíl od Nokie doporučil Sony Ericsson:) už kvůli těm sterilním Nokia designům. A propo i SE opustili ty joysticky, ale ironicky mi ani u jednoho SE joystick neselhal, pokud nepočítáš nezáměrné polití čajem/kafem8)
478116
Já bych ti zase narozdíl od Nokie doporučil Sony Ericsson*:)* už kvůli těm sterilním Nokia designům. A propo i SE opustili ty joysticky, ale ironicky mi ani u jednoho SE joystick neselhal, pokud nepočítáš nezáměrné polití čajem/kafem*8)*
MeaCulpa
0 0
reagovat

so happy christmas

to je ale vdecne tema co:D ja vanocni darky odbudu zase tak ze vsem neco namaluju nakreslim atd..;) a sam budu duoufat ze nedostanu nic u ceho bych se musel zacit tvarit nenucene vesele. vanoce v tehle dobe stoji za prd!
478115
to je ale vdecne tema co:D ja vanocni darky odbudu zase tak ze vsem neco namaluju nakreslim atd..;) a sam budu duoufat ze nedostanu nic u ceho bych se musel zacit tvarit nenucene vesele. vanoce v tehle dobe stoji za prd!
so happy christmas
0 0
reagovat
Vánoce josu super, skvělá atmosféra (hlavně msuí venku sněžit a ležet sníh, pak je to ideální), rodina se sejde pohromadě (Svátky trávím nebo se szanžím v širším rodinném kruhu), je o čem si povídat a když se začnu nudit.... je tu DVD přehrávač a filmy z pod stromečku nebo archivu ;)
478114
Vánoce josu super, skvělá atmosféra (hlavně msuí venku sněžit a ležet sníh, pak je to ideální), rodina se sejde pohromadě (Svátky trávím nebo se szanžím v širším rodinném kruhu), je o čem si povídat a když se začnu nudit.... je tu DVD přehrávač a filmy z pod stromečku nebo archivu *;)*
0 0
reagovat
karlos
já letos poprvé nebojuji s nedostatkem finací ale časem
478113
karlos já letos poprvé nebojuji s nedostatkem finací ale časem
0 0
reagovat
Miluju vánoce, ale hlavně to, že se na štědrý večer po rozbalování ehm dárků, které primárně kupuju sám (a to i dárrky od maminky, maminka je finanční zdroj, já hodnotící pritérium ;), což nemá ten správný wow efekt, ale jak pak spokojeně ležim s plnym žaludkem báječnýho jídla, představou, že nemusim NIC dělat a že každý tak nějak zvolní... Na to se vždycky strašně moc těšim....
Te´Dka je nakupování dárků docela hračka, protože jsou finance, nápady, jen toho času by mohlo být víc ;)...
478112
Miluju vánoce, ale hlavně to, že se na štědrý večer po rozbalování ehm dárků, které primárně kupuju sám (a to i dárrky od maminky, maminka je finanční zdroj, já hodnotící pritérium ;), což nemá ten správný wow efekt, ale jak pak spokojeně ležim s plnym žaludkem báječnýho jídla, představou, že nemusim NIC dělat a že každý tak nějak zvolní... Na to se vždycky strašně moc těšim.... Te´Dka je nakupování dárků docela hračka, protože jsou finance, nápady, jen toho času by mohlo být víc ;)...
0 0
reagovat

t_gon

Tak já bral hlavně ty co se chystám hrát já, na zaklínače a painkillera jsem zapoměl no
478111
Tak já bral hlavně ty co se chystám hrát já, na zaklínače a painkillera jsem zapoměl no
t_gon
0 0
reagovat
meaculpa
to ví bůh ale že je poruchoví to vím od šváry že je pořád spravuje a 6300 má on sám už delší dobu a nedá na ni dopustit ( a já ode dneška taky ne:D) a jemu já věřím ale je to jen něčí názor
478110
meaculpa to ví bůh ale že je poruchoví to vím od šváry že je pořád spravuje a 6300 má on sám už delší dobu a nedá na ni dopustit ( a já ode dneška taky ne*:D*) a jemu já věřím ale je to jen něčí názor
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se