Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 106501 - 106520 Napsat příspěvek
Prumerny cas registrace: 5 minut. Prumerny cas zabanovani: 2 vteriny. Vysledny pocit: K nezaplaceni. :)
478380
Prumerny cas registrace: 5 minut. Prumerny cas zabanovani: 2 vteriny. Vysledny pocit: K nezaplaceni. :)
0 0
reagovat

Fluke

Hlavně do toho netahej intelektuály, nebo se tu zjeví bohémová a jiní... :D konec s OT
478378
Hlavně do toho netahej intelektuály, nebo se tu zjeví bohémová a jiní... *:D* konec s OT
Fluke
0 0
reagovat
Já bych ten link na tu blbost možná i nechal, ať se člověk pobaví a vidí na vlastní oči, jak se dá vše překroutit, ale na druhou stranu to chápu, je to blbost a otravuje to, tohle filmovej server, ne intelektuální či jiná diskuze8)
478377
Já bych ten link na tu blbost možná i nechal, ať se člověk pobaví a vidí na vlastní oči, jak se dá vše překroutit, ale na druhou stranu to chápu, je to blbost a otravuje to, tohle filmovej server, ne intelektuální či jiná diskuze*8)*
0 0
reagovat

Xatrix

Aha...
478372
Aha...
Xatrix
0 0
reagovat
imf = root of all evil :D :D :D
478369
imf = root of all evil *:D* *:D* *:D*
0 0
reagovat
Ať žije demagogie :-
478376
Ať žije demagogie *:-*
0 0
reagovat
A za všechno může imf a Pražáci:D:D
478375
A za všechno může imf a Pražáci*:D**:D*
0 0
reagovat

2 Michael

To si jen Shimitz ci jine jeho alterego zveda sebevedomi...
478374
To si jen Shimitz ci jine jeho alterego zveda sebevedomi...
2 Michael
0 0
reagovat
Ty vole, to mě:D...na druhou stranu to znamená, že Moviezone je už dost známá, když má své pravověrné sociopaty:+
478373
Ty vole, to mě*:D*...na druhou stranu to znamená, že Moviezone je už dost známá, když má své pravověrné sociopaty*:+*
0 0
reagovat

Utlačovaný

?? Co to je ??
478371
?? Co to je ??
Utlačovaný
0 0
reagovat
Navrhuju, aby utilitka banovani IP dostala nejvyssi prioritu, Shimitze tady fakt neni zapotrebi...
478365
Navrhuju, aby utilitka banovani IP dostala nejvyssi prioritu, Shimitze tady fakt neni zapotrebi...
0 0
reagovat

st39.6

:+ za ban pro pro whatever :D
478364
*:+* za ban pro pro whatever *:D*
st39.6
0 0
reagovat

Bohem

Včera s tebou byla alespoň sranda... dneska už jsi celkem nudný...
478363
Včera s tebou byla alespoň sranda... dneska už jsi celkem nudný...
Bohem
0 0
reagovat

st39.6

To si neměl říkat nahlas, teď určitě začne blbount ještě víc
478362
To si neměl říkat nahlas, teď určitě začne blbount ještě víc
st39.6
0 0
reagovat
to je jedna z veci, ktera v ramci novy mz jeste asi nefacha. minimalne sem na ni neprisel :(, netusil sem, ze to budu potrebovat tak brzo :-
478361
to je jedna z veci, ktera v ramci novy mz jeste asi nefacha. minimalne sem na ni neprisel :(, netusil sem, ze to budu potrebovat tak brzo *:-*
0 0
reagovat

Gorecki

Oki, bude mi jen stacit, ze bylo bombove :)

st39.6 - dej mu knedlik na IP a mas po starostech, ne?
478360
Oki, bude mi jen stacit, ze bylo bombove :) [b]st39.6[/b] - dej mu knedlik na IP a mas po starostech, ne?
Gorecki
0 0
reagovat

ekl/bohem/whatever

budu te banovat dokud mi neskonci hodina. uz me fakt nebavis. a ne, nepotrebuju pro to duvod, proste sem si to usmyslel. budto sklapni a dej pokoj, nebo se zacni chovat jako normalni clovek. ses vaaaazne vopruz
478359
budu te banovat dokud mi neskonci hodina. uz me fakt nebavis. a ne, nepotrebuju pro to duvod, proste sem si to usmyslel. budto sklapni a dej pokoj, nebo se zacni chovat jako normalni clovek. ses vaaaazne vopruz
ekl/bohem/whatever
0 0
reagovat
Narozdíl od tebe z banánu nebudu šílet a jančit. Až budeš starší, pochopíš, že jsou na světě důležitější věci, než to, že s tebou někdo nesouhlasí.
478358
Narozdíl od tebe z banánu nebudu šílet a jančit. Až budeš starší, pochopíš, že jsou na světě důležitější věci, než to, že s tebou někdo nesouhlasí.
0 0
reagovat

Eklektik

len na pripomenutie terminu, ktory ovlada aj male dieta (chvalabohu). demokracia je uprednostnovanie vole vacsiny.. preber si to ako chces..;)
478357
len na pripomenutie terminu, ktory ovlada aj male dieta (chvalabohu). demokracia je uprednostnovanie vole vacsiny.. preber si to ako chces..;)
Eklektik
0 0
reagovat

bohém

Tady není demokracie, smiř se s tím.
478356
Tady není demokracie, smiř se s tím.
bohém
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se