Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 106461 - 106480 Napsat příspěvek
Stačí jeden post. Ne 4, zas takoví blbi nejsme. ;)
485066
Stačí jeden post. Ne 4, zas takoví blbi nejsme. ;)
0 0
reagovat

crowblackdream

Schumacher.se sice nechal slyšet že by Sandmana rád natočil, ale to bylo už skoro před rokem.
Upřímě doufám není na světě nikdo, kdo by měl tak málo soudnosti že by mu jeho adaptaci svěřil. (a jestli je, tak jdu šetřit prachy na nějakého hitmana)
485062
Schumacher.se sice nechal slyšet že by Sandmana rád natočil, ale to bylo už skoro před rokem. Upřímě doufám není na světě nikdo, kdo by měl tak málo soudnosti že by mu jeho adaptaci svěřil. (a jestli je, tak jdu šetřit prachy na nějakého hitmana)
crowblackdream
0 0
reagovat

crowblackdream

ked s nim budem najblizsie na pive, opytam sa ho
485061
ked s nim budem najblizsie na pive, opytam sa ho
crowblackdream
0 0
reagovat

sandman

Slyšela jsem (a vroucně se modlím za to aby to byla fáma) že o filmovou podobu Sandmana se má postarat nikdo jiný než Joel Schumacher. Prosím, potvrďte někdo že je to blbost.
485060
Slyšela jsem (a vroucně se modlím za to aby to byla fáma) že o filmovou podobu Sandmana se má postarat nikdo jiný než Joel Schumacher. Prosím, potvrďte někdo že je to blbost.
sandman
0 0
reagovat
... to není tim :)
485058
... to není tim :)
0 0
reagovat
Harazim šel asi po kritice trošku do sebe. Dneska na filmpubu nevydal své tradiční nej nahé scény.
485057
Harazim šel asi po kritice trošku do sebe. Dneska na filmpubu nevydal své tradiční nej nahé scény.
0 0
reagovat
u nás v Brně taky :D
485047
u nás v Brně taky *:D*
0 0
reagovat
anrew
jenže bůh ví že se to nestane u nás v Brně to je zdražení cca 30kč
485046
anrew jenže bůh ví že se to nestane u nás v Brně to je zdražení cca 30kč
0 0
reagovat
Ale šok by byl ze 159 na 149 :)
485045
Ale šok by byl ze 159 na 149 *:)*
0 0
reagovat
Hm pro mě to šok nebyl. 159 kč na 169 kč. :))
485044
Hm pro mě to šok nebyl. 159 kč na 169 kč. *:))*
0 0
reagovat
hmm v ostrave 139kč a každe utery nebo pondeli 99kč
485043
hmm v ostrave 139kč a každe utery nebo pondeli 99kč
0 0
reagovat
ahoj lidi vrátila jsem se z hor kvůli nemoci o tři dny dřív ( loni nebyl sníh letos nás celou rodunu zklátila angína).Pročetla jsem všechny příspěvky v kecárně a na některé jsem fakt zírala( jde o atlas), myslela jsem že od těch v... tady na MZ bude klid a ono ne oni si sem vždycky najdou.Co se týče lístků do kina tak v brně 159 kč a v pondělí 129 kč takže docela pálka.

Jinak mám na zdejší pány dotaz dá se někde na netu hrát carbony?Porsím nechte mi vzkaz ve vzkazníku pokud to někdo ví .Předem díky .

A jsem ráda že jsem zpátky.Když už marodit tak doma u netu.:D
485041
ahoj lidi vrátila jsem se z hor kvůli nemoci o tři dny dřív ( loni nebyl sníh letos nás celou rodunu zklátila angína).Pročetla jsem všechny příspěvky v kecárně a na některé jsem fakt zírala( jde o atlas), myslela jsem že od těch v... tady na MZ bude klid a ono ne oni si sem vždycky najdou.Co se týče lístků do kina tak v brně 159 kč a v pondělí 129 kč takže docela pálka. Jinak mám na zdejší pány dotaz dá se někde na netu hrát carbony?Porsím nechte mi vzkaz ve vzkazníku pokud to někdo ví .Předem díky . A jsem ráda že jsem zpátky.Když už marodit tak doma u netu.*:D*
0 0
reagovat
nemate nejakou stanku, kde bych nasel scenar k transformerum ?? nemuzu ho nikde najit :( dik;)
485040
nemate nejakou stanku, kde bych nasel scenar k transformerum ?? nemuzu ho nikde najit *:(* dik*;)*
0 0
reagovat

Gorecki

Yeah :D
485039
Yeah *:D*
Gorecki
0 0
reagovat

HAL

takze som to spravne pochopil, nerd stuff 8)
485038
takze som to spravne pochopil, nerd stuff *8)*
HAL
0 0
reagovat
Ravenhorn
no, zas tak dlouho to nebylo.. max dva tejdny zpátky a to lístek ještě stal 99,- .. člověk se nestačí divit, jak se všecko zdražuje :-
485037
Ravenhorn no, zas tak dlouho to nebylo.. max dva tejdny zpátky a to lístek ještě stal 99,- .. člověk se nestačí divit, jak se všecko zdražuje *:-*
0 0
reagovat

Gorecki

Nj, možná jsem před to měl napsat: "Pochopitelné pouze pro ty co hráli Portal" :)
Ten růžový hlas je GLaDOS, tak trochu zlý počítač z této hry (a zpívá v závěrečných titulcích které jsem tu linkoval před pár dny)
485027
Nj, možná jsem před to měl napsat: "Pochopitelné pouze pro ty co hráli Portal" :) Ten růžový hlas je GLaDOS, tak trochu zlý počítač z této hry (a zpívá v závěrečných titulcích které jsem tu linkoval před pár dny)
Gorecki
0 0
reagovat
To je přece ten roztomilej hlas z Portalu. :)
485026
To je přece ten roztomilej hlas z Portalu. :)
0 0
reagovat
neither do I...imo je ten badguy kombinace open gl a dosu .... ale vim hovno co je co :D
485025
neither do I...imo je ten badguy kombinace open gl a dosu .... ale vim hovno co je co *:D*
0 0
reagovat
inymi slovami.... i dont get it :)
485024
inymi slovami.... i dont get it :)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se