Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 106441 - 106460 Napsat příspěvek
DAMN YOU!
478500
DAMN YOU!
0 0
reagovat

ragnar

Jump (for my love), PM's love song:)
478499
Jump (for my love), PM's love song*:)*
ragnar
0 0
reagovat

st39.6

link Peknou noc!:D
478498
http://www.kerestesova.sk/ Peknou noc!*:D*
st39.6
0 0
reagovat
nevim, ja to dycky slysim ale nekoukam na to, na reklamy se otacim k televizi zady ;) .... (popravde si to proste nepamatuju;)
478497
nevim, ja to dycky slysim ale nekoukam na to, na reklamy se otacim k televizi zady ;) .... (popravde si to proste nepamatuju;)
0 0
reagovat
stcko: Myslis tu jak tam ta slecna "umyva obrazovku"?:))
478496
stcko: Myslis tu jak tam ta slecna "umyva obrazovku"?*:))*
0 0
reagovat
Ja mam rad tu co hraje v reklame na vodafoun, ale jesli budu cucet na telku castejc, tak se obavam, ze ji zacnu nenavidet :(
478495
Ja mam rad tu co hraje v reklame na vodafoun, ale jesli budu cucet na telku castejc, tak se obavam, ze ji zacnu nenavidet :(
0 0
reagovat
jo jestli mate nekdo pisnicky s vanocni tematikou, rad bych je uvital, prosim vzkaznik ;)
478494
jo jestli mate nekdo pisnicky s vanocni tematikou, rad bych je uvital, prosim vzkaznik ;)
0 0
reagovat
ja mam taky dotaz, jaka je vase nejoblibenejsi pisnicka z ost na lasku nebezkou? prave jsem zjistil, ze pred vanoci je to dokonaly poslech a vitezi u me All want for Christmas is you a Christmas is all around :)
478493
ja mam taky dotaz, jaka je vase nejoblibenejsi pisnicka z ost na lasku nebezkou? prave jsem zjistil, ze pred vanoci je to dokonaly poslech a vitezi u me All want for Christmas is you a Christmas is all around :)
0 0
reagovat
ne
478490
ne
0 0
reagovat
mozem ohodnotit film pokial nan nie je recenzia? VIM a tak...
478489
mozem ohodnotit film pokial nan nie je recenzia? VIM a tak...
0 0
reagovat

deiwi

Se mnou taky počítej. Ale aby jsme nebyli považováni za revolucionáře.:D:D:D:D
478485
Se mnou taky počítej. Ale aby jsme nebyli považováni za revolucionáře.*:D**:D**:D**:D*
deiwi
0 0
reagovat
Podle trojanske abecedy. Prosim
478483
Podle trojanske abecedy. Prosim
0 0
reagovat
podla coho su radene mena v hodnoteni filmu? dik
478482
podla coho su radene mena v hodnoteni filmu? dik
0 0
reagovat

ad Nova Cinema

On nás sem tuším chodí čitať :D Ale dosť ma zarazilo tvrdenie "To není kanál na odpad,". No načo iné sú české kanály, keď nie na odpad. Pán Dvořák si vyhradzuje výsostné právo na luxusnú žumpu alebo ako? A to, že je tento kanál novy, ešte neznamená, že v ňom nebudú po čase plávať s*ačky ako v každom starom ;)
478480
On nás sem tuším chodí čitať *:D* Ale dosť ma zarazilo tvrdenie "To není kanál na odpad,". No načo iné sú české kanály, keď nie na odpad. Pán Dvořák si vyhradzuje výsostné právo na luxusnú žumpu alebo ako? A to, že je tento kanál novy, ešte neznamená, že v ňom nebudú po čase plávať s*ačky ako v každom starom *;)*
ad Nova Cinema
0 0
reagovat

Pupidyk

Skvělé, teď tě můžem zasvětit do naší sekty, konečně si prozřel. Hallowed are the Moviezone.
478474
Skvělé, teď tě můžem zasvětit do naší sekty, konečně si prozřel. Hallowed are the Moviezone.
Pupidyk
0 0
reagovat
Your mind is clear ?) nepotkal se někde s Yurim? :))
478472
Your mind is clear *?)* nepotkal se někde s Yurim? *:))*
0 0
reagovat
diky
478470
diky
0 0
reagovat
Čau, kluci. Celej den jsem o tom přemýšlel, a uznávám že Vy jste nejlepší, a já jsem moula. Prostě se budu muset hodně snažit, abych se jednoho krásného dne mohl ocitnout na jedné fotografii - s Vámi. Padám na kolena, omlouvám se za svoje "nevysvětlitenlné" chování a klaním se Vám, chytrým.
478469
Čau, kluci. Celej den jsem o tom přemýšlel, a uznávám že Vy jste nejlepší, a já jsem moula. Prostě se budu muset hodně snažit, abych se jednoho krásného dne mohl ocitnout na jedné fotografii - s Vámi. Padám na kolena, omlouvám se za svoje "nevysvětlitenlné" chování a klaním se Vám, chytrým.
0 0
reagovat

deiwi

pocitej semnou ;)
478467
pocitej semnou ;)
deiwi
0 0
reagovat
Možná bych to zkusil napsat sám, nějak mimo MZ a kdo by chtěl, mohl by se zůčastnit. ;)
478466
Možná bych to zkusil napsat sám, nějak mimo MZ a kdo by chtěl, mohl by se zůčastnit. *;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se