Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 105941 - 105960 Napsat příspěvek
like always, mihhi saves the day.:+
479860
like always, mihhi saves the day.*:+*
0 0
reagovat
Jak kdy... dneska zrovna ne. :)
479859
Jak kdy... dneska zrovna ne. :)
0 0
reagovat
BTW Ještě u mě vidíte databáze nedostupná?
479858
BTW Ještě u mě vidíte databáze nedostupná?
0 0
reagovat

Regiony

Sorry, že jsem tu přes den nebyl, ale všechny Warneří BR jsou region FREE - koneckonců bylo by to nesmysl kódovat BR, když jdou HD DVD free. Regiony na AMZ maji občas zmateně, u HD DVD jim to opravuju, ale u blu-raye ee :D.

Kdyžtak kontrola tady link
479857
Sorry, že jsem tu přes den nebyl, ale všechny Warneří BR jsou region FREE - koneckonců bylo by to nesmysl kódovat BR, když jdou HD DVD free. Regiony na AMZ maji občas zmateně, u HD DVD jim to opravuju, ale u blu-raye ee *:D*. Kdyžtak kontrola tady http://www.dtvforum.info/index.php?showtopic=50447
Regiony
0 0
reagovat
Mno, já dělal naposledy čerta, tak před pěti rokama... A, nikdo mě skoro nechtěl pustit do baráku, že jsem až moc děsivý a děti se mě hrozně bojí... Přitom já jsem taková hodná a dobrotivá duše ;)... Maska vlastní výroby... Mikuláše hrál bratr, který měl i s kostýmem 55 kilo ;)...
479826
Mno, já dělal naposledy čerta, tak před pěti rokama... A, nikdo mě skoro nechtěl pustit do baráku, že jsem až moc děsivý a děti se mě hrozně bojí... Přitom já jsem taková hodná a dobrotivá duše ;)... Maska vlastní výroby... Mikuláše hrál bratr, který měl i s kostýmem 55 kilo ;)...
0 0
reagovat

Lubo

Měla jsem být anděl, ale těm dvěma ovíněným pánům se pletly jazyky. A Mikuláš je ten,co káže dobro a zlo,čert jen hudruje a anděl se usmívá,ale Miki mluví. Takže tak.Hrůza, přeladit ze sopránku na bas;)
479825
Měla jsem být anděl, ale těm dvěma ovíněným pánům se pletly jazyky. A Mikuláš je ten,co káže dobro a zlo,čert jen hudruje a anděl se usmívá,ale Miki mluví. Takže tak.Hrůza, přeladit ze sopránku na bas*;)*
Lubo
0 0
reagovat
ale zato The Mist ma ohlasy vice nez dobre:+:D
479823
ale zato The Mist ma ohlasy vice nez dobre*:+**:D*
0 0
reagovat

psema

tak final battle, to byl děs...
479822
tak final battle, to byl děs...
psema
0 0
reagovat

Charlotte

Až sa bojím opýtať, ale prečo si vlastne hrala práve Mikuláša...?
479821
Až sa bojím opýtať, ale prečo si vlastne hrala práve Mikuláša...?
Charlotte
0 0
reagovat
t: Já ted sedím před čokoládovo-lentilkovým mrakodrapem,ale musela jsem si to tvrde odpracovat v hunate a dabelsky nepohodlne kousave masce Mikulase.Navic chlapci ve vedlejsich rolich,posilneni domaci slivovickou, si to prohodili, a tak padly andel rval sestru do pytle, cert-humanista se ji snazil pomoct ven, div ji nevykloubili rameno, pak ji malem udusili,ale ne dost, takze jsem trpela nejen udesnym vedrem, ale i jeji falesnou hrou na fletnu a zpevem koled. To vse tocili rodice pro budouci generace. At ziji rodinne tradice :D
479820
t: Já ted sedím před čokoládovo-lentilkovým mrakodrapem,ale musela jsem si to tvrde odpracovat v hunate a dabelsky nepohodlne kousave masce Mikulase.Navic chlapci ve vedlejsich rolich,posilneni domaci slivovickou, si to prohodili, a tak padly andel rval sestru do pytle, cert-humanista se ji snazil pomoct ven, div ji nevykloubili rameno, pak ji malem udusili,ale ne dost, takze jsem trpela nejen udesnym vedrem, ale i jeji falesnou hrou na fletnu a zpevem koled. To vse tocili rodice pro budouci generace. At ziji rodinne tradice *:D*
0 0
reagovat
Van Helsing má dobrý triky.;)
479819
Van Helsing má dobrý triky.*;)*
0 0
reagovat
ale to me prece nerozhodi, ale i kdyz mozna s tim "the worst CGI effects since Van helsing" ma mozna pravdu.......
479818
ale to me prece nerozhodi, ale i kdyz mozna s tim "the worst CGI effects since Van helsing" ma mozna pravdu.......
0 0
reagovat
Podľa mňa by bola najlepšie toho hava odrovnať tak, žeby ho Will zjedol. No vážne, predstavujem si to asi takto: zombíci odrezali Willa od jeho chladničky a železných zásob v pivnici. Will už tri dni nejedol a život mu vysí na vlásku. A nakoľko je jedinou nádejou ľudstva, rozhodne sa so slzami v očiach a s maximálnym sebazapretím psíka zarezať, opiecť a zjesť. Ručím zato, že silnejšiu scénu by ľudia vo filme ešte nevideli a polovica kina by sa topila v slzách...
479817
Podľa mňa by bola najlepšie toho hava odrovnať tak, žeby ho Will zjedol. No vážne, predstavujem si to asi takto: zombíci odrezali Willa od jeho chladničky a železných zásob v pivnici. Will už tri dni nejedol a život mu vysí na vlásku. A nakoľko je jedinou nádejou ľudstva, rozhodne sa so slzami v očiach a s maximálnym sebazapretím psíka zarezať, opiecť a zjesť. Ručím zato, že silnejšiu scénu by ľudia vo filme ešte nevideli a polovica kina by sa topila v slzách...
0 0
reagovat
Já si dal Mikuláše už včera - koupil jsem 2dvd Potomci lidí za 299,- + dneska mi přišly dvd Ali G in da house a DOA:) - prostě paráda:+
479816
Já si dal Mikuláše už včera - koupil jsem 2dvd Potomci lidí za 299,- + dneska mi přišly dvd Ali G in da house a DOA*:)* - prostě paráda*:+*
0 0
reagovat
Tss, vždyť sem už psal, že to je film o německým ovčákovy, Will hraje vedlejší roli, tak co čekali;)
Jinak jsem furt pro petici, zachraňtě ovčáka, zabijte Willa:D
479813
Tss, vždyť sem už psal, že to je film o německým ovčákovy, Will hraje vedlejší roli, tak co čekali*;)* Jinak jsem furt pro petici, zachraňtě ovčáka, zabijte Willa*:D*
0 0
reagovat
Na druhej strane táto veta je kúzelná a len potvrdzuje to, čo sme už dávnejšie predpokladali:
"...this isn't Smith's best work and often, the dog companion out-acts his master, showing why it's so important to have a decent supporting cast..."
:)):+
479810
Na druhej strane táto veta je kúzelná a len potvrdzuje to, čo sme už dávnejšie predpokladali: "...this isn't Smith's best work and often, the dog companion out-acts his master, showing why it's so important to have a decent supporting cast..." *:))**:+*
0 0
reagovat
co jsem tak po očku přeskakoval mezi odstavcema, tak mi z toho vyšlo tohle - nebál jsem se monster, Willa fakt nemusím, ale Ridley Scott je masér.:D
479808
co jsem tak po očku přeskakoval mezi odstavcema, tak mi z toho vyšlo tohle - nebál jsem se monster, Willa fakt nemusím, ale Ridley Scott je masér.*:D*
0 0
reagovat
jo, ale kdyby to byl fakt narez, jak ocekavame, tak tomu neda 5/10, i kdyby nemel Willa rad sebemin...trochu se bojim, ze tohle bude nejvetsi zklamani za poslednich 10 let.
479807
jo, ale kdyby to byl fakt narez, jak ocekavame, tak tomu neda 5/10, i kdyby nemel Willa rad sebemin...trochu se bojim, ze tohle bude nejvetsi zklamani za poslednich 10 let.
0 0
reagovat

Von Papush

četl jsem to jen zběžně, ale připadá mi to, že recenzent nemá rád Willa Smithe a nic moc CGI je pro něj urážka:)
Třeba se, ale mýlím.
479806
četl jsem to jen zběžně, ale připadá mi to, že recenzent nemá rád Willa Smithe a nic moc CGI je pro něj urážka*:)* Třeba se, ale mýlím.
Von Papush
0 0
reagovat
imf: Zrovna sem chtěl podotknout jak se bude bránit, i když je to zbytečné a šlo to přejít mlčením:)

P.S. opravdu myslíš ragnare, že to svedeš na kámošku?:)
479805
imf: Zrovna sem chtěl podotknout jak se bude bránit, i když je to zbytečné a šlo to přejít mlčením*:)* P.S. opravdu myslíš ragnare, že to svedeš na kámošku?:)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se