Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 105901 - 105920 Napsat příspěvek
hmm, mě překvapuješ..no na Čerňáku v levnejch knihách je ta německá (teda aspoň ty slova vypadaj německy, studoval sem ji jen 4 roky;)) a ani češtinu sem tam v titulkách neviděl napsanou:)

link :)
479923
hmm, mě překvapuješ..no na Čerňáku v levnejch knihách je ta německá (teda aspoň ty slova vypadaj německy, studoval sem ji jen 4 roky*;)*) a ani češtinu sem tam v titulkách neviděl napsanou:) http://www.cdr.cz/a/23060 *:)*
0 0
reagovat

Fluke

Já to viděl s anglickým přebalem za 150,- a teď mluv! :D
479922
Já to viděl s anglickým přebalem za 150,- a teď mluv! *:D*
Fluke
0 0
reagovat
U nas na novodvorske to ma tusim holandskej prebal :)
479921
U nas na novodvorske to ma tusim holandskej prebal :)
0 0
reagovat
Okey, ten Minority report, za prvé stojí 199,-, za druhé to není digipack, za třetí je to ten plastovej Amaray v jakým to bylo i před třemi lety, ale má to navíc papírovou krabku a za třetí to má německej přebal. Německej!8);)

A dík za info ohledně Memento, teď už si ho koupím:+

Mimochodem trailer na GTA IV, krom toho, že je to uprostřed úplně zmatečný, jen honba ukázat co nejvíc možnejch činností, hrozná hudba, která maximálně dementně překřikuje rozhovory v tom traileru, to má fajn grafiku a může to bejt dobrý.
Jinak kvalita traileru tak za dvě hvězdy z 5.
479920
Okey, ten Minority report, za prvé stojí 199,-, za druhé to není digipack, za třetí je to ten plastovej Amaray v jakým to bylo i před třemi lety, ale má to navíc papírovou krabku a za třetí to má německej přebal. Německej!*8)**;)* A dík za info ohledně Memento, teď už si ho koupím*:+* Mimochodem trailer na GTA IV, krom toho, že je to uprostřed úplně zmatečný, jen honba ukázat co nejvíc možnejch činností, hrozná hudba, která maximálně dementně překřikuje rozhovory v tom traileru, to má fajn grafiku a může to bejt dobrý. Jinak kvalita traileru tak za dvě hvězdy z 5.
0 0
reagovat

scroochy

Zajic je nebe pan... a ta hudba je fakt masakr. Uz mi to brnka na pozadi pul hodky ;))
479919
Zajic je nebe pan... a ta hudba je fakt masakr. Uz mi to brnka na pozadi pul hodky ;))
scroochy
0 0
reagovat
Děsně návyková flashovka (klikejte jen na vlastni nebezpeci) btw, ta hudba je skvela, co? :))
479918
[link="http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm"]Děsně návyková flashovka[/link] (klikejte jen na vlastni nebezpeci) btw, ta hudba je skvela, co? *:))*
0 0
reagovat
už jen dva příspěvky batmane a si TOP :-)
479913
už jen dva příspěvky batmane a si TOP :-)
0 0
reagovat
jo to melo byt vysel, ale jinak teda nektery ksichty jsou dost hrozny, hudebnmi doprovod fajn a auto proste supe :)
479912
jo to melo byt vysel, ale jinak teda nektery ksichty jsou dost hrozny, hudebnmi doprovod fajn a auto proste supe :)
0 0
reagovat

Sennh

Třeba ten trailer vydělil... ;) ale spíš chtěl napsat vyšel :-)
479910
Třeba ten trailer vydělil... *;)* ale spíš chtěl napsat vyšel :-)
Sennh
0 0
reagovat
no jo...hups, to je tim nadsenim :D
479911
no jo...hups, to je tim nadsenim :D
0 0
reagovat
vydel novy trailer na Gta link
479908
vydel novy trailer na Gta http://www.gta4.net/news/index.php
0 0
reagovat
Uz jste slyseli, ze se má Jean-Claude Van Damme objevit v nějakym TV spotu na WoW?;) Jako představa je to very funny. Officiální stránky link Němci link
479904
Uz jste slyseli, ze se má Jean-Claude Van Damme objevit v nějakym TV spotu na WoW?;) Jako představa je to very funny. Officiální stránky http://www.wow-europe.com/en/downloads/commercials.html Němci http://www.gamestar.de/news/vermischtes/world_of_warcraft/1476033/world_of_warcraft.html
0 0
reagovat
:D
479902
*:D*
0 0
reagovat
videl a proto jsem si chtel taky prihodit
479901
videl a proto jsem si chtel taky prihodit
0 0
reagovat
ragnar > asi si nevidel toho smajla, ze? :D
479900
ragnar > asi si nevidel toho smajla, ze? *:D*
0 0
reagovat
asi si nevidel toho smajla, ze? jesis to je nadsazka, si precti dva komenty zpatky od toho meho petre, jesis ty vazne blaznis z kazde prkotiny
479899
asi si nevidel toho smajla, ze? jesis to je nadsazka, si precti dva komenty zpatky od toho meho petre, jesis ty vazne blaznis z kazde prkotiny
0 0
reagovat
jako sorry, ale zeptat se takhle debilně na Memento může buď idiot (za kterýho tě teda nepovažuju) anebo někdo, kdo chce mermomocí dosáhnout v žebříčku čestného vůedcovského místa.:D
479898
jako sorry, ale zeptat se takhle debilně na Memento může buď idiot (za kterýho tě teda nepovažuju) anebo někdo, kdo chce mermomocí dosáhnout v žebříčku čestného vůedcovského místa.*:D*
0 0
reagovat
co s tim furt mate, spis to vypada na vas: zase nahanis pripsevky? zase nahanis pripsevky? zase nahanis pripsevky? zacina to byt pekne trpany, uz jsem to slysel tisikrat, jen ze neco reknu, hned vyletis
479897
co s tim furt mate, spis to vypada na vas: zase nahanis pripsevky? zase nahanis pripsevky? zase nahanis pripsevky? zacina to byt pekne trpany, uz jsem to slysel tisikrat, jen ze neco reknu, hned vyletis
0 0
reagovat
ze se ptas. ten kluk je nemocnej :D
479896
ze se ptas. ten kluk je nemocnej *:D*
0 0
reagovat
už zase naháníš příspěvky?:D
479895
už zase naháníš příspěvky?*:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se