Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 105921 - 105940 Napsat příspěvek
ja to teda nevidel, ale neni to ten film kde vybuchuji dalnice a draci honi cerny hlaskujici policajty? :D
479892
ja to teda nevidel, ale neni to ten film kde vybuchuji dalnice a draci honi cerny hlaskujici policajty? :D
0 0
reagovat
to teda neni no : ))
479894
to teda neni no : ))
0 0
reagovat

Hm

Memento byl film co jsem prodal originál za pár korun. Ten film není vůbec pro mě.
479893
Memento byl film co jsem prodal originál za pár korun. Ten film není vůbec pro mě.
Hm
0 0
reagovat
ahojlidi jak se tak divam tak alien vs predator nema chybu uz se moc tesim az ho
uvidim8)
479889
ahojlidi jak se tak divam tak alien vs predator nema chybu uz se moc tesim az ho uvidim*8)*
0 0
reagovat
no v Jihlavě Minority Report nemaj (doufám že časem dorazí). Ale koupil jsem si knihu Černá neděle od Harrise (Mlčení jehňátek....) za 69,-. Z toho mám radost.:D:+
479886
no v Jihlavě Minority Report nemaj (doufám že časem dorazí). Ale koupil jsem si knihu Černá neděle od Harrise (Mlčení jehňátek....) za 69,-. Z toho mám radost.*:D**:+*
0 0
reagovat
vsak to ti neberu : ) ja jen podotykam, ze stejna nalada chytla nedavno me a ten digipack me zaujal ;)
479885
vsak to ti neberu : ) ja jen podotykam, ze stejna nalada chytla nedavno me a ten digipack me zaujal ;)
0 0
reagovat
No jasný. 8) Taky víš co, kdybych si tady měl nejdřív zjišťovat, jestli se to vyplatí koupit, jestli to třeba před třema rokama někdo nekoupil za podobnou cenu, tak si nic nekoupím... :) Měl jsem prostě nakupovací náladu, tak šup s tím do košíku...
479884
No jasný. *8)* Taky víš co, kdybych si tady měl nejdřív zjišťovat, jestli se to vyplatí koupit, jestli to třeba před třema rokama někdo nekoupil za podobnou cenu, tak si nic nekoupím... :) Měl jsem prostě nakupovací náladu, tak šup s tím do košíku...
0 0
reagovat
coz o to, to me taky, ale kdyz muzu mit lepsi, beru lepsi ;)
479883
coz o to, to me taky, ale kdyz muzu mit lepsi, beru lepsi ;)
0 0
reagovat
stčko: Mě stačí obyčejný balení.... :D
479882
stčko: Mě stačí obyčejný balení.... *:D*
0 0
reagovat
Asi za 150,-, kupoval jsem ještě něco s tím, tak nevím přesně. Až budu doma, tak mrknu na účtenku. V ostatních pobočkách stojí mám dojem 200,- tady to bylo v nějaké místní akci. 8) :+
479881
Asi za 150,-, kupoval jsem ještě něco s tím, tak nevím přesně. Až budu doma, tak mrknu na účtenku. V ostatních pobočkách stojí mám dojem 200,- tady to bylo v nějaké místní akci. *8)* *:+*
0 0
reagovat
ja ji pred trema rokama koupil za dve kila ... kolik stoji ted probuh? :D
ale zrovna o ty premejslim, ze ji prodam. v bazaru sem videl digipack, to chci
479880
ja ji pred trema rokama koupil za dve kila ... kolik stoji ted probuh? *:D* ale zrovna o ty premejslim, ze ji prodam. v bazaru sem videl digipack, to chci
0 0
reagovat
a za kolik?
479879
a za kolik?
0 0
reagovat
Fluke: To Memento mám, maj tam ty údaje opravdu blbě. Shodou okolností (No ona to ani tak náhoda nebyla :) Jsem si dneska koupil v nové pobočce LK dvoudiskové Minority Report... spokojenost... :+
479878
Fluke: To Memento mám, maj tam ty údaje opravdu blbě. Shodou okolností (No ona to ani tak náhoda nebyla :) Jsem si dneska koupil v nové pobočce LK dvoudiskové Minority Report... spokojenost... *:+*
0 0
reagovat
Šimon a Matouš jedou na riviéru je pecka největší hlavně Frufruova ochranka je parádní. Furt čekám až to dorazí i k nám na moravu, v levných knihách u nás furt není. Já si tam dneska koupil Sealton sea za 49,- a k tomu knihu Zakázané filmy za 89
479877
Šimon a Matouš jedou na riviéru je pecka největší hlavně Frufruova ochranka je parádní. Furt čekám až to dorazí i k nám na moravu, v levných knihách u nás furt není. Já si tam dneska koupil Sealton sea za 49,- a k tomu knihu Zakázané filmy za 89
0 0
reagovat
stream > az nejak dame dohromady funkcnost, tak to bude u vseho. casem
479876
stream > az nejak dame dohromady funkcnost, tak to bude u vseho. casem
0 0
reagovat

ragnar

jop

rcorp,xatrix
Blbci maj vzadu napsaný úplně jiný údaje:-
479874
jop [b]rcorp,xatrix[/b] Blbci maj vzadu napsaný úplně jiný údaje*:-*
ragnar
0 0
reagovat

2 Fluke a rcorp

Potvrzuji, mam to DVD doma a je vse ve widescreen a s anglictinou..
479873
Potvrzuji, mam to DVD doma a je vse ve widescreen a s anglictinou..
2 Fluke a rcorp
0 0
reagovat

Fluke

To Memento je pry sirokouhly a s anglinou...ale osobne jsem to neoveroval.
479872
To Memento je pry sirokouhly a s anglinou...ale osobne jsem to neoveroval.
Fluke
0 0
reagovat
lucky nuber slevin v papirovem obalu?
479871
lucky nuber slevin v papirovem obalu?
0 0
reagovat
Tak jsem si dneska taky udělal výlet do levných knih a doplnil jsem rcorpa se svojí kopií Šimona a Matouše na riviéře:) + Lucky number slevin za 49,- a The In-laws za 49,-, je to supr komedie:+
Skoro sem bral i Memento, ale když sem viděl, že je to 4:3 bez angliny, tak sem si to odpustil.
479870
Tak jsem si dneska taky udělal výlet do levných knih a doplnil jsem rcorpa se svojí kopií Šimona a Matouše na riviéře*:)* + Lucky number slevin za 49,- a The In-laws za 49,-, je to supr komedie*:+* Skoro sem bral i Memento, ale když sem viděl, že je to 4:3 bez angliny, tak sem si to odpustil.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se