|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 105821 - 105840
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 5291
- 5292
- 5293
- .
- 7043
- 7044
poraďte jak ořežu video z poměru stran 4:3 na 16:9.. vůbec se mi nedaří něco najít
|
reagovat
|
rcorp
že měla chtít eRko
..ale na nenáročný sledování mi tenhle základní Samsung přijde fajn.
..ale na nenáročný sledování mi tenhle základní Samsung přijde fajn.|
reagovat
|
Spolubydlici dostala predcasne k Vanocum televizi a urcite se me bude ptat, jestli je dobra. Je? :)
|
reagovat
|
popik
Hodně toho teď není skladem, tyhle hot produkty se vykupujou děsně rychle. Minulej rok X1950pro (hlavně na AGP port) mizeli doslova pod rukama

|
reagovat
|
popik
Mam zle tuseni ze GF8800GT taky neni skladem a ze o tom někde něco psali ale nevim to jiste musim se poptat ale dikec

|
reagovat
|
Fluke
ee já to tak nemyslel, prostě když napsal na hry, tak jsem se orientoval na hry nic víc, zrovna MoH je pěkná sračka
vím, že není skladem, ale mě se prostě líbí
vím, že není skladem, ale mě se prostě líbí

|
reagovat
|
Jardus
p.s. nepodléhej tomu hype, že nejlepší hra je ta co má nej grafiku a kupování co nejsilnějšího železa
tyhle věci lidi štvou a brzděj vývoj, k čemu je programovat hry pro malé procento majitelů kompletních DX10 strojů.

tyhle věci lidi štvou a brzděj vývoj, k čemu je programovat hry pro malé procento majitelů kompletních DX10 strojů.

|
reagovat
|
Jardus
Panebože, proč starou GTS, která není skladem
Normálně novou GF8800GT s jádrem G92 do 6K a víc ke štěstí nepotřebuješ
, tu bych klidně doporučil i popikovy, ale verzi s novějším chladičem, která větší větráček.
popik: Dál za dnešní ceny není třeba 19" monitor, buď 20" nebo 22" a určitě širokoúhlej, LG nebo Samsung.
Procák jak říkal Karlos, nejlépe Core 2 Duo v 65nm výrobním procesu(45nm jsou myslím stejně nebo i dražší)
Paměti a základku, s nVidií grafikou bude asi nejlepší nVidiáckej čipset
Normálně novou GF8800GT s jádrem G92 do 6K a víc ke štěstí nepotřebuješ
, tu bych klidně doporučil i popikovy, ale verzi s novějším chladičem, která větší větráček.popik: Dál za dnešní ceny není třeba 19" monitor, buď 20" nebo 22" a určitě širokoúhlej, LG nebo Samsung.
Procák jak říkal Karlos, nejlépe Core 2 Duo v 65nm výrobním procesu(45nm jsou myslím stejně nebo i dražší)
Paměti a základku, s nVidií grafikou bude asi nejlepší nVidiáckej čipset

|
reagovat
|
Cena se dá stlačit tak k 18k... 2xjádrový procák, 2GB RAM, nějaká standart základka, grafika cca do čtyř tisíc by snad měla stačit (ale nejsem pařan, takže já mám mnohem menší nároky ;) a LG lcd... Mechanika a disk se do toho všeho vlezou... Budeš sice muset oželet nějakou nejnovější bednu, ale i tak, já jsem složil cca podobnou sestavu akorát ta grafika je dooost slabá, zato mám luxusnější bednu, to všechno (i myš a klávesnice) se mi natěsnalo do 16k ;)
|
reagovat
|
Takže ramku aspoň 1GB, grafickou kartu link já vím je hodně drahá, ale bez takovýhle už nerozjedeš nový hry, hlavně typu Medal of Honor: Airborne nebo Colin McRae:Dirt s velkejma HW nárokama, no monitor nejlépe nějakej Acer 19 palcovej, no a disk aspoň 250Gb - comp na hry
|
reagovat
|
popik
Sorac vim ze to sem nepatri, ale potrebuju poradit nevite o nejake PC sestave tak do 20 000 Kč +- 3000 Kč abych neutopil ty peníze v nějaké vykopávce(bude určen na hry), nebo když ne celou sestavu tak alespon tipy na co bych měl při koupi zírat? Jo a nehažte sem nějaký odkazy na stránky určitě měl nebo má někdo podobnej problém.
|
reagovat
|
ked ste ju stretli na nejakych novinarskych projekciach, nikdy ste nemali chut sa jej na to opytat? 

|
reagovat
|
myslíte, že to dělá schválně nebo je jenom tak blbá? Já si začínám mylset, že to musí dělat schválně...
|
reagovat
|
st39.6
Nejde ji nějak bonznout New line cinema za poškozování autorského díla?
Pokud by ji zažalovali, tak já bych ji bonznul a vůbec bych se za to nestyděl
Pokud by ji zažalovali, tak já bych ji bonznul a vůbec bych se za to nestyděl
|
reagovat
|
TOP Diskuze
90Avatar: Oheň a popel: Recenze 82Odyssea: Trailer 26Avatar drancuje kina po celém světě, ale na dvojku nestačí. Padnou dvě miliardy? 24Téma: Rozbor Supergirl aneb proč bychom neměli dostat Strážce Galaxie 4 15Avengers: Doomsday: Teaser 13The Sheep Detectives: Trailer 13Co prozradily leaky Avengers: Doomsday teaserů o zápletce? 10Hračky Labubu čeká filmové dobrodružství 8První reakce: nová Anakonda je úlet, ale fanoušky si najde 43Avengers: Doomsday: Kinorip teaseru