Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 105141 - 105160 Napsat příspěvek

http://www.gametrailers.com/player/29306.html

Proc na Moviezone neni teaser Resident Evil: Degeneration (dl)? Pokuk je mi znamo, bude to uplne klasicky cg animak typu FF.. 100x lepsi nez naky x-ty trailer na Svatbu na bitevnim poli.
482222
Proc na Moviezone neni teaser Resident Evil: Degeneration ([link="http://www.gametrailers.com/player/29306.html"]dl[/link])? Pokuk je mi znamo, bude to uplne klasicky cg animak typu FF.. 100x lepsi nez naky x-ty trailer na Svatbu na bitevnim poli.
http://www.gametrailers.com/player/29306.html
0 0
reagovat
Prosím o radu ve svém profilu nej filmy nemůžu smazat film neví někdo kde dělám chybu. Děkuju předem.
482210
Prosím o radu ve svém profilu nej filmy nemůžu smazat film neví někdo kde dělám chybu. Děkuju předem.
0 0
reagovat
To Ravenhorn: Nice top ten v profilu :D 1-3misto - trilogie Pan Prstenu, 4-9misto - sest dilu Star Wars a 10misto - Transformers :D mas v te top 10 strasne hodne druhu filmu :-) pomalu jak top 3
482198
To Ravenhorn: Nice top ten v profilu *:D* 1-3misto - trilogie Pan Prstenu, 4-9misto - sest dilu Star Wars a 10misto - Transformers *:D* mas v te top 10 strasne hodne druhu filmu :-) pomalu jak top 3
0 0
reagovat
Naprosto neskutečná řada spoilerů v nové Premiere. U článečku Vetřelec vs. Predátor vs. Historie jsem se pěkně rozčílil. Naopak potěšil Cival s hattrickem DVD recenzí Bourneovky, Transformers a Blade Runner :+
482188
Naprosto neskutečná řada spoilerů v nové Premiere. U článečku Vetřelec vs. Predátor vs. Historie jsem se pěkně rozčílil. Naopak potěšil Cival s hattrickem DVD recenzí Bourneovky, Transformers a Blade Runner *:+*
0 0
reagovat
Jsem zvědavej, kolik lidí odradíme.:D
482138
Jsem zvědavej, kolik lidí odradíme.*:D*
0 0
reagovat
Psema: Tak Svatba vrací úder, jo? Alepoň že csfd je pod naší nadvládou :D8)
482125
Psema: Tak Svatba vrací úder, jo? Alepoň že csfd je pod naší nadvládou *:D**8)*
0 0
reagovat
Jardus: Nesmíš zapomínat, že si některý časáky nemůžou dovolit potopit český filmy, pokud to teda nejsou hrůzy typu Crash Road.;)
482118
Jardus: Nesmíš zapomínat, že si některý časáky nemůžou dovolit potopit český filmy, pokud to teda nejsou hrůzy typu Crash Road.*;)*
0 0
reagovat
Dvě dali AVP jedničce, tak museli chtě nechtě stoupat, i když já dvojku s každým dalším dnem nenávidim víc a víc.:D A Svatba ruluje, mám z toho veselejch historek, že mi vystačej na rok dopředu.:D
482117
Dvě dali AVP jedničce, tak museli chtě nechtě stoupat, i když já dvojku s každým dalším dnem nenávidim víc a víc.*:D* A Svatba ruluje, mám z toho veselejch historek, že mi vystačej na rok dopředu.*:D*
0 0
reagovat
Tak jako beru že většinou je Legenda brána jako průměr, ale dat ji stejný hodnocení jako Svatbě... docela dost by mě překvapilo kdyby to byl film co by na MZ dostal 6
482116
Tak jako beru že většinou je Legenda brána jako průměr, ale dat ji stejný hodnocení jako Svatbě... docela dost by mě překvapilo kdyby to byl film co by na MZ dostal 6
0 0
reagovat

Jardus

Mě to ani tolik nenaštvalo Legendu hodnotěj docela průměrně i jinde ( i když já se těšim) a AvP2 někdo chválí a někdo ne tak taky průměr.8)
482114
Mě to ani tolik nenaštvalo Legendu hodnotěj docela průměrně i jinde ( i když já se těšim) a AvP2 někdo chválí a někdo ne tak taky průměr.*8)*
Jardus
0 0
reagovat
Tak teď mě solidně naštvalo Premiere - Legenda, AvP2 i Svatba na bitevním poli dostali shodně 3/5...
482113
Tak teď mě solidně naštvalo Premiere - Legenda, AvP2 i Svatba na bitevním poli dostali shodně 3/5...
0 0
reagovat
Jenom blbec by takovej job nebral8)
482112
Jenom blbec by takovej job nebral*8)*
0 0
reagovat
A řidiče jim dělá Viggo Mortensen.;)
482103
A řidiče jim dělá Viggo Mortensen.*;)*
0 0
reagovat
Jo, jejich spolecnost se jmenuje Vory v zakone.
482094
Jo, jejich spolecnost se jmenuje Vory v zakone.
0 0
reagovat
Znám nějaký rusáky, prej hledaj vzdělaný lidi pro práci v Londýně.
482089
Znám nějaký rusáky, prej hledaj vzdělaný lidi pro práci v Londýně.
0 0
reagovat

popik

Nemáte někdo dobrej tip na nějakou firmu sprostředkovávající práci v zahraničí nejlépe v Anglii?
482087
Nemáte někdo dobrej tip na nějakou firmu sprostředkovávající práci v zahraničí nejlépe v Anglii?
popik
0 0
reagovat
já teda nevim, ale jelikož jsem to viděl prvně tak mi dabing nevadil..........a je to úžasný filmeček.8)
482081
já teda nevim, ale jelikož jsem to viděl prvně tak mi dabing nevadil..........a je to úžasný filmeček.*8)*
0 0
reagovat

rcorp

jo bohužel sem to musel vypnout ten dabing byl naprosto strašnej :-:(
482080
jo bohužel sem to musel vypnout ten dabing byl naprosto strašnej *:-**:(*
rcorp
0 0
reagovat
hh kdyz date do hledat imf tak to najde dva pekne uzivatele :-) schvalne se podivejte :D:D
482079
hh kdyz date do hledat imf tak to najde dva pekne uzivatele :-) schvalne se podivejte *:D**:D*
0 0
reagovat

rcorp

Obrácená psychologie, co:D
482061
Obrácená psychologie, co*:D*
rcorp
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se