Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 104941 - 104960 Napsat příspěvek
Pockej az prijde Duro a vytahne listek z Indiana Jones... kino Alfa, rok vzniku barevne fotografie. ;)
482707
Pockej az prijde Duro a vytahne listek z Indiana Jones... kino Alfa, rok vzniku barevne fotografie. ;)
0 0
reagovat

imf

Dinosaure :D;)
482706
Dinosaure *:D**;)*
imf
0 0
reagovat
Street Fighter - Kino studio - leto 1995. ;)
482705
Street Fighter - Kino studio - leto 1995. ;)
0 0
reagovat
Silence: Some of us still have hope ;)
482704
Silence: Some of us still have hope *;)*
0 0
reagovat
KarelR: Pozdě... :( :-
:))
482703
KarelR: Pozdě... *:(* *:-* :))
0 0
reagovat
Jo, kde jsou ty casy, kdy jsem za Pomstou Sithu jezdil do Hradce Kralove, Pisku ci Berouna... Ted uz se zmuzu jedine na neco do Kolina :) Jinak listky mam ve stale vedenem kulturnim deniku tusim od roku 2000, kdy tu cest prvniho listku dostal Vriskot 3... A pak mam taky schovanej listek z premiery Epizody I, kdy kino Lucerna bylo jedno z peti kin, ktere ji v Praze hralo... Az slza se mi dostala do ocka :D Priznejte se, jaky mate nejstarsi listek do kina? :)
482702
Jo, kde jsou ty casy, kdy jsem za Pomstou Sithu jezdil do Hradce Kralove, Pisku ci Berouna... Ted uz se zmuzu jedine na neco do Kolina *:)* Jinak listky mam ve stale vedenem kulturnim deniku tusim od roku 2000, kdy tu cest prvniho listku dostal Vriskot 3... A pak mam taky schovanej listek z premiery Epizody I, kdy kino Lucerna bylo jedno z peti kin, ktere ji v Praze hralo... Az slza se mi dostala do ocka *:D* Priznejte se, jaky mate nejstarsi listek do kina? *:)*
0 0
reagovat
Já to mám dvacet minut MHD do jednoho multikina, zachvilku to budu mít do druhého multikina... taky dvacet minut... :) A do dalších, často navštěvovaných multiplexů to mám cca 100km... :D
Lístky si schovávám, za LOŇSKÝ rok je jich tam tuším kolem 65....
482695
Já to mám dvacet minut MHD do jednoho multikina, zachvilku to budu mít do druhého multikina... taky dvacet minut... :) A do dalších, často navštěvovaných multiplexů to mám cca 100km... *:D* Lístky si schovávám, za LOŇSKÝ rok je jich tam tuším kolem 65....
0 0
reagovat
Jako, kdyby se MZ na par dni uzavrelo, tak maji nekteri z nas mozna i sanci neproletet... :D
482701
Jako, kdyby se MZ na par dni uzavrelo, tak maji nekteri z nas mozna i sanci neproletet... *:D*
0 0
reagovat
Karel: Uz se to vysvetlilo... nebud zpatecnickej, Cary. :)
Tech studentu, co tu cekaj na novy clanky je nejak hodne. Momentalne mame na serveru rozbitou prevodovku, takze... cekejte dal. :)
482700
Karel: Uz se to vysvetlilo... nebud zpatecnickej, Cary. :) Tech studentu, co tu cekaj na novy clanky je nejak hodne. Momentalne mame na serveru rozbitou prevodovku, takze... cekejte dal. :)
0 0
reagovat
teprve - tenhle... To je skoro to samé... 8)
482699
teprve - tenhle... To je skoro to samé... *8)*
0 0
reagovat
"Já schovávám teprve rok, takže jich mám jen asi 30"

Bavíme se o tomhle? Kde tam je napsáno něco o letošku?
482697
"Já schovávám teprve rok, takže jich mám jen asi 30" Bavíme se o tomhle? Kde tam je napsáno něco o letošku?
0 0
reagovat
KarelR: No to je pravda, on se HAL ani nespletl... :D
482698
KarelR: No to je pravda, on se HAL ani nespletl... *:D*
0 0
reagovat
To vis, deti neumeji moc dobre cist. ;)
482696
To vis, deti neumeji moc dobre cist. ;)
0 0
reagovat
Já na tom výroku teda nic divnýho nevidím... :))
482694
Já na tom výroku teda nic divnýho nevidím... *:))*
0 0
reagovat
imf: :D Ale tak Vašíčku, ňuňuňu, to se nedělá, dělat si z lidí legraci, když se spletou... :))
482693
imf: *:D* Ale tak Vašíčku, ňuňuňu, to se nedělá, dělat si z lidí legraci, když se spletou... *:))*
0 0
reagovat
Tricet za letosek? Ty ses v tom lednu hodne aktivni. (sorry, musel jsem, porad jeste jsem dite ;)
482692
Tricet za letosek? Ty ses v tom lednu hodne aktivni. (sorry, musel jsem, porad jeste jsem dite ;)
0 0
reagovat
Já schovávám teprve rok, takže jich mám jen asi 30 :)

Nejblíž mám jen menší "skoroklubové" kino, ale s velice slušným výběrem filmů. Za pár měsíců snad konečně otevřou ve Zlíně multikino, takže už na "velké" premiéry nebudu muset jezdit do Brna.
482691
Já schovávám teprve rok, takže jich mám jen asi 30 *:)* Nejblíž mám jen menší "skoroklubové" kino, ale s velice slušným výběrem filmů. Za pár měsíců snad konečně otevřou ve Zlíně multikino, takže už na "velké" premiéry nebudu muset jezdit do Brna.
0 0
reagovat

t_gon

No jo, ty jsi ještě větší chudáček:D Já jsem ale spíš mluvila, když jdu do kina sama. S bandou se ten čas už nějak zabije;) Akorát že doteď jsem měla na cesty do kina jen jednu velmi nespolehlivou kamarádku, které věčně ujížděly busy, na poslední chvíli vše odřekla apod., takže mi fakt často nezbylo než jet sama. Anebo ukecat maminku (což je nejvýhodnější, protože občas zaplatí lístky:-).
482690
No jo, ty jsi ještě větší chudáček*:D* Já jsem ale spíš mluvila, když jdu do kina sama. S bandou se ten čas už nějak zabije*;)* Akorát že doteď jsem měla na cesty do kina jen jednu velmi nespolehlivou kamarádku, které věčně ujížděly busy, na poslední chvíli vše odřekla apod., takže mi fakt často nezbylo než jet sama. Anebo ukecat maminku (což je nejvýhodnější, protože občas zaplatí lístky:-).
t_gon
0 0
reagovat
Proč nemůžu zase změnit svoji ikonku. Irfan mi ukazuje presne 40 x 50 a velikost je 4kb
482689
Proč nemůžu zase změnit svoji ikonku. Irfan mi ukazuje presne 40 x 50 a velikost je 4kb
0 0
reagovat
Natascha: Tak to mas muj obdiv. Takhle se do kina trmacet... Ja to mam podobne jako imf. Jen jedno multikino mam 300 m od bytu, ale nikdy jsem v nem nebyl...

Ad. anketa: Nejcasteji chodim do kina s holkama (krome horroru), pricemz kazda preferuje jine kino, takze odhadem podle frekventovanosti: PC Smichov, PC Slovansky dum, Village Andel, Svetozor, Aero. PC si u me nahrabalo bezkonkurencni pocet navstev z rozmezi asi 2 let, kdy jsem pravidelne dostaval od firmy v ramci benefitu volnasky do kina a jeste je za babku odkupoval od ostatnich (jednou jsem mel pohromade i skoro 60 volnasku!). Jako student jsem vsak nejvice navstevoval Ladvi a to dopoledne, kdy jsem to mel za 60 kacek.
482688
Natascha: Tak to mas muj obdiv. Takhle se do kina trmacet... Ja to mam podobne jako imf. Jen jedno multikino mam 300 m od bytu, ale nikdy jsem v nem nebyl... Ad. anketa: Nejcasteji chodim do kina s holkama (krome horroru), pricemz kazda preferuje jine kino, takze odhadem podle frekventovanosti: PC Smichov, PC Slovansky dum, Village Andel, Svetozor, Aero. PC si u me nahrabalo bezkonkurencni pocet navstev z rozmezi asi 2 let, kdy jsem pravidelne dostaval od firmy v ramci benefitu volnasky do kina a jeste je za babku odkupoval od ostatnich (jednou jsem mel pohromade i skoro 60 volnasku!). Jako student jsem vsak nejvice navstevoval Ladvi a to dopoledne, kdy jsem to mel za 60 kacek.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se