Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 103941 - 103960 Napsat příspěvek

Fluke

Ty jsi odvážlivec... Eliška tě sežere za to, že je ta galerie veřejně přístupná. :D
493540
Ty jsi odvážlivec... Eliška tě sežere za to, že je ta galerie veřejně přístupná. *:D*
Fluke
0 0
reagovat
:D
493539
*:D*
0 0
reagovat
Ad. Přezdívka: A co teprve říká google a wiki o mě, že... :D

Ad. Rambo Fotky: Ty rozmazané obličeje mi nahání strach... zvlášť ten můj... :)
A na fotkách 88-91 je naprosto zřejmé, že středem pozornosti není Psema, ale ta slečna v růžovém tričku vzadu... :))
493537
[b]Ad. Přezdívka:[/b] A co teprve říká google a wiki o mě, že... *:D* [b]Ad. Rambo Fotky:[/b] Ty rozmazané obličeje mi nahání strach... zvlášť ten můj... :) A na fotkách 88-91 je naprosto zřejmé, že středem pozornosti není Psema, ale ta slečna v růžovém tričku vzadu... *:))*
0 0
reagovat

terminator007

Mám tam stabilizátor, ale asi sem fotil bez něj:)
493533
Mám tam stabilizátor, ale asi sem fotil bez něj:)
terminator007
0 0
reagovat

Fluke

Ty asi nemas ten opticky stabilizator obrazu z reklamy, to by se ti jinak nemohlo stat :D
493531
Ty asi nemas ten opticky stabilizator obrazu z reklamy, to by se ti jinak nemohlo stat *:D*
Fluke
0 0
reagovat
Pokud jste hrali nekdo animovanou strilecku XIII se docka na NBC ctyrhodinove miniserie, to jsem tedy zveddav, jak to zase sprasi... Jo a sice pozdeji nez je zdravo, ale me se libil tento aprilovy zertik: link Jsem to chtel hodit jiz drive, ale nejak jsem ztratil nit :D
493530
Pokud jste hrali nekdo animovanou strilecku XIII se docka na NBC ctyrhodinove miniserie, to jsem tedy zveddav, jak to zase sprasi... Jo a sice pozdeji nez je zdravo, ale me se libil tento aprilovy zertik: http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=26848&r=top Jsem to chtel hodit jiz drive, ale nejak jsem ztratil nit *:D*
0 0
reagovat
Hm, taky jsem si říkala, jestli je to nějaká nová móda v umělecké fotografii:D
493529
Hm, taky jsem si říkala, jestli je to nějaká nová móda v umělecké fotografii*:D*
0 0
reagovat

KarelR

Blbý nastavení sem měl:))..proto sem vyzdvihoval videa:)
493528
Blbý nastavení sem měl*:))*..proto sem vyzdvihoval videa:)
KarelR
0 0
reagovat

Fluke

Proč mám pocit, že jsi vytřídil z fotek ty rozmazaný a pak je nahodil místo těch povedenejch? :D
493526
Proč mám pocit, že jsi vytřídil z fotek ty rozmazaný a pak je nahodil místo těch povedenejch? *:D*
Fluke
0 0
reagovat

KarelR

Když o tom mluvíš.. link
Rambo akce:)
493527
Když o tom mluvíš.. http://fluke.rajce.idnes.cz/Rambo_IV_akce Rambo akce:)
KarelR
0 0
reagovat
A vůbec.... Fotky! Vždyť mám fotky z týhle soboty. Můžeme si ukázat, jak vypadá MZ jádro v současnosti :)))
493522
A vůbec.... Fotky! Vždyť mám fotky z týhle soboty. Můžeme si ukázat, jak vypadá MZ jádro v současnosti :)))
0 0
reagovat

KarelR

V Roháčově je Univerzita:))
493519
V Roháčově je Univerzita:))
KarelR
0 0
reagovat
Fluke: WTH? Kam?
493518
Fluke: WTH? Kam?
0 0
reagovat

disk

hehe a já zase pár ulic pod Aerem chodím do školy:))
493515
hehe a já zase pár ulic pod Aerem chodím do školy*:))*
disk
0 0
reagovat

Psema

dík za radu a link? :D
493511
dík za radu a link? *:D*
Psema
0 0
reagovat
Zní pěkně :D
493509
Zní pěkně *:D*
0 0
reagovat
bejt tebou, tak si to ani nepouštim. Natálka je tam fakt divná a ta ukázka není o moc lepší.:D
493508
bejt tebou, tak si to ani nepouštim. Natálka je tam fakt divná a ta ukázka není o moc lepší.*:D*
0 0
reagovat

pomoc

Jak zní přesně odkaz pro stáhnutí této ukázky?

link
493504
Jak zní přesně odkaz pro stáhnutí této ukázky? [link="http://www.apple.com/trailers/weinstein/myblueberrynights/trailer/"]link[/link]
pomoc
0 0
reagovat

Disk

Nic neřekneš? Vždyť říkám :D
493486
Nic neřekneš? Vždyť říkám *:D*
Disk
0 0
reagovat

KarelR

Já za to nemůžu, ale ty nermíny mi nevyhovují. Já taky musím studovat, nejen psát. Ale Venkovského učitele a There will be blood jsem si nenechal ujít a byla to paráda. Těším se na Karamazovy Petra Zelenky.
493484
Já za to nemůžu, ale ty nermíny mi nevyhovují. Já taky musím studovat, nejen psát. Ale Venkovského učitele a There will be blood jsem si nenechal ujít a byla to paráda. Těším se na Karamazovy Petra Zelenky.
KarelR
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se