Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 103941 - 103960 Napsat příspěvek
She´s f__ng Matt Damon :D
link
485976
She´s f__ng Matt Damon *:D* http://www.youtube.com/watch?v=wnVJZkDuVBM
0 0
reagovat
Hm tak jsem se dnes po 2 dnech znovu kouknul na filmpub pod monstrum na diskuzi a už jim nestačilo to co tam psali, ale pišou to i za můj nick LOL
485975
Hm tak jsem se dnes po 2 dnech znovu kouknul na filmpub pod monstrum na diskuzi a už jim nestačilo to co tam psali, ale pišou to i za můj nick LOL
0 0
reagovat

KarelR

a jmenoval se George:D
485974
a jmenoval se George*:D*
KarelR
0 0
reagovat
spíš někomu zkazíš výhru:).. takže hopla nepla:D
485973
spíš někomu zkazíš výhru*:)*.. takže hopla nepla*:D*
0 0
reagovat
Mozna nekomu zkazim karmu, ale nepripada mi zrovna fer, ze mu s tim pomahate. ;)
485971
Mozna nekomu zkazim karmu, ale nepripada mi zrovna fer, ze mu s tim pomahate. ;)
0 0
reagovat
Král džungle ;)
485972
Král džungle ;)
0 0
reagovat
tak si zase trochu zasoutěžíme? :D
link
485970
tak si zase trochu zasoutěžíme? *:D* [link="http://img89.imageshack.us/img89/5220/bscap000et4.jpg"]link[/link]
0 0
reagovat
asi ne, proto ji nezapinam :)
485967
asi ne, proto ji nezapinam :)
0 0
reagovat

ragnar

Asi si nepochopil funkci televize:)
485966
Asi si nepochopil funkci televize:)
ragnar
0 0
reagovat
neco takoveho se muze vzit do televize?
485963
neco takoveho se muze vzit do televize?
0 0
reagovat

Gorecki

ouch:D
485962
ouch*:D*
Gorecki
0 0
reagovat
apropo Miss... ak niekto videl film Drop Dead Gorgeous, toto je realita :D:+
485961
apropo Miss... ak niekto videl film Drop Dead Gorgeous, [link="http://youtube.com/watch?v=WALIARHHLII"]toto je realita[/link] *:D**:+*
0 0
reagovat
fingolfincz: Někteří z nás ještě nebydlí sami a toho pozadí se holt zbavit nemůžou ;)
485957
fingolfincz: Někteří z nás ještě nebydlí sami a toho pozadí se holt zbavit nemůžou ;)
0 0
reagovat

Pumiix

Čísla ani tolik ne. :)
485955
Čísla ani tolik ne. :)
Pumiix
0 0
reagovat
rcorp: doufam, ze ale netukas nejake cisla na klavesnici pri te zachrane sveta :D:D
485954
rcorp: doufam, ze ale netukas nejake cisla na klavesnici pri te zachrane sveta *:D**:D*
0 0
reagovat

rcorp

No, tak jesli zachraňuješ svět, tak pak to chápu:))
485953
No, tak jesli zachraňuješ svět, tak pak to chápu*:))*
rcorp
0 0
reagovat

fingolfincz

Protože jsem četl, že to je úplně jiné, než ta původní Miss, a že nejde jenom o vzhled atd atd, tak mě zajímalo jaký to bude. A na to, abych to přepnul, jsem byl příliš zaneprázdněn zachranováním světa. :)
485952
Protože jsem četl, že to je úplně jiné, než ta původní Miss, a že nejde jenom o vzhled atd atd, tak mě zajímalo jaký to bude. A na to, abych to přepnul, jsem byl příliš zaneprázdněn zachranováním světa. :)
fingolfincz
0 0
reagovat
Pred Miss jsem dal prednost kupe zmrzliny a cteni Reflexu. Beztak mi staci ocumnout holky na obrazcich. :)
485951
Pred Miss jsem dal prednost kupe zmrzliny a cteni Reflexu. Beztak mi staci ocumnout holky na obrazcich. :)
0 0
reagovat
Nechápu, že se něčim takovym necháte rozčílit. Ste jak moje babička, když se rozčiluje u politických debat. Tak proč na ně kouká? A výmluvu, že ste to měli na pozadí neberu. Když vás to rozčiluje i jako pozadí, tak proč nezměníte pozadí?)
485950
Nechápu, že se něčim takovym necháte rozčílit. Ste jak moje babička, když se rozčiluje u politických debat. Tak proč na ně kouká? A výmluvu, že ste to měli na pozadí neberu. Když vás to rozčiluje i jako pozadí, tak proč nezměníte pozadí*?)*
0 0
reagovat
Miss jsem se rád vyhnul, před lety jsem se na ni díval aspoň kvůli těm pěkným holkám, ale včera jsem dal přednost Hrdinovi - Zhang Ziyi je v něm stejně nepochybně mnohem estetičtější než dívčina řešící velikost svých prsou (nehledě na to že je Hrdina nejlepší asijský hraný film, že ano :)))
485949
Miss jsem se rád vyhnul, před lety jsem se na ni díval aspoň kvůli těm pěkným holkám, ale včera jsem dal přednost Hrdinovi - Zhang Ziyi je v něm stejně nepochybně mnohem estetičtější než dívčina řešící velikost svých prsou (nehledě na to že je Hrdina nejlepší asijský hraný film, že ano *:))*)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se