Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 103901 - 103920 Napsat příspěvek

Fluke

:D asi tak nějak, ale spíš to bude v té teoretické rovině kdybych
zašel na Starbucks, když sem byl v... asi bych pozdravil Petera ... :D
493602
*:D* asi tak nějak, ale spíš to bude v té teoretické rovině [b]kdybych [/b] zašel na Starbucks, když sem byl v... [b]asi bych [/b] pozdravil Petera ... *:D*
Fluke
0 0
reagovat

Fluke

Tak Nový Zéland je po Pánu prstenů docela žádaný pro filmy. Takže i takové věci by se mohly stát.
493601
Tak Nový Zéland je po Pánu prstenů docela žádaný pro filmy. Takže i takové věci by se mohly stát.
Fluke
0 0
reagovat

Luc44

..tož to sem zašel na Starbucks, když sem byl v centru Wellingtonu, pozdravil Petera a přemýšlel, kam že to dnes na kole pojedu, když lup a narazím do Baye, awesome!, co tu sakra dělá? Nicméně...:D
493600
..tož to sem zašel na Starbucks, když sem byl v centru Wellingtonu, pozdravil Petera a přemýšlel, kam že to dnes na kole pojedu, když lup a narazím do Baye, awesome!, co tu sakra dělá? Nicméně...*:D*
Luc44
0 0
reagovat

Luc44

ČR si to zatím nezaslouží, ale přemýšlim o svém rodném městě. + plánuji s teplejším počasím pořádně fotit.
493598
ČR si to zatím nezaslouží, ale přemýšlim o svém rodném městě. + plánuji s teplejším počasím pořádně fotit.
Luc44
0 0
reagovat
Věnovat blog zemi...to je zajímavý ;)
493597
Věnovat blog zemi...to je zajímavý *;)*
0 0
reagovat

Můj nový blog

Hádejte o čem. :D

ravenhornův blog o :-)
493596
Hádejte o čem. *:D* [link="http://newzealand.mujblog.atlas.cz/"]ravenhornův blog o :-)[/link]
Můj nový blog
0 0
reagovat

Luc44

Koukám, že sme na tom podobně:)
493585
Koukám, že sme na tom podobně:)
Luc44
0 0
reagovat

Fluke

Tak já to sice v řidičáku nemám, ale brejle si beru vždy, když sedám za volant, páč se mám rád :)) a zejména v noci bez nich pak při řízení vidím úplný prd (a ne, neni to tím, že je tma :D), takže se oslím můstkem dostáváme k tématu čeští řidiči :D
btw. loni jsme si koupil 42palcovou plazmu, a je to smutné, ale i na tu z těch čtyřech metrů potřebuju brejle, ne že bych to neviděl, ale přeci jen obraz není tak ostrý jak bych si zasloužil:D.
493581
Tak já to sice v řidičáku nemám, ale brejle si beru vždy, když sedám za volant, páč se mám rád *:))* a zejména v noci bez nich pak při řízení vidím úplný prd (a ne, neni to tím, že je tma *:D*), takže se oslím můstkem dostáváme k tématu čeští řidiči *:D* btw. loni jsme si koupil 42palcovou plazmu, a je to smutné, ale i na tu z těch čtyřech metrů potřebuju brejle, ne že bych to neviděl, ale přeci jen obraz není tak ostrý jak bych si zasloužil*:D*.
Fluke
0 0
reagovat
JJ, ja je mam take na dalku, Commodore mi to nezpusibil, snad :D
493578
JJ, ja je mam take na dalku, Commodore mi to nezpusibil, snad *:D*
0 0
reagovat
ad fotky z Rambo akce: Jsem už doufal, že je to promlčený...;) Ale což - milosrdné rozmazání mnohé zachraňuje (u jedné fotky jsem si dokonce chvíli nebyl jistý, jestli tam jsem já nebo Karel...:D)
493576
ad fotky z Rambo akce: Jsem už doufal, že je to promlčený...*;)* Ale což - milosrdné rozmazání mnohé zachraňuje (u jedné fotky jsem si dokonce chvíli nebyl jistý, jestli tam jsem já nebo Karel...*:D*)
0 0
reagovat

Luc44

Hehe, mě v autoškole za volant bez brýlí taky nepustili, ale v řidičáku to už nikdo nezmínil:+
493575
Hehe, mě v autoškole za volant bez brýlí taky nepustili, ale v řidičáku to už nikdo nezmínil*:+*
Luc44
0 0
reagovat

Luc44

To bude totéž jako u mě :) Únava zrakových nervů. Stačí půl roku bez počítače a bude to zase ok :)
493574
To bude totéž jako u mě :) Únava zrakových nervů. Stačí půl roku bez počítače a bude to zase ok :)
Luc44
0 0
reagovat

Ad. dioptrická diskuze

Brejle nosím pouze na dálku (v řidičáku to nemám, to byl můj zrak ještě v pohodě:-) ), kupodivu na monitor vidm skvěle ač do něj zírám posledních pět let (to jsem v pracovním procesu) denně cca 12-14 hodin podle toho, jak se mi chce eště doma ;)
493572
Brejle nosím pouze na dálku (v řidičáku to nemám, to byl můj zrak ještě v pohodě:-) ), kupodivu na monitor vidm skvěle ač do něj zírám posledních pět let (to jsem v pracovním procesu) denně cca 12-14 hodin podle toho, jak se mi chce eště doma *;)*
Ad. dioptrická diskuze
0 0
reagovat
Vcera jsem videl poprve Mallrats a spokojenost nejvetsi, dlouho jsem se tak nezasmal:D:+
493571
Vcera jsem videl poprve Mallrats a spokojenost nejvetsi, dlouho jsem se tak nezasmal*:D**:+*
0 0
reagovat
Ja mam take bryle, ale uz delsi dobu, ani nevim, jestli to bylo z PC nebo jeste z dob Commodore 64 :D
493568
Ja mam take bryle, ale uz delsi dobu, ani nevim, jestli to bylo z PC nebo jeste z dob Commodore 64 *:D*
0 0
reagovat

křysař l'ubo

Můžu tě ujistit, že já genius rozhodně nejsem. Akorát mě zná hodně lidí kvůli mému obličeji a charakteristickému projevu. Až se někdy (doufám) setkáme, pochopíš, jak jsem to myslel.
493569
Můžu tě ujistit, že já genius rozhodně nejsem. Akorát mě zná hodně lidí kvůli mému obličeji a charakteristickému projevu. Až se někdy (doufám) setkáme, pochopíš, jak jsem to myslel.
křysař l'ubo
0 0
reagovat

Disk

Fakulta Informačných Technológií na VUT v Brne.
Ináč pýtal som sa len preto, že v Prahe mám na Karlovke bývalého spolužiaka, ktorý má tiež zopár (desiatok ?:D) dioptrií a je to svojim spôsobom génius, tak ma len náhle prepadla neistota...:D
493566
Fakulta Informačných Technológií na VUT v Brne. Ináč pýtal som sa len preto, že v Prahe mám na Karlovke bývalého spolužiaka, ktorý má tiež zopár (desiatok ?*:D*) dioptrií a je to svojim spôsobom génius, tak ma len náhle prepadla neistota...*:D*
Disk
0 0
reagovat

křysař l'ubo

Studuju filosofickou fakultu v Praze. A co ty?
493565
Studuju filosofickou fakultu v Praze. A co ty?
křysař l'ubo
0 0
reagovat

Disk

Čisto so zvedavosti, akú fakultu študuješ ?
493564
Čisto so zvedavosti, akú fakultu študuješ ?
Disk
0 0
reagovat
to Cival: tedka jsem videl tvoje hodnoceni na Doomsday 2*:o je to fakt takova hruza, nechces napsat aspon kratky komentar na CSFD? :)
493563
to Cival: tedka jsem videl tvoje hodnoceni na Doomsday 2**:o* je to fakt takova hruza, nechces napsat aspon kratky komentar na CSFD? *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se