Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 103961 - 103980 Napsat příspěvek

Disk

Není, stačí to říct jednou, ale problém je spíš, že tady se od tebe očekává, že budeš řešit film samotný a co si o něm lidi píší spíš neřešit. Klidně si povzdechni, proč ne, a pak vyjádři svůj názor o filmu;)

A člověk je individuální jen do určité míry a stádovitost mu cizí není..pokud je to co říkáš pravda, pak nechápu, proč vůbec máme kluby, města, vesnice, restaurace, sporty atd. Skoro vše co děláme, je společenské, může být společensky i individuálně děláno.
Se stádovitostí se musíš smířit, není to hlavně vyloženě negativní ani pozitivní vlastnost a už vůbec by se to nemělo brát hanlivě.
496685
Není, stačí to říct jednou, ale problém je spíš, že tady se od tebe očekává, že budeš řešit film samotný a co si o něm lidi píší spíš neřešit. Klidně si povzdechni, proč ne, a pak vyjádři svůj názor o filmu*;)* A člověk je individuální jen do určité míry a stádovitost mu cizí není..pokud je to co říkáš pravda, pak nechápu, proč vůbec máme kluby, města, vesnice, restaurace, sporty atd. Skoro vše co děláme, je společenské, může být společensky i individuálně děláno. Se stádovitostí se musíš smířit, není to hlavně vyloženě negativní ani pozitivní vlastnost a už vůbec by se to nemělo brát hanlivě.
Disk
0 0
reagovat
To je... a co to jako vylučuje? Ty jsi napsal, že člověk je individuální tvor...
496684
To je... a co to jako vylučuje? Ty jsi napsal, že člověk je individuální tvor...
0 0
reagovat

Sp!der-bite

Je přece něco jiného, když se na něčem shodnou dva lidé a kdyzž se jich shodnou stovky či tisíce.
496683
Je přece něco jiného, když se na něčem shodnou dva lidé a kdyzž se jich shodnou stovky či tisíce.
Sp!der-bite
0 0
reagovat
Disk: Kdyby člověk byl čistě individuální tvor, nevznikaly by páry, rodiny a celé společnosti, to se mi jeví jako dost hloupý výrok ;)
496682
Disk: Kdyby člověk byl čistě individuální tvor, nevznikaly by páry, rodiny a celé společnosti, to se mi jeví jako dost hloupý výrok *;)*
0 0
reagovat
Člověk je přece individuální tvor, stádovitost je mu cizí. Být sám sebou přece není nic hrozného. Takže podle vás je špatné, když řeknu, že se mi něco nelíbí?
496679
Člověk je přece individuální tvor, stádovitost je mu cizí. Být sám sebou přece není nic hrozného. Takže podle vás je špatné, když řeknu, že se mi něco nelíbí?
0 0
reagovat
Jesus lidi, nejvíc cool ikonku mám stejně já.
496676
Jesus lidi, nejvíc cool ikonku mám stejně já.
0 0
reagovat
Sorry 8)
496658
Sorry *8)*
0 0
reagovat

Cival

Budu dělat, jakože jsem to neviděl. Ušetříme si tím debatu, proč já komolím ten tvůj.;)
496638
Budu dělat, jakože jsem to neviděl. Ušetříme si tím debatu, proč já komolím ten tvůj.;)
Cival
0 0
reagovat

Fluke

Já to přece nikomu nevyčítám, jenom se nad tím podivuji a zároveň se tomu stádovitému chování posmívám. Jó legrace musí být.:D
496632
Já to přece nikomu nevyčítám, jenom se nad tím podivuji a zároveň se tomu stádovitému chování posmívám. Jó legrace musí být.*:D*
Fluke
0 0
reagovat

Fluke

Ta písnička je šíííííííleně vlezlá, teď mi to tu taky hraje a sestra se může zbláznit. Muhehehehehehehehe(ďábelský smích):)
496630
Ta písnička je šíííííííleně vlezlá, teď mi to tu taky hraje a sestra se může zbláznit. Muhehehehehehehehe(ďábelský smích)*:)*
Fluke
0 0
reagovat

disk

To jen díky tomu, že někoho napadlo to každej měsíc resetovat, ale už mám dojem, že sem toho dneska napsal moc, ať už to bylo, či nebylo užitečné.

charlotte: já nic, já muzikant, každej čech je muzikant:D

btw. už mám půlhodiny puštěnou tu písničku ze stránek speedracera, nechutně návyková droga:+ Myslím, že na premiéře budu v extázi8)
496629
To jen díky tomu, že někoho napadlo to každej měsíc resetovat, ale už mám dojem, že sem toho dneska napsal moc, ať už to bylo, či nebylo užitečné. charlotte: já nic, já muzikant, každej čech je muzikant*:D* btw. už mám půlhodiny puštěnou tu písničku ze stránek speedracera, nechutně návyková droga*:+* Myslím, že na premiéře budu v extázi*8)*
disk
0 0
reagovat
Disk: děláme si legraci. Ze sebe. Z druhých. Ze SpeedRacera. Z ikonek. Z téhle DISKuse. :)
496626
Disk: děláme si legraci. Ze sebe. Z druhých. Ze SpeedRacera. Z ikonek. Z téhle DISKuse. :)
0 0
reagovat

Charlotte

Nemůžeš se divit, vždyť je na druhém místě v TOP TEN.
496624
Nemůžeš se divit, vždyť je na druhém místě v TOP TEN.
Charlotte
0 0
reagovat
Fluke: tak se to označuje i v trestních případech, ty se svým arzenálem zbraní jsi zkrátka hlavní pachatel, navíc jsi v diskusích nejvíc vidět :)
496622
Fluke: tak se to označuje i v trestních případech, ty se svým arzenálem zbraní jsi zkrátka hlavní pachatel, navíc jsi v diskusích nejvíc vidět :)
0 0
reagovat
Fluke a spol.:D koukám, že mám čím dál větší vliv8)
496619
Fluke a spol.*:D* koukám, že mám čím dál větší vliv*8)*
0 0
reagovat
Teda, člověk tu chvíli není a tady se rozpoutalo úplné ikonkové šílenství! A to všechno jen kvůli nějaké přebarvičkované nádheře. To se pak nedivím, že imf a Cival říkají: "WTF?"
Ad knihovna: Ukončeme tuto diskuzi, protože, jak je vidět, neshodneme se na tom. Ale díky moc za tu výměnu názorů. Je vidět, že vás tyto a podobné problémy pálí.
496618
Teda, člověk tu chvíli není a tady se rozpoutalo úplné ikonkové šílenství! A to všechno jen kvůli nějaké přebarvičkované nádheře. To se pak nedivím, že imf a Cival říkají: "WTF?" Ad knihovna: Ukončeme tuto diskuzi, protože, jak je vidět, neshodneme se na tom. Ale díky moc za tu výměnu názorů. Je vidět, že vás tyto a podobné problémy pálí.
0 0
reagovat
Imf: to jsi špatně pochopil. Já se sice těším na Speedyho (šíleně), ale nesnáším davové stádní akce a la čepičková o Vánocích. Když to začalo, oni (Fluke a spol.) mě přemlouvali, ať si s Kájou změníme ikonku taky na SR, ale já se radši rozhodla pro odluku našich virtuálních identit. Ano, za minulého režimu bych za tenhle individuální vzdor kolektivu nedostala pěkný posudek;)
496606
Imf: to jsi špatně pochopil. Já se sice těším na Speedyho (šíleně), ale nesnáším davové stádní akce a la čepičková o Vánocích. Když to začalo, oni (Fluke a spol.) mě přemlouvali, ať si s Kájou změníme ikonku taky na SR, ale já se radši rozhodla pro odluku našich virtuálních identit. Ano, za minulého režimu bych za tenhle individuální vzdor kolektivu nedostala pěkný posudek*;)*
0 0
reagovat
Jeržík: Jo, budeme vám jím zpříjemnovat náladu každý třetí den :D
496605
Jeržík: Jo, budeme vám jím zpříjemnovat náladu každý třetí den *:D*
0 0
reagovat

Fluke

Tam dojedeme i autem :D
496603
Tam dojedeme i autem *:D*
Fluke
0 0
reagovat
Barvičky! Pro tz, co to prošvihli. :)
496601
[link="http://s231.photobucket.com/albums/ee171/karbous/?action=view¤t=barvicky.jpg"]Barvičky[/link]! Pro tz, co to prošvihli. *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se