|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 103101 - 103120
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 5155
- 5156
- 5157
- .
- 7050
- 7051
kryšpín
no sorry, ale ty potom v tej prestrelke medzi Damonoom a Kimmelom vidis for niekde uplne inde ;)
|
reagovat
|
scroochy: mozna vymysli, ale sehnat tam nejaky dobry lidi. Ale az se dostanu do toho showbussinesu, tak by to nebyl spatnej napad neco podobnyho zrealizovat. Jen je problem vybrat nejakou znamou holku, kterou by zavidel kazdej chlap. Asi to bude: Já jsem šuk*l Annu Geislerovou. A ten druhej by mi odpoveděl: Já jsem šuk*l Zděnka Trošku (to prijmeni, by pridalo na vtipnosti) :D
|
reagovat
|
koukam, prijde mi to nejaky divny a navic je to predabovany jinak, nez jsem to kdysi nekde videl, takze dvojnasobne..
|
reagovat
|
Hele koukáte tady někdo na Scary Movie 3? Nepřijde vám ta kvalita úplně otřesná?
|
reagovat
|
pokial ide o nejakej hviezdy mensej svietivosti, je relativna sanca ze ti to podpisu. Ak vsak dufas v podpisy takych kalibrov ako napr. Scorsese alebo Gibson, pri maximalnom stasti ti to podpise ich manazer
|
reagovat
|
MeaCulpa: Bratr má zkušenost s jednou švédskou zpěvačkou... Posílal A5 foto a jednou mu to poslali zpět... Zkusil podruhé a za devět měsíců mu přišla podepsaná... Musíš mít hodně pevné nervy a trpělivost, ale dá se to...
S fotem posílal snad nějaký pozdrav z české republiky, ve formě pohledu, vypadalo to střízlivě... Pak k tomu přibalil nějaké mezinárodní poštovní kupóny, aby nemusela platit poštovný ze svého... Dají se koupin na větších poštách (a hlavně ve větších městech... ;)
S fotem posílal snad nějaký pozdrav z české republiky, ve formě pohledu, vypadalo to střízlivě... Pak k tomu přibalil nějaké mezinárodní poštovní kupóny, aby nemusela platit poštovný ze svého... Dají se koupin na větších poštách (a hlavně ve větších městech... ;)
|
reagovat
|
nemá tady někdo zkušenosti se získáním autogramů ze zahraničí? Chtěl bych třeba podepsat plakát od Scorseseho či Gibsona je to vůbec možný (možný to je určitě, ale je pravděpodobný, že ho dostanu zpátky)?
|
reagovat
|
Nebyl náhodou ten v první řadě uprostřed McLovin??;)
A já se ptám, co přijde dál...;)

A já se ptám, co přijde dál...;)
|
reagovat
|
Gorecki
Jaj, tak to je ultimátní... nic takovýho u nás nikdy nikdo nevymyslí, natož aby to realizoval.
|
reagovat
|
ROFL, ale taky se měl pocit, že je tam toho až příliš... i když Ford i Pitt a další

|
reagovat
|
Chtělo by to nevipípanou verzi. 
Jak já těm Američanům závidím tyhle moderátory těchhle talkshow....
:)

Jak já těm Američanům závidím tyhle moderátory těchhle talkshow....
:)|
reagovat
|
TOP Diskuze
56Nejlepší filmy roku 2025 98Odyssea: Trailer 35Kina příští zimu čeká Dunesday... možná 26TOP 11 největších kasovních propadáků za rok 2025 116Avatar: Oheň a popel: Recenze 21Nejhorší filmy roku 2025 20Avatar letí za miliardou! Zootropolis válí a uspěli i Chalamet a Sydney Sweeney 19Avengers: Doomsday: Teaser 2 19Cameron chystá nového Terminátora. Bez Arnolda 18Madden: Teaser

Něco mi řiká, že i vznostné řeči Železného Jima, že 4 a 5 ložené nejsou, tak s nimi počitá a kdyby na ně nedošlo, už nic režírovat nebude (pokud teda furt platí plán, že je nepřenechá někomu jinému jako dohlížitel)