Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 103141 - 103160 Napsat příspěvek
kde vsichni berete tyhle stanice jako orf a pro7? Driv jsme ten nemecky balik s karnevalem meli, ted s upc jsem to nenasel... stejne bych to radsi sledoval na compu
488850
kde vsichni berete tyhle stanice jako orf a pro7? Driv jsme ten nemecky balik s karnevalem meli, ted s upc jsem to nenasel... stejne bych to radsi sledoval na compu
0 0
reagovat
Ja budu cucet na ORF, tvarej se, ze do toho moc zvatlat nebudou, okolo paty sesty bude az souhrnej clanek. Taky si to chcem jednou uzit no :D
488849
Ja budu cucet na ORF, tvarej se, ze do toho moc zvatlat nebudou, okolo paty sesty bude az souhrnej clanek. Taky si to chcem jednou uzit no *:D*
0 0
reagovat
Normal prijdte ja vam otevru :)
488848
Normal prijdte ja vam otevru :)
0 0
reagovat
Tak ja to zalozim
488847
Tak ja to zalozim
0 0
reagovat
Na xchatu se musej vypisovat vsichni uzivatele, co tam smej, jak pro blby... :) Pres heslo to tam nevidim. No co, ono to stejne zas nevysila.
488846
Na xchatu se musej vypisovat vsichni uzivatele, co tam smej, jak pro blby... :) Pres heslo to tam nevidim. No co, ono to stejne zas nevysila.
0 0
reagovat
Tak uz mi zase nic nehraje jen ten hloupej nemcour na Pro7 neco zvatla tim strasnym jazykem :)
488845
Tak uz mi zase nic nehraje jen ten hloupej nemcour na Pro7 neco zvatla tim strasnym jazykem :)
0 0
reagovat
jj jdeme do toho :) Zaloz :)
488844
jj jdeme do toho :) Zaloz :)
0 0
reagovat
Uz to zas jede. Neudelame si, my co na to koukame, nekde zaheslovanou chatovaci mistnost na xchatu nebo na necem takovym?
488843
Uz to zas jede. Neudelame si, my co na to koukame, nekde zaheslovanou chatovaci mistnost na xchatu nebo na necem takovym?
0 0
reagovat
Tak ta abc utilitka uz mi nejde :(
488842
Tak ta abc utilitka uz mi nejde :(
0 0
reagovat
Mne zacalo padat TVU :/
488841
Mne zacalo padat TVU :/
0 0
reagovat
Zacalo se mi to hrozne sekat :(
488840
Zacalo se mi to hrozne sekat :(
0 0
reagovat
Asi se to tu uz resilo milionkrat, ale bude teda nakonec neco ohledne predavani Oscaru online? V MoviezoneFM bylo naznaceno nejake prekvapeni, ale nakonec nic? Tady na koleji jedu maximalne rychlosti 60kb/s a z americkych stranek tezko budu streamovat a ke vsemu bych radsi neco v cestine.
488839
Asi se to tu uz resilo milionkrat, ale bude teda nakonec neco ohledne predavani Oscaru online? V MoviezoneFM bylo naznaceno nejake prekvapeni, ale nakonec nic? Tady na koleji jedu maximalne rychlosti 60kb/s a z americkych stranek tezko budu streamovat a ke vsemu bych radsi neco v cestine.
0 0
reagovat
Dobre se v CR chyta i PRO7 a tam by to melo byt v originalu...
488838
Dobre se v CR chyta i PRO7 a tam by to melo byt v originalu...
0 0
reagovat
Snad by nemelo - bez toho programku to nejede takze uvidime pozdeji :)
488837
Snad by nemelo - bez toho programku to nejede takze uvidime pozdeji :)
0 0
reagovat
malo by to ist aj na ORF1, ale bohuzial s nejakym debilnym komentarom, snad sa to bude dat v duo vypnut ;)
488836
malo by to ist aj na ORF1, ale bohuzial s nejakym debilnym komentarom, snad sa to bude dat v duo vypnut ;)
0 0
reagovat

Jhersaw

Jo, to se me neptej, taky me to napadlo. Asi bysme to nekdo mel projet adaware.
488835
Jo, to se me neptej, taky me to napadlo. Asi bysme to nekdo mel projet adaware.
Jhersaw
0 0
reagovat
knedle: jo, tvu player to myslim byl, diky!
liuk: ten program, co se pri spusteni channelsurfing instaluje, neni to nejaky pekny spyware?
488834
knedle: jo, tvu player to myslim byl, diky! liuk: ten program, co se pri spusteni channelsurfing instaluje, neni to nejaky pekny spyware?
0 0
reagovat
Tak me uz taky, asi tomu predtim neprospivalo, ze jsem jel zaroven CCTV a toto. :)
488833
Tak me uz taky, asi tomu predtim neprospivalo, ze jsem jel zaroven CCTV a toto. :)
0 0
reagovat
Ten link od liuka jede paradne :) Prozatim teda :) Diky moc
488832
Ten link od liuka jede paradne :) Prozatim teda :) Diky moc
0 0
reagovat
Myslim tu ABC vecicku. A me to teda jede v pohode...
488831
Myslim tu ABC vecicku. A me to teda jede v pohode...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se