Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 103061 - 103080 Napsat příspěvek
Já prošel dvakrát vlajkama asie a skončil jsem v šestým levelu na americe, what a shame :-) vlajky jsem si jako malej capart kreslil na čtvrtku, takže mi to vyloženě udělalo radost :))
489208
Já prošel dvakrát vlajkama asie a skončil jsem v šestým levelu na americe, what a shame :-) vlajky jsem si jako malej capart kreslil na čtvrtku, takže mi to vyloženě udělalo radost *:))*
0 0
reagovat
Taky je dobrej ten USA Challenge, challenge je to hlavne v tom, ze treba v prvnich levelech fotek se strefis do jedny a si za vodou, u tech Spojenejch statu ty bodiky lezou vcelku pomalu. :)
A jeste jsem zjistil, ze jsem uplne dutej na vlajky Asie, dal jsem se nedostal. ;)
489207
Taky je dobrej ten USA Challenge, challenge je to hlavne v tom, ze treba v prvnich levelech fotek se strefis do jedny a si za vodou, u tech Spojenejch statu ty bodiky lezou vcelku pomalu. :) A jeste jsem zjistil, ze jsem uplne dutej na vlajky Asie, dal jsem se nedostal. ;)
0 0
reagovat
Jo to jo, ale cim vickrat to clovek zkousi a opakuje ty fotky dokola, tak se citi blbejc :) Ostrovni staty jsou skoro vsechny v Karibiku, v Indonesii je snad jen Brunej, a ten myslim ani neni ostrovni, jen je malej. A u Afriky je jen ten svatej Tomas u Nigerie a na druhy strane Mauricius.
489206
Jo to jo, ale cim vickrat to clovek zkousi a opakuje ty fotky dokola, tak se citi blbejc :) Ostrovni staty jsou skoro vsechny v Karibiku, v Indonesii je snad jen Brunej, a ten myslim ani neni ostrovni, jen je malej. A u Afriky je jen ten svatej Tomas u Nigerie a na druhy strane Mauricius.
0 0
reagovat
Fotky se hrozně opakujou, takže stačí pár pokusů a máš to. Nejhorší jsou u té globální verze hlavní města ostrovních pidistátů, neustále špatně odhaduju, jestli to je v Karibiku, Indonésii nebo někde u Afriky. :)
489205
Fotky se hrozně opakujou, takže stačí pár pokusů a máš to. Nejhorší jsou u té globální verze hlavní města ostrovních pidistátů, neustále špatně odhaduju, jestli to je v Karibiku, Indonésii nebo někde u Afriky. :)
0 0
reagovat
Ravenhorn: je to dobry, ale je to strasne zjednoduseny tim, ze u mest jsou napsany primo i staty, pak kdyz se tam vypise takova Kambodza a mesto o kterym si v zivote neslysel, tak to stejne das hrozne jednoduse.
link - tohle je vetsi masakr, nemuzu se dostat pres patej level :)
489204
Ravenhorn: je to dobry, ale je to strasne zjednoduseny tim, ze u mest jsou napsany primo i staty, pak kdyz se tam vypise takova Kambodza a mesto o kterym si v zivote neslysel, tak to stejne das hrozne jednoduse. http://www.travelpod.com/traveler-iq/worldphotos - tohle je vetsi masakr, nemuzu se dostat pres patej level :)
0 0
reagovat
Nejlepší tiskovka ever připomenutí, když bylo to výročí
489201
[link="http://www.youtube.com/watch?v=BJ86JFGIwHU&eurl"] Nejlepší tiskovka ever [/link] připomenutí, když bylo to výročí
0 0
reagovat
Tak jsem si to zkusil znovu a dostal jsem se na lvl 11 457 704 bodů a iq 1208)
489200
Tak jsem si to zkusil znovu a dostal jsem se na lvl 11 457 704 bodů a iq 120*8)*
0 0
reagovat
mám tu pro vás taky jeden testík. Zeměpisnej.

Je to skvělé.
link s pokecem, ale testík tam najdete

Já udělal nakonec finalní výsledek score 388 363 bodů a dostal jsem se do 10 levelu. a mám IQ zeměpisné 113.
489199
mám tu pro vás taky jeden testík. Zeměpisnej. Je to skvělé. [link="http://technet.idnes.cz/americane-pry-zemepis-neumi-vy-jiste-ano-ffg-/sw_internet.asp?c=A080222_172045_sw_internet_kuz"]link s pokecem, ale testík tam najdete[/link] Já udělal nakonec finalní výsledek score 388 363 bodů a dostal jsem se do 10 levelu. a mám IQ zeměpisné 113.
0 0
reagovat
není:)
489190
není*:)*
0 0
reagovat
a je špatné si stáhnout předávání oscarů? :D
489189
a je špatné si stáhnout předávání oscarů? *:D*
0 0
reagovat
a Keanu tam ma divnej uces :)
489186
a Keanu tam ma divnej uces :)
0 0
reagovat
hlavně je to děsná nuda.:D
489152
hlavně je to děsná nuda.*:D*
0 0
reagovat
Zrovna Retezova reakce je jeden ze slabsich filmu s Keanu Reevesem...
489141
Zrovna Retezova reakce je jeden ze slabsich filmu s Keanu Reevesem...
0 0
reagovat
zdwena: torrent, warez a hlášky jako "kde můžu stáhnout film" jsou věci, který tady neradi vidíme, tak je prosím nezmiňuj.
489096
zdwena: torrent, warez a hlášky jako "kde můžu stáhnout film" jsou věci, který tady neradi vidíme, tak je prosím nezmiňuj.
0 0
reagovat
myslím že je tu máme adepta na ban
489095
myslím že je tu máme adepta na ban
0 0
reagovat

Fluke

Sorry Fluke zdrabal jsem tvou přezdivku...:D
489093
Sorry Fluke zdrabal jsem tvou přezdivku...*:D*
Fluke
0 0
reagovat
Fuke na torentech s tou vybuchujci vodou je už to taham :D ale nikomu nic neřikejte..:D:D:D:D
489092
Fuke na torentech s tou vybuchujci vodou je už to taham *:D* ale nikomu nic neřikejte..*:D**:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Zrušení Mist? To si snad dělaj... :-:(
489090
Zrušení Mist? To si snad dělaj... *:-**:(*
0 0
reagovat
Co rikate na zruseni premiery The Mist a pridani Resurrecting the Champ? Nedostatecna kompenzace
489089
Co rikate na zruseni premiery The Mist a pridani Resurrecting the Champ? Nedostatecna kompenzace
0 0
reagovat

Natascha

Jak málo jim stačí ke štěstí:)
489079
Jak málo jim stačí ke štěstí*:)*
Natascha
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se