Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 102661 - 102680 Napsat příspěvek
dabing u Lovcu plne koresponduje s filmem samotnym. Jen Bena Kingsleyho trochu nesportovne vylepsili... ;)
497081
dabing u Lovcu plne koresponduje s filmem samotnym. Jen Bena Kingsleyho trochu nesportovne vylepsili... ;)
0 0
reagovat
Já u toho trpěl 40 minut a bohatě stačilo... Ono je to snad ještě horší, než jsem myslel, že to může být. To už i úterní večery na Polsatu s 'jejich' dabingem a céčkovými sci-fi kanadské produkce jsou hodnotnější... :o
497073
Já u toho trpěl 40 minut a bohatě stačilo... Ono je to snad ještě horší, než jsem myslel, že to může být. To už i úterní večery na Polsatu s 'jejich' dabingem a céčkovými sci-fi kanadské produkce jsou hodnotnější... *:o*
0 0
reagovat
Fuj, zapnul jsem novu a malem to se mnou seklo... To co vysilaji, je pouze na vlastni riziko :D
497069
Fuj, zapnul jsem novu a malem to se mnou seklo... To co vysilaji, je pouze na vlastni riziko *:D*
0 0
reagovat
RainMaker: vybav se, je tam jen kavarna s luxusnimi cukrarskymi kazizubkami. Ale zato vzadu jsou uzasne gauce pro dvojice. :)
497019
RainMaker: vybav se, je tam jen kavarna s luxusnimi cukrarskymi kazizubkami. Ale zato vzadu jsou uzasne gauce pro dvojice. :)
0 0
reagovat
jak je to v kině atlas s občerstvenim ?
da se tam něco koupit nebo se mam vybavit z domova ?
v neděli tam davaj jeden zajimavej klubovej film.. :-D
497016
jak je to v kině atlas s občerstvenim ? da se tam něco koupit nebo se mam vybavit z domova ? v neděli tam davaj jeden zajimavej klubovej film.. :-D
0 0
reagovat
No konecne aspon nekdo :) Dekuju mockrat ;)
496972
No konecne aspon nekdo :) Dekuju mockrat *;)*
0 0
reagovat
Ja ti tak deset svych nej.. webu poslu do vzkazniku:)
496969
Ja ti tak deset svych nej.. webu poslu do vzkazniku:)
0 0
reagovat
hmm...tak diki :(
496968
hmm...tak diki *:(*
0 0
reagovat
Novinky sou nejvetsi bulvar to bude kachna.
496965
Novinky sou nejvetsi bulvar to bude kachna.
0 0
reagovat
Jak to vypada s tim teaserem/trailerem na Mumii 3? Uz by nekdy snad mela byt, ne? Cekam cekam a porad nic... 8)
496963
Jak to vypada s tim teaserem/trailerem na Mumii 3? Uz by nekdy snad mela byt, ne? Cekam cekam a porad nic... *8)*
0 0
reagovat
Arnie chce hrat v T4, ale nikdo mu zatim nezavolal ;) link To je asi nejaka americka predvolebni kampan :D
496961
Arnie chce hrat v T4, ale nikdo mu zatim nezavolal *;)* http://www.novinky.cz/clanek/138509-schwarzenegger-chce-do-terminatora-4-ale-nikdo-ho-nezve.html To je asi nejaka americka predvolebni kampan *:D*
0 0
reagovat

dick

Týká se to pouze mě a je to ze zdravotních důvodů.
496958
Týká se to pouze mě a je to ze zdravotních důvodů.
dick
0 0
reagovat
Kdo by to čekal, že našeho Bladea nakonec nedostanou upíři, ale daně... ?)
496954
Kdo by to čekal, že našeho Bladea nakonec nedostanou upíři, ale daně... *?)*
0 0
reagovat
Weslyho Snipese v USA odsoudili ke tříletému trestu
496952
[link="http://www.novinky.cz/clanek/138507-wesleyho-snipese-odsoudili-v-usa-ke-triletemu-odneti-svobody.html"]Weslyho Snipese[/link] v USA odsoudili ke tříletému trestu
0 0
reagovat

Cival

nieee MZ je favorited* , len tak aby som sa dozvedel nejake menej zaujimave veci čo tam píšu.Alebo to tu mate všetko ? :D chcem sa pozriet na niektore filmy či tam o nich nieje niečo viac. napr: Metal Gear Solid :+
496951
nieee MZ je favorited* , len tak aby som sa dozvedel nejake menej zaujimave veci čo tam píšu.Alebo to tu mate všetko ? :D chcem sa pozriet na niektore filmy či tam o nich nieje niečo viac. napr: Metal Gear Solid *:+*
Cival
0 0
reagovat
moviezone.cz .. další otázka??8)
496950
moviezone.cz .. další otázka??*8)*
0 0
reagovat
Proc? zakladas filmovej web a chces byt pred nama? :D
496949
Proc? zakladas filmovej web a chces byt pred nama? *:D*
0 0
reagovat

Poradte

Ahojte, neporadili by ste mi nejake dobre stranky odkial čerpate info ? Stranky kde je "hot" info o filmoch ako prvé :))
496948
Ahojte, neporadili by ste mi nejake dobre stranky odkial čerpate info ? Stranky kde je "hot" info o filmoch ako prvé *:))*
Poradte
0 0
reagovat

disk

wtf proc zakazali, to mate naky takovyhle prisny pravidla? :) nas na plavani na TV do potapeni a skakani sipek primo nutej! :D
496938
wtf proc zakazali, to mate naky takovyhle prisny pravidla? :) nas na plavani na TV do potapeni a skakani sipek primo nutej! *:D*
disk
0 0
reagovat

dick

Z TV jsem osvobozen. Jediným sportem, který mi povolili dělat, je plavání a to se ještě nesmím potápět a skákat šipky.
496937
Z TV jsem osvobozen. Jediným sportem, který mi povolili dělat, je plavání a to se ještě nesmím potápět a skákat šipky.
dick
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se