Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 102661 - 102680 Napsat příspěvek
No kdyby někdo měl účet, na který nic nedává a chce ho zrušit a nemá nastaven debet, tak bych jim to dal, ať si vyberou třeba tu 1 kč co tam bude. :D
490759
No kdyby někdo měl účet, na který nic nedává a chce ho zrušit a nemá nastaven debet, tak bych jim to dal, ať si vyberou třeba tu 1 kč co tam bude. *:D*
0 0
reagovat
Tohle chodí každýmu, hlavně ať to nějakej blboun nevypíše :D
490751
Tohle chodí každýmu, hlavně ať to nějakej blboun nevypíše *:D*
0 0
reagovat
ide vam comingsoon.net?
490750
ide vam comingsoon.net?
0 0
reagovat
Já už jsem na to líp :D

Dear Customer,

CONGRATULATIONS !!!

You have been chosen by Ceskб sporitelna online department to take part in our quick and easy reward survey.
In return we will credit 2.000 Kc to your account - Just for your time!
Helping us better understand how our customers feel, benefits everyone.
With the information collected we can decide to direct a number of changes to improve and expand our online services.
The information you provide us is all non-sensitive and anonymous - No part of it is handed down to any third party groups.
It will be stored in our secure database for maximum of 3 days while we process the results of this nationwide survey.

We kindly ask you to spare two minutes of your time in taking part with this unique offer!

Customer Satisfaction Survey >>

© Českб spořitelna a.s., For public use.

490747
Já už jsem na to líp *:D* Dear Customer, CONGRATULATIONS !!! You have been chosen by Ceskб sporitelna online department to take part in our quick and easy reward survey. In return we will credit 2.000 Kc to your account - Just for your time! Helping us better understand how our customers feel, benefits everyone. With the information collected we can decide to direct a number of changes to improve and expand our online services. The information you provide us is all non-sensitive and anonymous - No part of it is handed down to any third party groups. It will be stored in our secure database for maximum of 3 days while we process the results of this nationwide survey. We kindly ask you to spare two minutes of your time in taking part with this unique offer! Customer Satisfaction Survey >> © Českб spořitelna a.s., For public use.
0 0
reagovat
Taky mi to prislo vickrat,....
490745
Taky mi to prislo vickrat,....
0 0
reagovat

fluke

taky prislo ale nejvic me pobavil email ze kteryho to prislo, myslim ze to bylo neco jako ceskasporitelna@seznam.cz nebo tak neco :D
490744
taky prislo ale nejvic me pobavil email ze kteryho to prislo, myslim ze to bylo neco jako ceskasporitelna@seznam.cz nebo tak neco :D
fluke
0 0
reagovat

Fluke

Uz mi to chodi asi tejden a furt dokola :-
490735
Uz mi to chodi asi tejden a furt dokola *:-*
Fluke
0 0
reagovat

Tak tohle mě dnes dost pobavilo:)))

Dear Ceska Sporitelna a.s. Member,

As part of our security measures, we regularly
screen activity in the system.
During a recent screening, we noticed an issue regarding
your account.

For your protection, we have limited access to your account until

additional security measures can be completed. We apologize for any
inconvenience
this may cause.

You can resolve this security measure very fast in a few steps.

Please update and verify your information by checking the secure link below:

*** if you can't open it just copy the link in your internet browser ***

****link*****

We thank you for your prompt attention to this matter. Please understand
that
this is a security measure intended to help protect you and your
account. We apologize
for any inconvenience.

Sincerely,

Ceska Sporitelna A.S Account Review
Department
-------------------------------------------------------
© Ceska
Sporitelna A.S International. All rights reserved.
490734
Dear Ceska Sporitelna a.s. Member, As part of our security measures, we regularly screen activity in the system. During a recent screening, we noticed an issue regarding your account. For your protection, we have limited access to your account until additional security measures can be completed. We apologize for any inconvenience this may cause. You can resolve this security measure very fast in a few steps. Please update and verify your information by checking the secure link below: *** if you can't open it just copy the link in your internet browser *** ****link***** We thank you for your prompt attention to this matter. Please understand that this is a security measure intended to help protect you and your account. We apologize for any inconvenience. Sincerely, Ceska Sporitelna A.S Account Review Department ------------------------------------------------------- © Ceska Sporitelna A.S International. All rights reserved.
Tak tohle mě dnes dost pobavilo:)))
0 0
reagovat
scroochy:Alebo JD v prvom diely Scrubsov - "I´m the man!":D
490731
scroochy:Alebo JD v prvom diely Scrubsov - "I´m the man!"*:D*
0 0
reagovat

KarelR

Vypadals jako Perry v Můj soused zabiják, ne? :D
490722
Vypadals jako Perry v Můj soused zabiják, ne? *:D*
KarelR
0 0
reagovat
Tak musím taky přispět. Jednou jsem vybíhal z Pizzerie (ne, nebylo to bez placení :), která měla takový ty dvojitý skleněný dveře. Samozřejmě jsem se pokusil vyběhnout tou zavřenou stranou. P.S. Dveře přežili ;)
490719
Tak musím taky přispět. Jednou jsem vybíhal z Pizzerie (ne, nebylo to bez placení :), která měla takový ty dvojitý skleněný dveře. Samozřejmě jsem se pokusil vyběhnout tou zavřenou stranou. P.S. Dveře přežili ;)
0 0
reagovat

Luc44

Ty jo, ja take koukam, no uz konecne definitivne vi, k jake barve se ma priklonit :D
490718
Ty jo, ja take koukam, no uz konecne definitivne vi, k jake barve se ma priklonit *:D*
Luc44
0 0
reagovat
Sakra, to je mihhi, ta modrá (že by definitivní odklon od červené? :) ikona, sem teď byl úplně zmatenej :D
490717
Sakra, to je mihhi, ta modrá (že by definitivní odklon od červené? :) ikona, sem teď byl úplně zmatenej *:D*
0 0
reagovat
To já se párkrát snažil mapovat za běhu, strom je sice trochu měkčí než sloup, ale žádná sláva. Do teď se mi všichni divěj, proč tak často obíhám po cestách...:)
490716
To já se párkrát snažil mapovat za běhu, strom je sice trochu měkčí než sloup, ale žádná sláva. Do teď se mi všichni divěj, proč tak často obíhám po cestách...*:)*
0 0
reagovat

mihhi, tombac

Zatím nejlepší zážitky :D:+ a pak že eMZáci nejsou praštěný...
490713
Zatím nejlepší zážitky *:D**:+* a pak že eMZáci nejsou praštěný...
mihhi, tombac
0 0
reagovat
To já poslední dobou nic (koukám že to v nejbližší době můžu očekávat;)).
Ale pamatuju, když jsem byl hodně malý tak jsem narazil hlavou do poštovní schránky. Tehdy byly daleko větší bedny než dneska a trčelo to do půlky ulice:D. Je to fakt dost hnusný, hlava se odrazí zpátky a tělo pokračuje, rozdýchával jsem to dost dlouho. A mělo to trvalé následky, dodeška nemusím ČP:D.
490712
To já poslední dobou nic (koukám že to v nejbližší době můžu očekávat*;)*). Ale pamatuju, když jsem byl hodně malý tak jsem narazil hlavou do poštovní schránky. Tehdy byly daleko větší bedny než dneska a trčelo to do půlky ulice*:D*. Je to fakt dost hnusný, hlava se odrazí zpátky a tělo pokračuje, rozdýchával jsem to dost dlouho. A mělo to trvalé následky, dodeška nemusím ČP*:D*.
0 0
reagovat
Kdyz uz jste tu probirali narazeni do sloupu, tak jsem vcera hlavou udelal krvavou znacku na obrim kovovem B noveho nakupniho centra v Mlade Boleslavi. Holt pri chuzi poslouchat mp3, premyslet a cumet pritom do zeme, to se nevyplaci... Byla to pecka jako hrom a krvaceni neslo zastavit snad pul hodiny. Ale mam dojem, ze mi ta bomba take prospela, jelikoz se mi zda, ze se mi od te nehody zbystrily smysly a nechce se mi spat. :)
490711
Kdyz uz jste tu probirali narazeni do sloupu, tak jsem vcera hlavou udelal krvavou znacku na obrim kovovem B noveho nakupniho centra v Mlade Boleslavi. Holt pri chuzi poslouchat mp3, premyslet a cumet pritom do zeme, to se nevyplaci... Byla to pecka jako hrom a krvaceni neslo zastavit snad pul hodiny. Ale mam dojem, ze mi ta bomba take prospela, jelikoz se mi zda, ze se mi od te nehody zbystrily smysly a nechce se mi spat. :)
0 0
reagovat

st39.6

Jo, tak do toho jdu! :D
490696
Jo, tak do toho jdu! *:D*
st39.6
0 0
reagovat

Cival

JJ, ja lzu take :D A nerikej, ze u nas lidi nelzou... Proste me se.. ze jednou reknou, ze budou listky od 5stovek a pote je nejlevnejsi za dvojku odnekud ze strechy. Tot vse... O tom, ze to vyprodaji zadna, nemam ani vyhrady na to, ze je nas nejlevnejsi listek stejne drahej jako jedny z nejlepsich rad v NY, ale proste co je moc, to je moc... Ikdyz samozrejme porad premyslim, ze bych na to sel... ;)
490695
JJ, ja lzu take *:D* A nerikej, ze u nas lidi nelzou... Proste me se.. ze jednou reknou, ze budou listky od 5stovek a pote je nejlevnejsi za dvojku odnekud ze strechy. Tot vse... O tom, ze to vyprodaji zadna, nemam ani vyhrady na to, ze je nas nejlevnejsi listek stejne drahej jako jedny z nejlepsich rad v NY, ale proste co je moc, to je moc... Ikdyz samozrejme porad premyslim, ze bych na to sel... *;)*
Cival
0 0
reagovat
nebo natocime 10k bc s mamutama, ktery cvalaj :D. za melouna ;)
490693
nebo natocime 10k bc s mamutama, ktery cvalaj *:D*. za melouna ;)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se