Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 102681 - 102700 Napsat příspěvek

NHL

Taky mě to štve:-..ale Cival má bohužel pravdu, vyprodaj to.

Cival: Tož proč taky nevyrábět vlastní auta a prodávat je za 50K:)
490692
Taky mě to štve*:-*..ale Cival má bohužel pravdu, vyprodaj to. Cival: Tož proč taky nevyrábět vlastní auta a prodávat je za 50K*:)*
NHL
0 0
reagovat
"v nasem state hold vsichni lzou" jezis to jsou vety. Ty lzes taky? 8)

A nechodte na to, kdyz se vam nechce. Vyprodaj to i tak, urcite je to stoji nemaly prachy, takze je to jejich vec. Doporucuju usporadat si to na vlastni pest a davat listky za kilo :D
490691
"v nasem state hold vsichni lzou" jezis to jsou vety. Ty lzes taky? *8)* A nechodte na to, kdyz se vam nechce. Vyprodaj to i tak, urcite je to stoji nemaly prachy, takze je to jejich vec. Doporucuju usporadat si to na vlastni pest a davat listky za kilo *:D*
0 0
reagovat

MeaCulpa

Presne tak! Tvrdili, ze budou od 5-6 stovek listky, njn, ale v nasem state hold vsichni lzou a dokud to neni nekde psano - radeji neverit! 8)
490690
Presne tak! Tvrdili, ze budou od 5-6 stovek listky, njn, ale v nasem state hold vsichni lzou a dokud to neni nekde psano - radeji neverit! *8)*
MeaCulpa
0 0
reagovat

st39.6

No ja musim rici, ze tyto radoby ´ptakoviny´ nesnasim, neprijdou mi nijak zabavne :- Co kdybysme to natocili vtipnejsi? :D
490689
No ja musim rici, ze tyto radoby ´ptakoviny´ nesnasim, neprijdou mi nijak zabavne *:-* Co kdybysme to natocili vtipnejsi? *:D*
st39.6
0 0
reagovat
Mě to ani nepřekvapuje a ani bych to tady nelinkoval. Kdyby před 3 měsíci pořadatelé neprohlašovali, že lupeny budou už od 600 kč.
490688
Mě to ani nepřekvapuje a ani bych to tady nelinkoval. Kdyby před 3 měsíci pořadatelé neprohlašovali, že lupeny budou už od 600 kč.
0 0
reagovat

MeaCulpa

Ze to jsou zas..... zlodeji a neuspeje ani argument, ze to tady je poprve v zivote! Chtel jsem jit, ale za ty penize jim na to asi se.. 8)
490687
Ze to jsou zas..... zlodeji a neuspeje ani argument, ze to tady je poprve v zivote! Chtel jsem jit, ale za ty penize jim na to asi se.. *8)*
MeaCulpa
0 0
reagovat
Tak co říkate na lupeny na NHL nejlevnější lístky budou za 1990,- Kč a nejdražší za 12100,- kč. Někdo si asi chce slušně namastit kapsu, protože v přepočtu těch 121 dolarů za nejlevnější vstupenku stačí v Madison square garden na první ochoz link a třeba v Atlantě kde jsem byl by ty lupeny byly hned za střídačku link
490686
Tak co říkate na lupeny na NHL nejlevnější lístky budou za 1990,- Kč a nejdražší za 12100,- kč. Někdo si asi chce slušně namastit kapsu, protože v přepočtu těch 121 dolarů za nejlevnější vstupenku stačí v Madison square garden na první ochoz http://rangers.nhl.com/team/app/?service=page&page=NHLPage&id=20029 a třeba v Atlantě kde jsem byl by ty lupeny byly hned za střídačku http://thrashers.nhl.com/team/app/?service=page&page=NHLPage&id=17100
0 0
reagovat

okkac

to je fakt psycho... :D
490685
to je fakt psycho... *:D*
okkac
0 0
reagovat
LOL, mají to dobře nakoukané, včetně různých pohybů ... povyskočení Sarrah když sebere tonfu :+:D
490684
LOL, mají to dobře nakoukané, včetně různých pohybů ... povyskočení Sarrah když sebere tonfu *:+**:D*
0 0
reagovat
KarelR: jenom kvuli nemu sem to postoval
490679
KarelR: jenom kvuli nemu sem to postoval
0 0
reagovat
Pozor!!! Střežte se hry Evil Duum II, může na vás mít škodlivé účinky. Pro IT: všimněte si hodnot IP adres:D
490673
Pozor!!! Střežte se hry [link="http://uk.youtube.com/watch?v=7eaTJMVzxv4"]Evil Duum II[/link], může na vás mít škodlivé účinky. Pro IT: všimněte si hodnot IP adres*:D*
0 0
reagovat

st39.6

OMG :D Ten atomovej HŘIB je fakt bombastickej a závěr je pekelná zkratka :D jinak je to daleko zábavnější než celá Sarah Connor Chronicles :D
490671
OMG *:D* Ten atomovej HŘIB je fakt bombastickej a závěr je pekelná zkratka *:D* jinak je to daleko zábavnější než celá Sarah Connor Chronicles *:D*
st39.6
0 0
reagovat
Musím poděkovat PeeWee, který mi přivezl z Nového Zélandu (kde byl na měsíc na dovolené) přívěšek na krk s maorským námětem. Velmi se měl a zavidím, jak si to ten měsíc užil. :+
490670
Musím poděkovat PeeWee, který mi přivezl z Nového Zélandu (kde byl na měsíc na dovolené) přívěšek na krk s maorským námětem. Velmi se měl a zavidím, jak si to ten měsíc užil. *:+*
0 0
reagovat

st39.6

Rofl, atómový hríb ruluje :D:+
490669
Rofl, atómový hríb ruluje *:D**:+*
st39.6
0 0
reagovat
takhle sem se dlouho nezasmal
link
490665
takhle sem se dlouho nezasmal http://www.spikedhumor.com/articles/145023/Terminator-2-Judgment-day-Parody.html
0 0
reagovat

Pummix

Ten omlouvající se pes totálně ruluje :D
490663
Ten omlouvající se pes totálně ruluje *:D*
Pummix
0 0
reagovat
S mobilem se mi ještě srážka nestala, ale když jsem byl menší, tak jsem jel jednou na bobech a nevšim jsem si stromu přímo přede mnou (koukal jsem se do strany), no a pak se podivám, strom odemne asi 2 metry, do nárazu zbývalo tak 1,5s, což už v překvapení nic nesvedete. Náraz a kinetická energie dělá své, takže jsem políbil kmen a dostal otřes mozku :)
490661
S mobilem se mi ještě srážka nestala, ale když jsem byl menší, tak jsem jel jednou na bobech a nevšim jsem si stromu přímo přede mnou (koukal jsem se do strany), no a pak se podivám, strom odemne asi 2 metry, do nárazu zbývalo tak 1,5s, což už v překvapení nic nesvedete. Náraz a kinetická energie dělá své, takže jsem políbil kmen a dostal otřes mozku *:)*
0 0
reagovat
nezapadne. kocour do diskuzi moc nechodi, ale dam mu vedet.
490659
nezapadne. kocour do diskuzi moc nechodi, ale dam mu vedet.
0 0
reagovat

Yaroukh

Doporučuju to napsat Kocourovi do vzkazníku ;)
490657
Doporučuju to napsat Kocourovi do vzkazníku *;)*
Yaroukh
0 0
reagovat

dick

no zdá se, že to zapadne
490656
no zdá se, že to zapadne
dick
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se