Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 102621 - 102640 Napsat příspěvek
Nevite nekdo jak se jmenuje pisnicka, kterou zpiva J.Timberlake v Southland Tales, slova jsou myslim: I got a soul but i´m not a soldier... Tak nejak myslim ;)
497241
Nevite nekdo jak se jmenuje pisnicka, kterou zpiva J.Timberlake v Southland Tales, slova jsou myslim: I got a soul but i´m not a soldier... Tak nejak myslim *;)*
0 0
reagovat
Ono mi hlavně přijde ubohý někoho vyzývat k boxu, když jsem bývalý boxer. Trochu nefér.
497240
Ono mi hlavně přijde ubohý někoho vyzývat k boxu, když jsem bývalý boxer. Trochu nefér.
0 0
reagovat
No Michael i když je to dlouhán by v případném zápase od Bolla dostal těžce na prdel, přece jen bývalý boxer je bývalý boxer. Jak široké je vůbec ještě Bollowo herní portfolio? Tuším, že se chlubil právy na dalších 10 adaptací her.

Jeho snaha o získání, alespoň minimální poroznosti medií je hodně úsměvná
497239
No Michael i když je to dlouhán by v případném zápase od Bolla dostal těžce na prdel, přece jen bývalý boxer je bývalý boxer. Jak široké je vůbec ještě Bollowo herní portfolio? Tuším, že se chlubil právy na dalších 10 adaptací her. Jeho snaha o získání, alespoň minimální poroznosti medií je hodně úsměvná
0 0
reagovat

Jeržik

It would be fun, though... :+
497236
It would be fun, though... *:+*
Jeržik
0 0
reagovat
No v Německu jsem koukal na Blu-ray Dungeon Siege, odolal jsem.
497232
No v Německu jsem koukal na Blu-ray Dungeon Siege, odolal jsem.
0 0
reagovat

scroochy

Aha, díky. Já se lekl, že už je to oficiální a Bay na to kývl. A ikdyž si myslím, že by ho Bay zmlatil, tak mu nepřeju, aby se k něčemu takovému snižoval.
497230
Aha, díky. Já se lekl, že už je to oficiální a Bay na to kývl. A ikdyž si myslím, že by ho Bay zmlatil, tak mu nepřeju, aby se k něčemu takovému snižoval.
scroochy
0 0
reagovat

Jeržik

Ta ksi to představuje Boll, ale pochybuju, že na to Bay přistoupí :)
497227
Ta ksi to představuje Boll, ale pochybuju, že na to Bay přistoupí *:)*
Jeržik
0 0
reagovat
Karel tu mluvi v hadankach od rana... Sienna mu septa do ouska. ;)
497210
Karel tu mluvi v hadankach od rana... Sienna mu septa do ouska. ;)
0 0
reagovat
KarelR > byl sem mimo civilizaci, co ze to?
497201
KarelR > byl sem mimo civilizaci, co ze to?
0 0
reagovat
Přesně jak říká Cival... Bollovi kecy o Indym, petici apod. už přestaly kohokoliv zajímat, a tak vymýšlí ještě větší stupidity...
497195
Přesně jak říká Cival... Bollovi kecy o Indym, petici apod. už přestaly kohokoliv zajímat, a tak vymýšlí ještě větší stupidity...
0 0
reagovat
Pardon, že ruším. A možná, že budu vypada jako idiot, ale mám to celé chápat tak, že Michael Bay(ten M. Bay) vleze do jednoho ringu s Uwe Boulem(ne, tohle jméno už nikdy psrávně nenapíšu) a bude s ním boxovat?
497194
Pardon, že ruším. A možná, že budu vypada jako idiot, ale mám to celé chápat tak, že Michael Bay(ten M. Bay) vleze do jednoho ringu s Uwe Boulem(ne, tohle jméno už nikdy psrávně nenapíšu) a bude s ním boxovat?
0 0
reagovat
Tak ČT 24 už se domákla, že se na natáčení G.I. Joe všechno vysekalo. Tisk pracuje docela rychle...
497182
Tak ČT 24 už se domákla, že se na natáčení G.I. Joe všechno vysekalo. Tisk pracuje docela rychle...
0 0
reagovat
Ale vetsiho ubozaka jsem v zivote snad nevidel.
497176
Ale vetsiho ubozaka jsem v zivote snad nevidel.
0 0
reagovat
V prekladu: "Chci byt slavny. Chci byt tak slavny a porad se mi to nedari. Dal bych za trochu slavy cokoliv. Chtel bych trochu ucty. Pomoz mi, Michaele.":D
497175
V prekladu: "Chci byt slavny. Chci byt tak slavny a porad se mi to nedari. Dal bych za trochu slavy cokoliv. Chtel bych trochu ucty. Pomoz mi, Michaele."*:D*
0 0
reagovat
Pche, Michael by ho vyhodil do vzduchu, protože je ÓSM. :+
497171
Pche, Michael by ho vyhodil do vzduchu, protože je ÓSM. *:+*
0 0
reagovat

Psema

Doufam, ze ho Michael zabije, konecne :D
497153
Doufam, ze ho Michael zabije, konecne *:D*
Psema
0 0
reagovat
To je snad jasny, ne? Ale ta predstava neni marna... narozdil treba od Boll vs. Spielberg. ;)
497148
To je snad jasny, ne? Ale ta predstava neni marna... narozdil treba od Boll vs. Spielberg. ;)
0 0
reagovat
Michael ho IMHO pošle do háje.
497146
Michael ho IMHO pošle do háje.
0 0
reagovat

Psema

Ty už počítáš s tím jak to bude ve filmu ve vysílačkách znít dobře, viď?:)

"Tady Eagle 1, pronásledujeme bílý Ford po River city mířící směrem na Karlín plaza, potřebujeme posily":D
497145
Ty už počítáš s tím jak to bude ve filmu ve vysílačkách znít dobře, viď?:) "Tady Eagle 1, pronásledujeme bílý Ford po River city mířící směrem na Karlín plaza, potřebujeme posily"*:D*
Psema
0 0
reagovat
Boze... Michael je horka hlava... tohle by mohlo vyjit. ;)
497144
Boze... Michael je horka hlava... tohle by mohlo vyjit. ;)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se