Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 102421 - 102440 Napsat příspěvek

Fluke

Nejmíň jeden bude.
497978
Nejmíň jeden bude.
Fluke
0 0
reagovat
ja taky awesome hokej dneska.
497977
ja taky awesome hokej dneska.
0 0
reagovat
Sooo awesome:+..já bych chtěl nájezdy.
497975
Sooo awesome*:+*..já bych chtěl nájezdy.
0 0
reagovat
JJ, Eliasovi to jde ;)
497972
JJ, Eliasovi to jde *;)*
0 0
reagovat
hattrick - cool8):+
Zdá se, že Fluke měl pravdu;)
497971
hattrick - cool*8)**:+* Zdá se, že Fluke měl pravdu*;)*
0 0
reagovat
Jj, nahoru dolu. Jdeme na posledni tretinu...
497967
Jj, nahoru dolu. Jdeme na posledni tretinu...
0 0
reagovat
Hokej docela peknej, nase goly a akce oku lahodici, zatim 3:3 ;)
497966
Hokej docela peknej, nase goly a akce oku lahodici, zatim 3:3 *;)*
0 0
reagovat
Still Legendary:D
497964
Still Legendary*:D*
0 0
reagovat

Fluke

A teď?:D
497960
A teď?*:D*
Fluke
0 0
reagovat

CR:RU:2:1

This is gonna be legendary!8)
497956
This is gonna be legendary!*8)*
CR:RU:2:1
0 0
reagovat

CR:RU-1:1

No hned mám lepší náladu:+
497952
No hned mám lepší náladu*:+*
CR:RU-1:1
0 0
reagovat
Hmmm... tak chlapec železnej nám v BO vytřel zrak... 8) :+
497948
Hmmm... tak chlapec železnej nám v BO vytřel zrak... *8)* *:+*
0 0
reagovat

MUMMY 3:

kedy bude uz konecne trailer na tretiu múmiu???8)
497947
kedy bude uz konecne trailer na tretiu múmiu???*8)*
MUMMY 3:
0 0
reagovat
OBK se já zase nebojím, to bude taková záchrana... Ale to účto. abych dal aspoň na 4, protože nesmíme ani z jedný poloviny tý praktický dostat za 5..., to ať pak při mě budou všichni svatí (resp. členové MZ :+:D)...
497942
OBK se já zase nebojím, to bude taková záchrana... Ale to účto. abych dal aspoň na 4, protože nesmíme ani z jedný poloviny tý praktický dostat za 5..., to ať pak při mě budou všichni svatí (resp. členové MZ *:+**:D*)...
0 0
reagovat
Já dělam praktickou z účto v úterý...zatim toho moc neumi sakra:D a pak ještě ten den 3hodiny OBK (obchodní korespondence) :- No to bude peklo...a ústní o tý radši nemluvím vůbec nestíhám:- Tak doufám že dneska aspoň vyhrajeme nad RUSAMA8)
497941
Já dělam praktickou z účto v úterý...zatim toho moc neumi sakra*:D* a pak ještě ten den 3hodiny OBK (obchodní korespondence) *:-* No to bude peklo...a ústní o tý radši nemluvím vůbec nestíhám*:-* Tak doufám že dneska aspoň vyhrajeme nad RUSAMA*8)*
0 0
reagovat
No právě já občas kulhám i na těch základech... budu rád, když udělám daňovku a pak se vrhnu na účtování...
497940
No právě já občas kulhám i na těch základech... budu rád, když udělám daňovku a pak se vrhnu na účtování...
0 0
reagovat
Sp!der-bite: S tím účtem nás taky strašili jak mohli, ale nakonec to bylo v podstatě to nejlepší na matuře! 3 hodiny, které jsem si navýsost užil. ;) Pokud chápeš základy, tak tě tam nemá co překvapit a když Ti výjde výsledovka, panečku, to je pocit. :+
497939
Sp!der-bite: S tím účtem nás taky strašili jak mohli, ale nakonec to bylo v podstatě to nejlepší na matuře! 3 hodiny, které jsem si navýsost užil. ;) Pokud chápeš základy, tak tě tam nemá co překvapit a když Ti výjde výsledovka, panečku, to je pocit. *:+*
0 0
reagovat
Mě maturita čeká přesně za měsíc (+- den), naštěstí se na ní už asi půl roku ve škole připravujeme dost velkým způsobem, takže to tolik nehrotim, zatim je písemná z Čj za mnou... Nejvíce mám obavy z písemný z účetnictví, to bude peklo...
497937
Mě maturita čeká přesně za měsíc (+- den), naštěstí se na ní už asi půl roku ve škole připravujeme dost velkým způsobem, takže to tolik nehrotim, zatim je písemná z Čj za mnou... Nejvíce mám obavy z písemný z účetnictví, to bude peklo...
0 0
reagovat
Tohle počasí mě neskutečně s*re. Místo toho abych byl venku sedím doma a učim se na maturitu. Grrr?)
497935
Tohle počasí mě neskutečně s*re. Místo toho abych byl venku sedím doma a učim se na maturitu. Grrr*?)*
0 0
reagovat
nedam? zatimco ty jsi v prvnim nonstopu hajal, ja tam do sebe ladoval buchty, kafe a kofolu :D jsem naprosto ready na brusle, ale jeste radsi po minule pockam :D sarka bude fajn v tomhle pocasi+letajici talir jisti zabavu :)
497917
nedam? zatimco ty jsi v prvnim nonstopu hajal, ja tam do sebe ladoval buchty, kafe a kofolu :D jsem naprosto ready na brusle, ale jeste radsi po minule pockam :D sarka bude fajn v tomhle pocasi+letajici talir jisti zabavu :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se