Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 101461 - 101480 Napsat příspěvek
Loki: Mohlo být hůř... mám dojem, že v roce 1947 v Ústí nad Labem selhaly tramvaji brzdy, nabourala a zemřelo 30 lidí a skoro stovka byla zraněna... je to špatný, ale co se dá dělat...

494773
Loki: Mohlo být hůř... mám dojem, že v roce 1947 v Ústí nad Labem selhaly tramvaji brzdy, nabourala a zemřelo 30 lidí a skoro stovka byla zraněna... je to špatný, ale co se dá dělat...
0 0
reagovat
Chytil jsem na CT1 ted pred Johnem McClanem nejakej mega-wtf-porad, kde otravni cesti zpevaci prezpivavaji pisnicky jinych otravnych ceskych zpevaku. Svet se zblaznil a nikdo mi o tom nerekl... Souboj hitu... jdu hledat naplasti. ;)
494772
Chytil jsem na CT1 ted pred Johnem McClanem nejakej mega-wtf-porad, kde otravni cesti zpevaci prezpivavaji pisnicky jinych otravnych ceskych zpevaku. Svet se zblaznil a nikdo mi o tom nerekl... Souboj hitu... jdu hledat naplasti. ;)
0 0
reagovat

Loki

My, co jsme byli na Doomsday, jsme všichni v pořádku;)
494771
My, co jsme byli na Doomsday, jsme všichni v pořádku*;)*
Loki
0 0
reagovat
Ja som to dneska videl v spravach. 3 mrtvi a bohvie kolko z tych 11 tazko zraneni, to je na zrazku dvoch salin troch moc. Ostravaci ste vsetci v pohode?
494769
Ja som to dneska videl v spravach. 3 mrtvi a bohvie kolko z tych 11 tazko zraneni, to je na zrazku dvoch salin troch moc. Ostravaci ste vsetci v pohode?
0 0
reagovat
Už ráno ve zprávách jsem to viděl, docela krutý, ty museli jet aspoň 50km/h, protože byli v sobě nechutně.
Oproti Karláku, v těch tramvajích člověk neměl žádnou možnost uhnout.

Co mi přišlo docela bizardní, že těžce raněná žena, v té tramvaji, po zásahu porodila dítě a sestra, která s ní jela, těž zraněná, přišla o dítě při tramvajové havárii (jiné). Stát se 2x účastníkem nehody tramvaje s takovými následky, tak mi asi rupne v hlavě.
494770
Už ráno ve zprávách jsem to viděl, docela krutý, ty museli jet aspoň 50km/h, protože byli v sobě nechutně. Oproti Karláku, v těch tramvajích člověk neměl žádnou možnost uhnout. Co mi přišlo docela bizardní, že těžce raněná žena, v té tramvaji, po zásahu porodila dítě a sestra, která s ní jela, těž zraněná, přišla o dítě při tramvajové havárii (jiné). Stát se 2x účastníkem nehody tramvaje s takovými následky, tak mi asi rupne v hlavě.
0 0
reagovat

okkac

Když jsem ráno jela na zastávku, tak jednu tu tramvaj zrovna odváželi pryč. Byla pěkně rozšrotovaná:-
494767
Když jsem ráno jela na zastávku, tak jednu tu tramvaj zrovna odváželi pryč. Byla pěkně rozšrotovaná*:-*
okkac
0 0
reagovat
No jo, když tehdy smetla v Praze na Karláku tramvaj zastávku s lidma, tak mě taky docela zamrazilo, když se tam člověk často pohybuje.
494765
No jo, když tehdy smetla v Praze na Karláku tramvaj zastávku s lidma, tak mě taky docela zamrazilo, když se tam člověk často pohybuje.
0 0
reagovat

okkac

Takových věcí se stane a 10 min poté, co si o tom přečteš už o tom nevíš... Jen proto, že se to teď stalo v místech, kde se pravidelně pohybuješ, nemusíme všichni vyšilovat..
494764
Takových věcí se stane a 10 min poté, co si o tom přečteš už o tom nevíš... Jen proto, že se to teď stalo v místech, kde se pravidelně pohybuješ, nemusíme všichni vyšilovat..
okkac
0 0
reagovat
Raději nic.
494763
Raději nic.
0 0
reagovat
nijak to nezlehcuju, jen si mi tim pripomnel neco jinyho, tak se na to ptam ?)
494761
nijak to nezlehcuju, jen si mi tim pripomnel neco jinyho, tak se na to ptam *?)*
0 0
reagovat
st: Ja tu nečem takovým a tu uplně o nečem jiným. Si to zlehčuješ, ale si představ, že bys v té tramvaji byl. :(:o
494760
st: Ja tu nečem takovým a tu uplně o nečem jiným. Si to zlehčuješ, ale si představ, že bys v té [link="http://aktualne.centrum.cz/domaci/zivot-v-cesku/foto.phtml?gid=6632&id=193129"]tramvaji[/link] byl. *:(**:o*
0 0
reagovat
no vidis, na to sem se zapomnel zeptat. kdyz sem v noci jel domu, tak od centra po palmovku behaly decka v gangsta dresech (hip hop 4ever, huh?) a s plakatama v rukou. nevite, co to bylo za akci? ;)
494759
no vidis, na to sem se zapomnel zeptat. kdyz sem v noci jel domu, tak od centra po palmovku behaly decka v gangsta dresech (hip hop 4ever, huh?) a s plakatama v rukou. nevite, co to bylo za akci? *;)*
0 0
reagovat
Ku*va, jak jsme včera byli na Doomsday, tak se srazili na Vřesině dvě tramvaje na jednokolejné trati. 3 mrtví a 11 těžce zraněných. Když uvážím, že tou tramvají někdy jezdím, tak mi naskakuje husí kůže. Brrr:o
494758
Ku*va, jak jsme včera byli na Doomsday, tak se srazili na Vřesině dvě tramvaje na jednokolejné trati. 3 mrtví a 11 těžce zraněných. Když uvážím, že tou tramvají někdy jezdím, tak mi naskakuje husí kůže. Brrr*:o*
0 0
reagovat

Fluke

Ehmm... daj si pauzu, už ti tie filmy asi lezú na mozog ;)
494755
Ehmm... daj si pauzu, už ti tie filmy asi lezú na mozog *;)*
Fluke
0 0
reagovat
Musím se podělit o zajímavý zážitek, šel jsem ven se psem a jdu kolem stromu a na tom stromu byly 4 malý děti a zpívaly I like a movin' movin'. I like a movin' movin', you like a movin'!:D Málo sem se řehtal jakej má Madagascar vliv8)
494751
Musím se podělit o zajímavý zážitek, šel jsem ven se psem a jdu kolem stromu a na tom stromu byly 4 malý děti a zpívaly I like a movin' movin'. I like a movin' movin', you like a movin'!*:D* Málo sem se řehtal jakej má Madagascar vliv*8)*
0 0
reagovat
kruci, co budu dneska číst?:D
494731
kruci, co budu dneska číst?*:D*
0 0
reagovat
Damn, svet se zastavil. Ales dneska nenapsal erotickou novinku. ;)
494729
Damn, svet se zastavil. Ales dneska nenapsal erotickou novinku. ;)
0 0
reagovat
No, je pravda, že úroveň diskusie tu na MZ je vysoká (oproti FP takmer nebeská), takže s krokmi, ktoré hodia balvan do cesty niektorým buldozérom, súhlasím.
494694
No, je pravda, že úroveň diskusie tu na MZ je vysoká (oproti FP takmer nebeská), takže s krokmi, ktoré hodia balvan do cesty niektorým buldozérom, súhlasím.
0 0
reagovat
Jsem jediný zmatený z posledního příspěvku? :o Zřejmě je v tom schovaná nějaká šifra, kterou nemůžu najít :D... A nebo si vytvořil Disk novej nick...
494693
Jsem jediný zmatený z posledního příspěvku? *:o* Zřejmě je v tom schovaná nějaká šifra, kterou nemůžu najít *:D*... A nebo si vytvořil Disk novej nick...
0 0
reagovat
JE PÁR HERCŮ KTEŘÍ BY TO POŘEBOVALI ALESPOŇ NA PLÁTNĚ..
494692
JE PÁR HERCŮ KTEŘÍ BY TO POŘEBOVALI ALESPOŇ NA PLÁTNĚ..
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se