Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 101441 - 101460 Napsat příspěvek
Proto si teď nechávám filmy posílat do práce. Nic nerozzáří člověku hnusné pondělí jako pěkný balíček. :)
495003
Proto si teď nechávám filmy posílat do práce. Nic nerozzáří člověku hnusné pondělí jako pěkný balíček. :)
0 0
reagovat

2 Psema

Pekne napsano:D:D Ja si dneska z kasliku vytahl "jen" DVDcko, ale zazival jsem asi podobnej pocit:+
495002
Pekne napsano*:D**:D* Ja si dneska z kasliku vytahl "jen" DVDcko, ale zazival jsem asi podobnej pocit*:+*
2 Psema
0 0
reagovat
mě pošťačka hodila do kaslíku Starskyho a Hutche. Miluju vůni Blu-raye po ránu.:D
495000
mě pošťačka hodila do kaslíku Starskyho a Hutche. Miluju vůni Blu-raye po ránu.*:D*
0 0
reagovat
Jasne ze si budu muset pockat do peti. :D Tady na Novodvorske je to banda lina, co se ani neobtezuje vyjet s jednim dvdckem do pateho patra novym vytahem...

494992
Jasne ze si budu muset pockat do peti. *:D* Tady na Novodvorske je to banda lina, co se ani neobtezuje vyjet s jednim dvdckem do pateho patra novym vytahem...
0 0
reagovat
Silná žena :D
494991
Silná žena *:D*
0 0
reagovat
tombac: Monitor? Pošťačka? 8)
494990
tombac: Monitor? Pošťačka? *8)*
0 0
reagovat
Psema: Ja mam take pohodicku. Dokonce jsem si uklidil pokoj. :) Uz jen cekam, az zazvoni postacka a mrskne mi dovnitr monitor a dvdcka. :D
494989
Psema: Ja mam take pohodicku. Dokonce jsem si uklidil pokoj. :) Uz jen cekam, az zazvoni postacka a mrskne mi dovnitr monitor a dvdcka. *:D*
0 0
reagovat
aspon jsem vcera nakoukal ten utek z new yorku, tak snad vecer neco pochytim a neusnu tam
494981
aspon jsem vcera nakoukal ten utek z new yorku, tak snad vecer neco pochytim a neusnu tam
0 0
reagovat
Hej ľudia, pŕŕ, dajako sa to tu začalo zvrhávať ;)
494980
Hej ľudia, pŕŕ, dajako sa to tu začalo zvrhávať *;)*
0 0
reagovat
zato já jsem v pohodě. Den absolutního volna, teď si skočim na film a až se vrátím upeču si pěkně originální cookies, aby nabral do tejdne k Enchanted pořádnou dávku cukru.:D
494979
zato já jsem v pohodě. Den absolutního volna, teď si skočim na film a až se vrátím upeču si pěkně originální cookies, aby nabral do tejdne k Enchanted pořádnou dávku cukru.*:D*
0 0
reagovat
zacina krasne sviti slunicko a me zaclo bolet v krku, to me jebne snad :(
494978
zacina krasne sviti slunicko a me zaclo bolet v krku, to me jebne snad :(
0 0
reagovat
mě je blbě :(
494973
mě je blbě :(
0 0
reagovat

Fluke

:D
494948
*:D*
Fluke
0 0
reagovat

Natascha

Upadám do mdlob:)
494943
Upadám do mdlob:)
Natascha
0 0
reagovat

Fluke

Mě chceš zpovídat? Dyť já tomu vůbec nerozumím:D Max ti můžu dát kontakt na mého otce;) Btw, má na to živnost a přímo směšné ceny:+
494939
Mě chceš zpovídat? Dyť já tomu vůbec nerozumím*:D* Max ti můžu dát kontakt na mého otce*;)* Btw, má na to živnost a přímo směšné ceny*:+*
Fluke
0 0
reagovat

Natascha

Asi tě na Brno ultimatum pěkně vyzpovídám:)) nemálo závidím:)

Mám chuť přidat zase nějaký citoslovce:D
494936
Asi tě na Brno ultimatum pěkně vyzpovídám*:))* nemálo závidím*:)* Mám chuť přidat zase nějaký citoslovce*:D*
Natascha
0 0
reagovat

Fluke

Jen pro sebe si otec postavil 3 kola do různých terénů:D
Nutno dodat, že doma toho jinak moc nikdo nevyužívá, já sice od něj kolo mám, ale jezdím docela málo, bratr jezdí většinou na tom, co je doma a mamča nejezdí vůbec:D
494928
Jen pro sebe si otec postavil 3 kola do různých terénů*:D* Nutno dodat, že doma toho jinak moc nikdo nevyužívá, já sice od něj kolo mám, ale jezdím docela málo, bratr jezdí většinou na tom, co je doma a mamča nejezdí vůbec*:D*
Fluke
0 0
reagovat

Karbous

Ten rozdíl poznáš až máš v ruce právě to dražší kolo:) Tím neříkám, že kolo za 6K je nepoužitelný, ale určitě bych se s ním nechtěl tahat do kopce:)

Natascha: jůůů:)..jůůů!..:) zmůžu se jen na citoslovce.
494924
Ten rozdíl poznáš až máš v ruce právě to dražší kolo:) Tím neříkám, že kolo za 6K je nepoužitelný, ale určitě bych se s ním nechtěl tahat do kopce*:)* Natascha: jůůů:)..jůůů!..*:)* zmůžu se jen na citoslovce.
Karbous
0 0
reagovat
Není nad to mít otce, co staví kola na zakázku;)
494921
Není nad to mít otce, co staví kola na zakázku*;)*
0 0
reagovat

Fluke

Tak zase bych nepřeháněl, já mám kolo za 6k a bóóóohatě mi stačí.
494920
Tak zase bych nepřeháněl, já mám kolo za 6k a bóóóohatě mi stačí.
Fluke
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se