Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 101041 - 101060 Napsat příspěvek
Pokud se do banánového ráje dostat nechceš, tak v tom nepokračuj.

Opravdu by bylo lepší, kdyby si sem psal jen příspěvky, které budou mít alespoň minimální informační hodnotu. Zatím jsi tak na hraně toho, co se dá ještě tolerovat, ale velmi rychle se blížíš k tomu, kdy už to někoho z redakce přestane bavit.
496095
Pokud se do banánového ráje dostat nechceš, tak v tom nepokračuj. Opravdu by bylo lepší, kdyby si sem psal jen příspěvky, které budou mít alespoň minimální informační hodnotu. Zatím jsi tak na hraně toho, co se dá ještě tolerovat, ale velmi rychle se blížíš k tomu, kdy už to někoho z redakce přestane bavit.
0 0
reagovat

dick

Tak aspoň někdo, kdo se baví. Jsem rád, že ti mohu dělat radost. Pokud se nedostanu do banánového ráje, klidně v tom budu pokračovat. Díky za podporu.:+
496089
Tak aspoň někdo, kdo se baví. Jsem rád, že ti mohu dělat radost. Pokud se nedostanu do banánového ráje, klidně v tom budu pokračovat. Díky za podporu.*:+*
dick
0 0
reagovat
ha dycky kdyz tu bylo v kecarne na 20 novejch prispevku tak sem to z lenosti necetl, ale ted jich bylo 50 a kralovsky jsem se pobavil :) jen tak dal :D
496087
ha dycky kdyz tu bylo v kecarne na 20 novejch prispevku tak sem to z lenosti necetl, ale ted jich bylo 50 a kralovsky jsem se pobavil :) jen tak dal *:D*
0 0
reagovat

andrew

Díky moc.
496072
Díky moc.
andrew
0 0
reagovat

Silence

jj, t15 už jsem viděl v novinách, je nádherná:+ nestát to miliony, tak bych si ji normálně koupil na zahrádku místo plotu.

Jinak, nechci být svině k vozíčkářům, ale t3 miluju, je to taky nádherná tramvaj a rozhodně by neměla zmizet, i jiná velká města v Evropě mají takové tramvaje, které už k tomu městu patří (jako k Londýnu patřil Doubledecker), ale samosebou mají i nové;)
Samozřejmě DPP zachraňuje T3 s přestavbou na nízkopodlažní prostředek, ale ten lak je hnus, kdyby aspoň nechali barvu.

Mimochodem v Olomouci mají úplně nový typ tramvají s geniálním pohybovým systémem link :D
496071
jj, t15 už jsem viděl v novinách, je nádherná*:+* nestát to miliony, tak bych si ji normálně koupil na zahrádku místo plotu. Jinak, nechci být svině k vozíčkářům, ale t3 miluju, je to taky nádherná tramvaj a rozhodně by neměla zmizet, i jiná velká města v Evropě mají takové tramvaje, které už k tomu městu patří (jako k Londýnu patřil Doubledecker), ale samosebou mají i nové*;)* Samozřejmě DPP zachraňuje T3 s přestavbou na nízkopodlažní prostředek, ale ten lak je hnus, kdyby aspoň nechali barvu. Mimochodem v Olomouci mají úplně nový typ tramvají s geniálním pohybovým systémem http://www.mhdnahane.net/dpmo/fotky/tramvaje/trio/205_20060823a.jpg *:D*
Silence
0 0
reagovat
a už pššt.. a trvalo mi to přesně 7 vteřin
496069
[link="http://filmpub.atlas.cz/temata/abeceda/65977-trailer-teaser.aspx"]a už pššt[/link].. a trvalo mi to přesně 7 vteřin
0 0
reagovat
disk: google??
496068
disk: google??
0 0
reagovat
Vím, že za tuto otázku se dostanu k banánům. Ano, jsem velmi naivní člověk, ale zeptat se musím. Jaký je rozdíl mezi trailerem a teaserem? Nevidím v tom žádný rozdíl.

496070
Vím, že za tuto otázku se dostanu k banánům. Ano, jsem velmi naivní člověk, ale zeptat se musím. Jaký je rozdíl mezi trailerem a teaserem? Nevidím v tom žádný rozdíl.
0 0
reagovat

Drak

TransM = Transmorphers ;))
Takze co tam mas dal? A klidne z nasi planety, nebo z nasi planety v blizke budoucnosti (:
496066
TransM = Transmorphers ;)) Takze co tam mas dal? A klidne z nasi planety, nebo z nasi planety v blizke budoucnosti (:
Drak
0 0
reagovat

Ravenhorn

Zas ty robůtky tolik nepřeceňuj, ono je rozdíl dělat v CG neexistující mechanické potvory a skutečná živá zvířata, to první je každopádně jednodušší.
496065
Zas ty robůtky tolik nepřeceňuj, ono je rozdíl dělat v CG neexistující mechanické potvory a skutečná živá zvířata, to první je každopádně jednodušší.
Ravenhorn
0 0
reagovat

Disk

Já už tam taky nejsem nějakou dobu, ale nestěžuji si. Někdy je lepší číhat v pozadí.

Jinak jsi snad pochopil, že jsem nemluvil o Transformerech, které považuji zase naopačné straně za nejlepší efekty, které byly použity ve filmu odehrávající v součastnosti a nebo na naši planetě.
496064
Já už tam taky nejsem nějakou dobu, ale nestěžuji si. Někdy je lepší číhat v pozadí. Jinak jsi snad pochopil, že jsem nemluvil o Transformerech, které považuji zase naopačné straně za nejlepší efekty, které byly použity ve filmu odehrávající v součastnosti a nebo na naši planetě.
Disk
0 0
reagovat
(to byla RECNICKA otazka ;)
496063
(to byla RECNICKA otazka ;)
0 0
reagovat

Disk

Nechtel jsem, abys na me reagoval, chtel jsem, aby ses zaridil podle toho, co rikam... podobne komentare ti akorat vydlazdi cestu do bananove republiky. ;) Venku je hrozne hezky, nechces se jit probehnout? ;)
496062
Nechtel jsem, abys na me reagoval, chtel jsem, aby ses zaridil podle toho, co rikam... podobne komentare ti akorat vydlazdi cestu do bananove republiky. ;) Venku je hrozne hezky, nechces se jit probehnout? ;)
Disk
0 0
reagovat

imf

Ještě nejsem v TOP TEN, takže ještě je to dobré.
496061
Ještě nejsem v TOP TEN, takže ještě je to dobré.
imf
0 0
reagovat

Disku

Zpomal... uz se zase roztacis. ;)
496060
Zpomal... uz se zase roztacis. ;)
Disku
0 0
reagovat

Karbous

Souhlas, přední dveře pouze pro řidiče je pěkný WTF.:(
496059
Souhlas, přední dveře pouze pro řidiče je pěkný WTF.*:(*
Karbous
0 0
reagovat

Silence

Ale i v nízkopodlažní tramvaji potřebuje vozíčkář pomoc. Co třeba taková zastávka Chotkovy sady směrem na Malostranskou nebo Právnická fakulta směrem na Čechův most?
496058
Ale i v nízkopodlažní tramvaji potřebuje vozíčkář pomoc. Co třeba taková zastávka Chotkovy sady směrem na Malostranskou nebo Právnická fakulta směrem na Čechův most?
Silence
0 0
reagovat
Disk: Těch vozíčkářů, co se do nic vejde... 8)
496056
Disk: Těch vozíčkářů, co se do nic vejde... *8)*
0 0
reagovat
Tak pro nízkopodlažní tramvaje už byl nejvyšší čas, co vidím jako nevýhodu jsou přední dveře, které jsou jenom pro řidiče, to myslím bude pro některé lidi ze začátku dost matoucí, nejhorší to bude asi pro nevidomé, kteří jsou zvyklí nastupovat pouze předními dveřmi.
496057
Tak pro nízkopodlažní tramvaje už byl nejvyšší čas, co vidím jako nevýhodu jsou přední dveře, které jsou jenom pro řidiče, to myslím bude pro některé lidi ze začátku dost matoucí, nejhorší to bude asi pro nevidomé, kteří jsou zvyklí nastupovat pouze předními dveřmi.
0 0
reagovat

Silence

Říkejte si, co chcete, ale imho staré T3 byly, jsou a budou nejlepší.
496055
Říkejte si, co chcete, ale imho staré T3 byly, jsou a budou nejlepší.
Silence
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se