|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 100821 - 100840
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 5041
- 5042
- 5043
- .
- 7221
- 7222
Xatrix
Tainted Donuts Spike vs Vash už je ve favoritech :-)
Charlie : Candy Mountain WTF :-)
Charlie : Candy Mountain WTF :-)
|
reagovat
|
Xatrix
Tos asi nikdy neslysel grindcore - patrne ta nejtvrdsi muzika co existuje. No muzika, spise nehoraznej bordel a neco je uz moc i na mne, takze Electronic Supersonic po ranu jeste ujde

|
reagovat
|
2 t_gon
Pche, nevis nic o svete
Kdysi me kamos budil na koleji timhle. Omlouvam se pritomnym za spam, uz koncim...
Kdysi me kamos budil na koleji timhle. Omlouvam se pritomnym za spam, uz koncim...|
reagovat
|
Xat
Jak dlouho ses lecil s roztrzenym sveracem?
To je absolutni masakr a pustit mi to nekdo na budicek, tak prevlikam pul semestru povleceni. A pokracovani Charlie the Unicorn 2 je taky bruntalni rozstrel...
To je absolutni masakr a pustit mi to nekdo na budicek, tak prevlikam pul semestru povleceni. A pokracovani Charlie the Unicorn 2 je taky bruntalni rozstrel...
|
reagovat
|
Natascha: Nepochybuju o tom. 
křysař ľubo: No Véčko bylo rozhodně stylovější, to bez debat.

křysař ľubo: No Véčko bylo rozhodně stylovější, to bez debat.
|
reagovat
|
krysař: Že to například odpovídá dosavadním propadům a hlavně to odpovídá návštěvnosti vzhledem k poslednímu víkendu.. respektive to odpovídá takové návštěvnosti, kterou by ten film měl v pondělí mít. 

|
reagovat
|
2 t_gon
Hmm, tak sem asi vuci tomu tvymu AMV nejakej imunni
Kdyz uz jsme u tech rannich facek, tohle sem absolvoval na plny pecky v sedm rano
link

Kdyz uz jsme u tech rannich facek, tohle sem absolvoval na plny pecky v sedm rano
link
|
reagovat
|
HAL
Jj, Suzumiya Haruhi je taky boží, zrovna nedávno jsem se na ni dívala.
A druhá půlka záběru v Attack of the otaku je taky ze skvělého anime Ouran High School Host Club, ale to je imho spíš pro holky...
A druhá půlka záběru v Attack of the otaku je taky ze skvělého anime Ouran High School Host Club, ale to je imho spíš pro holky...
|
reagovat
|
sidda
Verbst konečne odhalil taje zákerného systému vkladania vlastnej ikonky, tak sa ho asi chce poriadne nabažiť. Ale to V z Vendetty, ktoré tam mal predtým, mi prišlo štýlovejšie 

|
reagovat
|
Xatrix: Povedené, hlavně ten závěr je fajn, Faye prostě ruluje
sidda: Sice jsem alchymista začátečník, ale tuším, že to brzo padne...

sidda: Sice jsem alchymista začátečník, ale tuším, že to brzo padne...
|
reagovat
|
Natascha
Fullmetal alchemist je... no prostě sugoi! 

Hned mám chuť ho sjet znova.
t_gon
To je šílené epileptické psycho
Ale většina záběrů tam je z jednoho z nejlepších anime vůbec, "Suzumiya Haruhi no yûutsu", takže -

Hned mám chuť ho sjet znova.
t_gon
To je šílené epileptické psycho

Ale většina záběrů tam je z jednoho z nejlepších anime vůbec, "Suzumiya Haruhi no yûutsu", takže -

|
reagovat
|
Xat
Jako AMV mas milion patnact, mnoho z nich ma sileny napad a prezentaci (predelavky traileru, filmu, dabingu...), ale u toho meho Attacku jde hlavne o udernost a jak rikame, kdyz ti tohle osoli v 6 rano po maratonu na platne v hlasitosti "kdyby 1000 decibelu - porad pro nahluchle", tak se ti mexickou vlnou rozvlni i sedacky ;)
|
reagovat
|
Silence
He? Mohol by si to nejako bližšie rozviesť? Akosi som nepochopil, čo tým vývojom Narnie v kinách myslíš.
|
reagovat
|
ravenhorn: To, že jsi na tom byl potřetí komentovat nebudu.. ale těch k těm počtům lidí ti řeknu jen to, že to není nic divného a přesně to odpovídá situaci a vývoji Narnie v kinech. 

|
reagovat
|
Jó, Attack of the Otaku je super, love me, love me samurai ^__^
Akorát v té kvalitě to není, jako když ti to po ránu pustí na plátně na plné pecky
Akorát v té kvalitě to není, jako když ti to po ránu pustí na plátně na plné pecky

|
reagovat
|
TOP Diskuze
262Odyssea: Recenze 134Avengers: Doomsday: Trailer 81Odyssea je obří kasovní hit, Nolan zaútočí na milliardu 38Marvel nezpomaluje, má plány až do roku 2042 32Clayface: Trailer 23Resident Evil: Trailer 17Trója: Trailer 4K remasteru 15Ebenezer: Vánoční koleda: Teaser 15Víkendový výplach #899 o Wolverineovi a Vetřelcích 11Letní filmová škola startuje! Přinese Polanského, indie klenoty i MovieZone Live