Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 100161 - 100180 Napsat příspěvek

Reklama KB

Jen tak mimo mísu: taky vám ten plavčík v červenejch trenkách ala Baywatch v reklamě na komerčku v posledním záběru děsně připomíná Hugha Jackmana?
499084
Jen tak mimo mísu: taky vám ten plavčík v červenejch trenkách ala Baywatch v reklamě na komerčku v posledním záběru děsně připomíná Hugha Jackmana?
Reklama KB
0 0
reagovat
V souvislosti se seriálem Byl jednou jeden život jsem si vzpomněl na jiný HRANÝ dětský seriál, který tu ještě nikdo nezmínil. Jmenoval se "Přísně tajná mise" a byl něco na způsob M:I, Indiana Jones a Mcgyver. Síť dětských detektivů po celém světě řešila kriminální případy a záhady. Hlavní ústředí všech "dětských špionů" s centrálním počítačem sídlilo v podzemí starého seníku někde v Austrálii. Pomocí technických udělátek se děcka dorozumívala mezi kontinenty a řešila nejrůznější zločiny. Jejich úhlavním nepřítelem byl tajemný zločinec Seville Sevige, kterého dopadli až v posledním díle.
499082
V souvislosti se seriálem Byl jednou jeden život jsem si vzpomněl na jiný HRANÝ dětský seriál, který tu ještě nikdo nezmínil. Jmenoval se "Přísně tajná mise" a byl něco na způsob M:I, Indiana Jones a Mcgyver. Síť dětských detektivů po celém světě řešila kriminální případy a záhady. Hlavní ústředí všech "dětských špionů" s centrálním počítačem sídlilo v podzemí starého seníku někde v Austrálii. Pomocí technických udělátek se děcka dorozumívala mezi kontinenty a řešila nejrůznější zločiny. Jejich úhlavním nepřítelem byl tajemný zločinec Seville Sevige, kterého dopadli až v posledním díle.
0 0
reagovat
HAL: Věř mi, že kolik chodí lidí aktuálně do starých kin jeuplně irelevantní. Tady taky nidko nechodil, protože to byla předražená hrůza. 8)
499081
HAL: Věř mi, že kolik chodí lidí aktuálně do starých kin jeuplně irelevantní. Tady taky nidko nechodil, protože to byla předražená hrůza. *8)*
0 0
reagovat
Vida. Zdá se, že nejsem jediný, kdo nemůže usnout:D
499080
Vida. Zdá se, že nejsem jediný, kdo nemůže usnout*:D*
0 0
reagovat

Warlockas

Nechci být zlý, to opravdu ne. Ale ten tvůj "scénář" je...... Hmm jak to říci co nejslušněji.Hrozný!! Nejen že to není scénář ale zároveň ta máš tolik chyb co já v celé své slohové práci. A další věc asi největší klišé co mohlo býti
499064
Nechci být zlý, to opravdu ne. Ale ten tvůj "scénář" je...... Hmm jak to říci co nejslušněji.Hrozný!! Nejen že to není scénář ale zároveň ta máš tolik chyb co já v celé své slohové práci. A další věc asi největší klišé co mohlo býti
Warlockas
0 0
reagovat

My blog

499054
http://blogy.moviezone.cz/Warlockas/darlok-tajemstvi-zlateho-ostri/2008/05/11/obsah/*:)**:)**8)**8)**:D*
My blog
0 0
reagovat

deiwi

No chodí... možná že díky výhodné poloze v centru a novému obchodnímu domu okolo vydělávat bude, ale jinak... stará kina dost často zela prázdnotou.

Každopádně mají hodně hezky načasovaný start protože díky filmovému festivalu, který brzo začne, si na něj lidi hodně rychle zvyknou.
499048
No chodí... možná že díky výhodné poloze v centru a novému obchodnímu domu okolo vydělávat bude, ale jinak... stará kina dost často zela prázdnotou. Každopádně mají hodně hezky načasovaný start protože díky filmovému festivalu, který brzo začne, si na něj lidi hodně rychle zvyknou.
deiwi
0 0
reagovat

HAL

Lucky you. To vypadá, že u vás se do kina chodí, tak ať to vydrží :) Tady se něčeho podobnýho dočkám jen stěží a jezdit někam do KV nebo Plzně ?)
499045
Lucky you. To vypadá, že u vás se do kina chodí, tak ať to vydrží :) Tady se něčeho podobnýho dočkám jen stěží a jezdit někam do KV nebo Plzně *?)*
HAL
0 0
reagovat

HAL

to jsem zvědavej, jak dlouho se udrží...
499042
to jsem zvědavej, jak dlouho se udrží...
HAL
0 0
reagovat

deiwi

U nás to vypadá podobně... ale v pátek tu (Zlín) konečně otevřou první multikino, takže už snad nebudu muset čekat na premiéry několik měsíců :))
499041
U nás to vypadá podobně... ale v pátek tu (Zlín) konečně otevřou první multikino, takže už snad nebudu muset čekat na premiéry několik měsíců *:))*
deiwi
0 0
reagovat

deiwi

No tak že se k nám Gone Baby Gone dostane v to vůbec nedoufám, a Into the Wild.....v to doufám................ale překvapivě Iron Mana, Indyho 4 a Speed Racera si užiju už ke konci červena.:+:D8)
499040
No tak že se k nám Gone Baby Gone dostane v to vůbec nedoufám, a Into the Wild.....v to doufám................ale překvapivě Iron Mana, Indyho 4 a Speed Racera si užiju už ke konci červena.*:+**:D**8)*
deiwi
0 0
reagovat

sidda

Ja mel na mysli nejaky novy. . . Ze se tam daji najit stary to vim :)
499039
Ja mel na mysli nejaky novy. . . Ze se tam daji najit stary to vim :)
sidda
0 0
reagovat

deiwi

tak ani jeden z těch jmenovaných filmů u nás ještě nebyl..:D jistí to Osrava a Havířov..8)
499037
tak ani jeden z těch jmenovaných filmů u nás ještě nebyl..*:D* jistí to Osrava a Havířov..*8)*
deiwi
0 0
reagovat

Floydie

Ano, bohužel až teď a to můžu bejt rád, že jsem se vůbec dočkal. Pár dní na to 3.10 vlak do Yumy, atd. Netrpělivě vyhlížím program na červen. Gone Baby Gone, Vantage Point, Into the Wild nebo There Will Be Blood :D
499035
Ano, bohužel až teď a to můžu bejt rád, že jsem se vůbec dočkal. Pár dní na to 3.10 vlak do Yumy, atd. Netrpělivě vyhlížím program na červen. Gone Baby Gone, Vantage Point, Into the Wild nebo There Will Be Blood *:D*
Floydie
0 0
reagovat
verbst: Blogy.
499033
verbst: Blogy.
0 0
reagovat
Kam se poděly soundtracky?
499032
Kam se poděly soundtracky?
0 0
reagovat

deiwi

ja sice znám zpoždění ( Orlová :D ), ale Cloverfield až teď??
499031
ja sice znám zpoždění ( Orlová *:D* ), ale Cloverfield až teď??
deiwi
0 0
reagovat

Luc44

:D:+
499024
*:D**:+*
Luc44
0 0
reagovat

pytlik

Z toho si nic nedělej. V pátek jsem byl na Rambovi a kromě mě a mojí drahý polovice přišli jen 3 kluci. Za týden jdeme na Cloverfield a to se obávám nejhoršího. Zase si budu hrát na plemenáře Kašpara (Vesničko má středisková) a nahánět lidi do kina. :D
499023
Z toho si nic nedělej. V pátek jsem byl na Rambovi a kromě mě a mojí drahý polovice přišli jen 3 kluci. Za týden jdeme na Cloverfield a to se obávám nejhoršího. Zase si budu hrát na plemenáře Kašpara (Vesničko má středisková) a nahánět lidi do kina. *:D*
pytlik
0 0
reagovat

pytlik

Sám jsem tam poslal čtyři lidi! 8) Takže šli všichni :D, ale zdá se, že nepromítali...?
499022
Sám jsem tam poslal čtyři lidi! *8)* Takže šli všichni *:D*, ale zdá se, že nepromítali...?
pytlik
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se