Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 100021 - 100040 Napsat příspěvek
scroochy: Dark Sky je G. I. Joe :) Ale tohle bylo asi něco jinýho.

SeldomSeen: Musel bych zvednout telefon, abych to teď zjistil, ale jsem líná osoba. Řeknu ti to v neděli, jestli na to nezapomenu ;)
499583
scroochy: Dark Sky je G. I. Joe *:)* Ale tohle bylo asi něco jinýho. SeldomSeen: Musel bych zvednout telefon, abych to teď zjistil, ale jsem líná osoba. Řeknu ti to v neděli, jestli na to nezapomenu *;)*
0 0
reagovat

SeldomSeen

To je nějakej film Dark Sky, nebo tak nějak. Psali to včera v Metru :)
499582
To je nějakej film Dark Sky, nebo tak nějak. Psali to včera v Metru *:)*
SeldomSeen
0 0
reagovat

Drago

Asi jo, stává se:)
499578
Asi jo, stává se*:)*
Drago
0 0
reagovat

rcorp

Díky. Já na televizi nekoukám až na výjimky, takže mi to uniklo;)
499580
Díky. Já na televizi nekoukám až na výjimky, takže mi to uniklo*;)*
rcorp
0 0
reagovat
asi sme se blbě pochopili, jeden o voze, druhý o koze ;)
499577
asi sme se blbě pochopili, jeden o voze, druhý o koze *;)*
0 0
reagovat

Drago

"Tohle je krásný pokrytectví USA, když toáme my je to správný, když to má někdo jiný, je to špatný, proboha proč by nemohli mít jaderný zbraně, když je má USA?"

Vždyť bych ti na tohle mohl říct to samí:) mě šlo o tu zprávu ne o chování US;)
499576
"Tohle je krásný pokrytectví USA, když toáme my je to správný, když to má někdo jiný, je to špatný, proboha proč by nemohli mít jaderný zbraně, když je má USA?" Vždyť bych ti na tohle mohl říct to samí*:)* mě šlo o tu zprávu ne o chování US*;)*
Drago
0 0
reagovat
Hm, tak asi se toho točí víc - včera jsem šel Karlínem a předělávali tam ulice na nějaké francouzské město... O tom náhodou někdo něco neví?
499575
Hm, tak asi se toho točí víc - včera jsem šel Karlínem a předělávali tam ulice na nějaké francouzské město... O tom náhodou někdo něco neví?
0 0
reagovat

Fluke

"Drago
Pokrytectví USA? WTF?" aha tak tohle mi stačí, vidim, že nemá cenu dál diskutovat :D
499574
"Drago Pokrytectví USA? WTF?" aha tak tohle mi stačí, vidim, že nemá cenu dál diskutovat *:D*
Fluke
0 0
reagovat

fingolfincz

Nějaký německý dokument o první ponorce na světě (použitá v americké občanské válce myslím). Myslím, že to bylo na Nově ve zprávách. :)
499573
Nějaký německý dokument o první ponorce na světě (použitá v americké občanské válce myslím). Myslím, že to bylo na Nově ve zprávách. :)
fingolfincz
0 0
reagovat
Nevíte někdo náhodou co se teď točí v Praze za filmy? Konkrétně mi jde o ten, co se dneska natáčí na Vltavě u železničního mostu (ten mezi Smíchovem a Vyšehradem). Ve Vltavě tam plavala nějaká ponorka v ní chlapík s fajfkou a u břehu stáli chlápci, co vypadali jak od u.s. kavalérie a i ostatní kostýmy vypadaly odhadem na nějakou ameriku 19. století.
Vim, že bych si to moh najít, ale... ?)
499572
Nevíte někdo náhodou co se teď točí v Praze za filmy? Konkrétně mi jde o ten, co se dneska natáčí na Vltavě u železničního mostu (ten mezi Smíchovem a Vyšehradem). Ve Vltavě tam plavala nějaká ponorka v ní chlapík s fajfkou a u břehu stáli chlápci, co vypadali jak od u.s. kavalérie a i ostatní kostýmy vypadaly odhadem na nějakou ameriku 19. století. Vim, že bych si to moh najít, ale... *?)*
0 0
reagovat

imf

P.S. ale asi to beru moc vážně:)
499571
P.S. ale asi to beru moc vážně:)
imf
0 0
reagovat
Wow, takovejch co zna takhle dobre Dačice a okolí to bych nečekal... :+
499530
Wow, takovejch co zna takhle dobre Dačice a okolí to bych nečekal... *:+*
0 0
reagovat

imf

Mě šlo hlavně o ten perex, ten zdroj nepíše, že odhalil jaderné rakety v číně, ale že odhalil odpalovací prostor pro nasazení určitého počtu balistických nukleárních střel středního doletu.
Kdežto Atlas už si vymýšlí v perexu jaderné rakety v číně a v samotné zprávě už to ani jednou nezmiňuje, přenáší informace ze zdroje. Tím chci říct, že toho vola vymýšlení lživého nadpisu nijak neospravdlňuje, že napsal zbytek zprávy pravdivě.

Drago
Pokrytectví USA? WTF? napříště ne tak hrr reakce;) Ta zpráva informuje o snímku z komerčního satelitu (ne vojenského) a pojednává o odhalení odpalovacího prostoru jelikož US tyto informace neuvolňuje a obecně nikdo nemá povědomí o rozloze sil v Číně (jen US a Japonsko asi:)) Ta zpráva je zajímavá tím, že víme, že to mají, toť vše8)
499528
Mě šlo hlavně o ten perex, ten zdroj nepíše, že odhalil jaderné rakety v číně, ale že odhalil odpalovací prostor pro nasazení určitého počtu balistických nukleárních střel středního doletu. Kdežto Atlas už si vymýšlí v perexu jaderné rakety v číně a v samotné zprávě už to ani jednou nezmiňuje, přenáší informace ze zdroje. Tím chci říct, že toho vola vymýšlení lživého nadpisu nijak neospravdlňuje, že napsal zbytek zprávy pravdivě. [b]Drago[/b] Pokrytectví USA? WTF? napříště ne tak hrr reakce*;)* Ta zpráva informuje o snímku z komerčního satelitu (ne vojenského) a pojednává o odhalení odpalovacího prostoru jelikož US tyto informace neuvolňuje a obecně nikdo nemá povědomí o rozloze sil v Číně (jen US a Japonsko asi*:)*) Ta zpráva je zajímavá tím, že víme, že to mají, toť vše*8)*
imf
0 0
reagovat

s-jay

jo ja taky mam tam chatu driv sem tam jezdil kazdy prazdniny, ale ted uz moc ne :) jinak Zvuli i Kunzak samozrejme zname :)) a lidi tam znam taky dost :)
499569
jo ja taky mam tam chatu driv sem tam jezdil kazdy prazdniny, ale ted uz moc ne :) jinak Zvuli i Kunzak samozrejme zname :)) a lidi tam znam taky dost :)
s-jay
0 0
reagovat

Dick, Jardus

Do Dačic jezdím už 18 let :D na dovču jestli znáte kemp Zvůle! Je tu u Kunžaku;) Znám tam odsaď i pár lidí (respektive holky)8)
499565
Do Dačic jezdím už 18 let *:D* na dovču jestli znáte kemp Zvůle! Je tu u Kunžaku*;)* Znám tam odsaď i pár lidí (respektive holky)*8)*
Dick, Jardus
0 0
reagovat
Spíš DefconZone.cz :) btw. nedá někdo večer? ;)
499561
Spíš DefconZone.cz :) btw. nedá někdo večer? ;)
0 0
reagovat
NuclearZone.cz? :D
499560
NuclearZone.cz? *:D*
0 0
reagovat
Shrňme to tak, že jsem nechtěl slovíčkařit :) Prostě než otevřou silo, rozzáří se obloha a horizont zdobí desítky hřibovitých mraků. Asi tolik k Čínské hrozbě. Bylo to jasný oběma stranám v dobách Studený války a i když se od té doby hodně změnilo, tohle platí pořád. Něco jinýho jsou zfanatizovaní "mučedníci" v turbanech, kterým je to víceméně jedno.
499559
Shrňme to tak, že jsem nechtěl slovíčkařit :) Prostě než otevřou silo, rozzáří se obloha a horizont zdobí desítky hřibovitých mraků. Asi tolik k Čínské hrozbě. Bylo to jasný oběma stranám v dobách Studený války a i když se od té doby hodně změnilo, tohle platí pořád. Něco jinýho jsou zfanatizovaní "mučedníci" v turbanech, kterým je to víceméně jedno.
0 0
reagovat
právě že jsi psal o termonukleární fůzy, ovšem správně pokud hovoříme o 2 a 3 (dle určení) generaci
499558
právě že jsi psal o termonukleární fůzy, ovšem správně pokud hovoříme o 2 a 3 (dle určení) generaci
0 0
reagovat

deiwi

no jo máš pravdu :-), nevím proč ale měl jsem zafixováno že je jaderná reakce a termonukleární fúze, jspletl jsem si s pojmem "3 generací jaderných zbraní"

1 - štěpné jaderné náplně (jako jaderná výbušnina se používá uran 235 a plutonium 239), konstrukce dvojího typu
2 - termonukleární náplně (často nesprávně označované jako vodíkové)
dvou nebo třífázová (ovšem princip je založen na fůzi nikoli na štepení, v podstatě máme pravdu oba dva...:) )
3 - modifikované (zesílené záření, tlaková vlna atd...)
499557
no jo máš pravdu :-), nevím proč ale měl jsem zafixováno že je jaderná reakce a termonukleární fúze, jspletl jsem si s pojmem "3 generací jaderných zbraní" 1 - štěpné jaderné náplně (jako jaderná výbušnina se používá uran 235 a plutonium 239), konstrukce dvojího typu 2 - termonukleární náplně (často nesprávně označované jako vodíkové) dvou nebo třífázová (ovšem princip je založen na fůzi nikoli na štepení, v podstatě máme pravdu oba dva...*:)* ) 3 - modifikované (zesílené záření, tlaková vlna atd...)
deiwi
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se