Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 99881 - 99900 Napsat příspěvek
Koblížek: Doporučuju zkusit to tady, nejenže uvidíš, že někdo to viděl, ale dokonce budeš i na pravém místě pro ten dotaz. 8)
499937
Koblížek: Doporučuju zkusit to [link="http://www.moviezone.cz/clanek/12894-nez-si-pro-nas-prijde-recenze/diskuze/"]tady[/link], nejenže uvidíš, že někdo to viděl, ale dokonce budeš i na pravém místě pro ten dotaz. *8)*
0 0
reagovat
Viděl jste někdo film než si pro nás přijde???:)
499936
Viděl jste někdo film než si pro nás přijde???*:)*
0 0
reagovat

My bog

499915
http://blogy.moviezone.cz/Warlockas/darlok-tajemstvi-zlateho-ostri/2008/05/11/obsah/
My bog
0 0
reagovat
Čo ja som čítal...tak síce dosť áno...ale dá sa to uniesť... aj keď mňa to zúfalo nebavilo;)
499844
Čo ja som čítal...tak síce dosť áno...ale dá sa to uniesť... aj keď mňa to zúfalo nebavilo*;)*
0 0
reagovat
xMort: Necital som ho a kamos tiez velmi nie, ale podla jeho slov je to "zasrany satanista":D
499835
xMort: Necital som ho a kamos tiez velmi nie, ale podla jeho slov je to "zasrany satanista"*:D*
0 0
reagovat
Je to tak moc velká křesťanská propaganda, jak se povídá?
499831
Je to tak moc velká křesťanská propaganda, jak se povídá?
0 0
reagovat
Máte rádi Paola Coelha? A máte rádi jeho Alchymistu? Pokud jste na obě otázky zodpověděli kladně, více zde: link
499780
Máte rádi Paola Coelha? A máte rádi jeho Alchymistu? Pokud jste na obě otázky zodpověděli kladně, více zde: http://show.idnes.cz/morpheus-z-matrixu-zfilmuje-slavneho-alchymistu-f74-/filmvideo.asp?c=A080519_145737_filmvideo_efl
0 0
reagovat
Díky za radu...:)
499771
Díky za radu...*:)*
0 0
reagovat

Snek

Universální rada je napsat k0c0ur(ovi):)
499770
Universální rada je napsat k0c0ur(ovi)*:)*
Snek
0 0
reagovat

prosba o radu

Ahoj všichni. Má trošku problém ve svém blogu. Nejdou mi smazat články, které jsem vložil omylem. Pomocí křížku to nefunguje ať klikám,jak klikám. Nevíte, jak na to? Nebo kdo by mi mohl poradit? Díky...:-
499769
Ahoj všichni. Má trošku problém ve svém blogu. Nejdou mi smazat články, které jsem vložil omylem. Pomocí křížku to nefunguje ať klikám,jak klikám. Nevíte, jak na to? Nebo kdo by mi mohl poradit? Díky...*:-*
prosba o radu
0 0
reagovat
Imho stačí uložit si pro MZ cookie...
499761
Imho stačí uložit si pro MZ cookie...
0 0
reagovat

rcorp

Teď to právě nikde nevidim, a nebavi mě se pořád přihlašovat:-
499760
Teď to právě nikde nevidim, a nebavi mě se pořád přihlašovat*:-*
rcorp
0 0
reagovat

Xavy

Já jsem stále přihlášen, původně ta možnost byla myslím v nastavení účtu, ale teď to tam nějak nemůžu najít.
499759
Já jsem stále přihlášen, původně ta možnost byla myslím v nastavení účtu, ale teď to tam nějak nemůžu najít.
Xavy
0 0
reagovat

stále přihlášen

Lze nějak být na moviezone stále přihlášen ? Pokaždé se musím znovu přihlásit a zapamatování tu neni. Díky za help
499758
Lze nějak být na moviezone stále přihlášen ? Pokaždé se musím znovu přihlásit a zapamatování tu neni. Díky za help
stále přihlášen
0 0
reagovat

rcrop

Ten kostym je bruntalne mrtvolny!!!
A kdyz jsem projel i videa, tak to vypada na ultimatni zabavu. No a nektere kostymy famozni (jizvy na tele, sip v krku, kulka v hlave...), skoro na oskara za masky. ;)

Silence : Zombice nektere fest fesne, jen co je pravda ;)
499757
Ten kostym je bruntalne mrtvolny!!! A kdyz jsem projel i videa, tak to vypada na ultimatni zabavu. No a nektere kostymy famozni (jizvy na tele, sip v krku, kulka v hlave...), skoro na oskara za masky. ;) [b]Silence : [/b] Zombice nektere fest fesne, jen co je pravda ;)
rcrop
0 0
reagovat

Silence

Asi proto, ze na to vsichni zapomneli. Ouch... kdyby lama pripomnela, nejak bych zprehazel veci v diari. ;)
499756
Asi proto, ze na to vsichni zapomneli. Ouch... kdyby lama pripomnela, nejak bych zprehazel veci v diari. ;)
Silence
0 0
reagovat
rcorp: kostým je naprosto ÓSM :+
499754
rcorp: kostým je naprosto ÓSM *:+*
0 0
reagovat
rcorp: Brutálně dobrý kostým! :+ Koukám, že jsi u zombiekolegů sklízel zasloužený úspěch... 8) (Hlavně od zombie ženského pohlaví...:)
499752
rcorp: Brutálně dobrý kostým! *:+* Koukám, že jsi u zombiekolegů sklízel zasloužený úspěch... *8)* (Hlavně od zombie ženského pohlaví...:)
0 0
reagovat
Ok.. a může mi někdo říct, proč jsme na Zombiewalku nebyli?
499753
Ok.. a může mi někdo říct, proč jsme na Zombiewalku nebyli?
0 0
reagovat
OK děcka jdu na maturitní praktickou zkoušku z vaření držte mi palce :)
499751
OK děcka jdu na maturitní praktickou zkoušku z vaření držte mi palce *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se