|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 99021 - 99040
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 4951
- 4952
- 4953
- .
- 7219
- 7220
Jo, jinak jsem taky pro střídmou tmavě modrou ;)...
A kdyby jsme to chtěli mít úúúplně eňo ňuňo, tak jako poznavací znamení každý na zadní stranu trička svojí ikonku ;)... Je však otázka, jestli je to vůbec technicky/finančně možné ;)
A kdyby jsme to chtěli mít úúúplně eňo ňuňo, tak jako poznavací znamení každý na zadní stranu trička svojí ikonku ;)... Je však otázka, jestli je to vůbec technicky/finančně možné ;)
|
reagovat
|
2 KARLOS
Pro šílence bude limitovaná edice Drakova fanklubu.... Jsem radší pro to věčné dítě, to je zjevná a úsměvná hlaška, ta Ravova je jen trapná..
|
reagovat
|
2 Luc44
Jakýkap přemejšlení, po hlavě do toho skoč
Nechci po nikom, aby se do toho závazně naběhl, ale nápady a připomínky nic nestojej a hlavně postávání v ústraní způsobí akorát to, že to půjde do h*jzlu...
Nechci po nikom, aby se do toho závazně naběhl, ale nápady a připomínky nic nestojej a hlavně postávání v ústraní způsobí akorát to, že to půjde do h*jzlu...|
reagovat
|
Tak a kdo je pto, aby se tam nějak zakomponovala nějaká hláška rava ;)... Mít na zádech "miluju prostě fantasy, sci-fi a historické se skvělými triky a bomba scénami" by myslím plně pokrylo i tu hlášku o věčném dítěti ;)...
|
reagovat
|
2 botič
Hmm, to se mi zamlouvá, sám nad sebou přemejšlim, jako o zamrzlém dítěti. Já sem pro dát to na zadní stranu toho trička jako hlavní nadpis...
|
reagovat
|
Mě napadlo použít na zadní stranu imfův popisek z csfd - věčné dítě z moviezone. 

|
reagovat
|
2 fingolfincz
Osobně vidim cenu tak 300 a níž, když se zadaří s počtem zájemců. Zajíc v pytli to samozřejmě je, ale je na nás VŠECH, abysme si zvolili kompromis, kterej se bude relativně líbit každýmu...
|
reagovat
|
Zatim je to zajíc v pytli, ale pokud se povede a nebude supr drahý, tak bych do toho šel taky

|
reagovat
|
Xatrix: Hlásím se jako další zájemce... Doprava buď tou poštou, nebo si to vyzvednu u některého eMZáka, jak pojedu cca v říjnu (jestli se to do té doby stihne ;) v Praze... Takže no problemo...
|
reagovat
|
Takže momentálně registruju 16 zájemců, zkuste kdyžtak tenhle nápad předložit i dalším MZákům, co třeba tolik nesledují diskuzi, já už sháním nějaké info o těch tričkách a ceně.
|
reagovat
|
Hmm, triko bych taky bral. Jenom doufám, že bude více barevných variant, protože zrovna tu modrou co tu několik lidí chtělo bych nějak nemusel. 

|
reagovat
|
A jako uvědomujete si, že po domluvě nosit je hromadně celý den bysme dělali obrovskou reklamu

|
reagovat
|
Já si počkám na oficiální MZ trička podepsaná redakcí, v limitované edici s bagrem na dálkové ovládání. 

|
reagovat
|
TOP Diskuze
246Odyssea: Recenze 134Avengers: Doomsday: Trailer 77Odyssea je obří kasovní hit, Nolan zaútočí na milliardu 29Clayface: Trailer 27Marvel nezpomaluje, má plány až do roku 2042 23The Uprising: Trailer 17Trója: Trailer 4K remasteru 15Víkendový výplach #899 o Wolverineovi a Vetřelcích 15Já, Rocky: Trailer 15VIDEO: Natáčení Pána prstenů: Honu na Gluma začalo