Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 98981 - 99000 Napsat příspěvek
scroochy: Lepší než fotbal, hokej a vaření, ale uznávám že ty filmy by tu možná byly účelnější:D
501901
scroochy: Lepší než fotbal, hokej a vaření, ale uznávám že ty filmy by tu možná byly účelnější*:D*
0 0
reagovat
Psema 10.06.2008 15:36:10
"ajeje Transporter hype v plným proudu. Teaser je fajn, ale víc než průměr? Cože?"
na základě tohohle jsem jen chtěl vědět, co je podle tebe nadprůměrný teaser... nic víc nic míň, když už něco začneš, tak se nevykrucuj ?)

501900
Psema 10.06.2008 15:36:10 "ajeje Transporter hype v plným proudu. Teaser je fajn, ale víc než průměr? Cože?" na základě tohohle jsem jen chtěl vědět, co je podle tebe nadprůměrný teaser... nic víc nic míň, když už něco začneš, tak se nevykrucuj *?)*
0 0
reagovat

Jajar

To jo, jen když se ono ovládání založí na víře v nadpřirozenou abstraktní myšlenku, a tudíž libovně vykladatelnou kněžími, tak to jde to ovládání mnohem snáz od ruky :)
501899
To jo, jen když se ono ovládání založí na víře v nadpřirozenou abstraktní myšlenku, a tudíž libovně vykladatelnou kněžími, tak to jde to ovládání mnohem snáz od ruky :)
Jajar
0 0
reagovat
Fluke: No tak ono je něco jinýho, když ti hraje v nějakým okresním kostele polochcíplej šedesátiletej varhaník a v Salvátorovi obří sbor z Ameriky, co přijel na návštěvu:D Jo a gospely teda nevím, ale spirituály se leckde hrajou, navíc znám kostely (dokonce římskokatolický), kde se hraje na akustický kytary a pak ty písničky zní trochu jako u ohníčku:Dale je to good8):+
501898
Fluke: No tak ono je něco jinýho, když ti hraje v nějakým okresním kostele polochcíplej šedesátiletej varhaník a v Salvátorovi obří sbor z Ameriky, co přijel na návštěvu*:D* Jo a gospely teda nevím, ale spirituály se leckde hrajou, navíc znám kostely (dokonce římskokatolický), kde se hraje na akustický kytary a pak ty písničky zní trochu jako u ohníčku*:D*ale je to good*8)**:+*
0 0
reagovat
ReligionZone? :)
501897
ReligionZone? *:)*
0 0
reagovat

Luc44

Taky, že se člověk nevyvinul "napoprvé"..8) Celý vývoj člověka se dá vědecky vysvětlit.. aspoň myslím :D
501896
Taky, že se člověk nevyvinul "napoprvé"..*8)* Celý vývoj člověka se dá vědecky vysvětlit.. aspoň myslím *:D*
Luc44
0 0
reagovat

Jajar

Zajímavé s tím velkým třeskem, kdysi jsem viděl video, kde vědci počítali kolik bambilion kombinací DNA a těhle věcí by muselo vyjít napoprvé, aby ze vyvinul člověk, tak jak je... Skara, že by lidské tělo a mozek vznikly náhodou? něco jiného je, pokud to byl řízený velký třesk - ten se prakticky rovná stvoření světa ;)
501895
Zajímavé s tím velkým třeskem, kdysi jsem viděl video, kde vědci počítali kolik bambilion kombinací DNA a těhle věcí by muselo vyjít napoprvé, aby ze vyvinul člověk, tak jak je... Skara, že by lidské tělo a mozek vznikly náhodou? něco jiného je, pokud to byl řízený velký třesk - ten se prakticky rovná stvoření světa *;)*
Jajar
0 0
reagovat
Do kostela bych si i zašel, kdyby tam zpívali jako v Sestra v akci:D, takhle tam vpadnu z čistě turistických důvodů8)
501894
Do kostela bych si i zašel, kdyby tam zpívali jako v Sestra v akci*:D*, takhle tam vpadnu z čistě turistických důvodů*8)*
0 0
reagovat
HAL: No tak to je ale jakákoli organizace, jinak je to totální anarchie...jde o to, jak moc velký se stanoví pravidla a jak moc velkou ti kdo nechá svobodu:)
501893
HAL: No tak to je ale jakákoli organizace, jinak je to totální anarchie...jde o to, jak moc velký se stanoví pravidla a jak moc velkou ti kdo nechá svobodu*:)*
0 0
reagovat
Já jsem praktikující křesťan, chodím do kostela, ale věřím, že svět vznikl velkým třeskem (někdo ho přece musel udělat) a Bibli rozhodně neuznávám doslova, protože je plná metafor, vždycky se v ní dá všechno vyložit, jak ty sám budeš chtít a právě proto si v pohodě různý tvrzení můžou odporovat:D
501892
Já jsem praktikující křesťan, chodím do kostela, ale věřím, že svět vznikl velkým třeskem (někdo ho přece musel udělat) a Bibli rozhodně neuznávám doslova, protože je plná metafor, vždycky se v ní dá všechno vyložit, jak ty sám budeš chtít a právě proto si v pohodě různý tvrzení můžou odporovat*:D*
0 0
reagovat

rcorp

Církev (resp. církve - jakožto libovolné organizace založené na náboženství) k ničemu jinému než k ovládání mas nikdy nebyly ;)
501891
Církev (resp. církve - jakožto libovolné organizace založené na náboženství) k ničemu jinému než k ovládání mas nikdy nebyly *;)*
rcorp
0 0
reagovat
Taky jsem nepraktikující křesťan 8) něco jako Fluke (jen ne katolík, spíš evangelík;)). Věřím, že svět nevznikl velkým třeskem (na můj vkus móóóc velká náhoda), uznávám bibli, ale do kostela nechodím...
A nebezpečnost spočívá právě v těch malých extrémních církvích/skupinách, kde povstane samozvaný "mesiáš"
501890
Taky jsem nepraktikující křesťan *8)* něco jako Fluke (jen ne katolík, spíš evangelík*;)*). Věřím, že svět nevznikl velkým třeskem (na můj vkus móóóc velká náhoda), uznávám bibli, ale do kostela nechodím... A nebezpečnost spočívá právě v těch malých extrémních církvích/skupinách, kde povstane samozvaný "mesiáš"
0 0
reagovat

Jajar

No jo, je to něco jinýho, myslel jsem prostě nácky. :)
501889
No jo, je to něco jinýho, myslel jsem prostě nácky. *:)*
Jajar
0 0
reagovat
Nás v hodinách dějepisu učili, že nacisti pragmaticky využili církev jako nástroj k ovládání mas...ale znáte naše školství, taky to může být úplně jinak. :)
501888
Nás v hodinách dějepisu učili, že nacisti pragmaticky využili církev jako nástroj k ovládání mas...ale znáte naše školství, taky to může být úplně jinak. :)
0 0
reagovat
Karbous: No on nacismus z některejch německejch filosofů z 19. století velmi povrchním výkladem vycházel. Takže ta myšlenka velkoněmecké říše rozhodně není jejich originální výplod. Velký křesťani nebyli, ale co vím tak křesťanství rozhodně nijak neodmítali;)
Jo a fašista je něco trošku jinýho než nacista, ale...to máš fuk:D
501886
Karbous: No on nacismus z některejch německejch filosofů z 19. století velmi povrchním výkladem vycházel. Takže ta myšlenka velkoněmecké říše rozhodně není jejich originální výplod. Velký křesťani nebyli, ale co vím tak křesťanství rozhodně nijak neodmítali*;)* Jo a fašista je něco trošku jinýho než nacista, ale...to máš fuk*:D*
0 0
reagovat

Jajar

No že by fašouni byli nějaký velký křesťani, to slyším poprvé. Ke Svaté říši Římské se sice hlásili, ale určitě ne kvůli křesťanství, ale především kvůli myšlence sjednosení německého národa (myšlenka velkoněmecké říše ale není vynález nacitů, ta, pokud vím, má kořeny v 19. století).

Pro komunisty samozřejmě byla církev třídní nepřítel, takže pro definici "ateistický militarista" skutečně vyhovují nejlépe. :)
501885
No že by fašouni byli nějaký velký křesťani, to slyším poprvé. Ke Svaté říši Římské se sice hlásili, ale určitě ne kvůli křesťanství, ale především kvůli myšlence sjednosení německého národa (myšlenka velkoněmecké říše ale není vynález nacitů, ta, pokud vím, má kořeny v 19. století). Pro komunisty samozřejmě byla církev třídní nepřítel, takže pro definici "ateistický militarista" skutečně vyhovují nejlépe. *:)*
Jajar
0 0
reagovat

Jajar

Hitler se nestavěl zrovna dobře ke kněžím a mnichům kvůli jejich celibátu , ale křesťanství samo o sobě mu nevadilo..
501884
Hitler se nestavěl zrovna dobře ke kněžím a mnichům kvůli jejich celibátu , ale křesťanství samo o sobě mu nevadilo..
Jajar
0 0
reagovat
Karbous: No zrovna nacisti se ke křesťanství hlásili, ale šlo tam spíš o to, že se hlásili k historii německý říše a s tou to křesťaství bylo spjatý. Ale pokud vím (Charlotte mě třeba opraví:D) nebyli nějaký extra zapálený, jejich ideologie se nijak zvlášť o křesťaství neopírala (což neznamená, že by nemusela, ona se Bible dá vyložit prakticky jakkoli...viz. inkvizice), spíš tam šlo o patriotismus a víru v jednu čistou rasu.
Takže komunisti (který bytostně jakýhokoli boha odmítali) jsou perfektní příklad:+
501883
Karbous: No zrovna nacisti se ke křesťanství hlásili, ale šlo tam spíš o to, že se hlásili k historii německý říše a s tou to křesťaství bylo spjatý. Ale pokud vím (Charlotte mě třeba opraví*:D*) nebyli nějaký extra zapálený, jejich ideologie se nijak zvlášť o křesťaství neopírala (což neznamená, že by nemusela, ona se Bible dá vyložit prakticky jakkoli...viz. inkvizice), spíš tam šlo o patriotismus a víru v jednu čistou rasu. Takže komunisti (který bytostně jakýhokoli boha odmítali) jsou perfektní příklad*:+*
0 0
reagovat
Čímž se dostávám k základní myšlence a to: Nechejte mne být. :-) Alepoň jsem si nahnal komentáře;)
501882
Čímž se dostávám k základní myšlence a to: Nechejte mne být. :-) Alepoň jsem si nahnal komentáře*;)*
0 0
reagovat
Dobrá uznávám svůj omyl a jdu konvertovat k buddhismu:D
501881
Dobrá uznávám svůj omyl a jdu konvertovat k buddhismu*:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se