Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 98841 - 98860 Napsat příspěvek

rcorp

Myslim, ze v tom budes sam ;)
502133
Myslim, ze v tom budes sam *;)*
rcorp
0 0
reagovat
Řekněte někdo, že jste se taky pokusili hýbnout tím scrollbarem, ať nejsem za smažku sám. :)
502132
Řekněte někdo, že jste se taky pokusili hýbnout tím scrollbarem, ať nejsem za smažku sám. :)
0 0
reagovat
nejlepsi svatebni film je rozhodne Wedding Crasher :) kde ze to mas tu svatbu? :D:D
502131
nejlepsi svatebni film je rozhodne Wedding Crasher :) kde ze to mas tu svatbu? *:D**:D*
0 0
reagovat
502130
[link="http://luc44.rajce.idnes.cz/oznameni/#oznameni.jpg"]ehm fotka*;)*[/link]
0 0
reagovat

rcorp

A štýlovo by mohli premietať 4 svadby a jeden pohreb, Moja tučná grécka svadba alebo (ak by boli zlomyselnejší) Vojnu Roseovcov :))
502129
A štýlovo by mohli premietať 4 svadby a jeden pohreb, Moja tučná grécka svadba alebo (ak by boli zlomyselnejší) Vojnu Roseovcov *:))*
rcorp
0 0
reagovat
Ja mám tiež radšej tajné svadby, hlavne preto, že ma na ne nikto nepozýva 8) K svadbám mám čiastočne averziu - za posledné dva roky sa do manželského zväzku nahrnuli dvaja moji bratranci a jedna sesternica a to mám ešte v Septembri pred sebou návštevu svdbyy ďalšej mojej sesternice - neviem, čo ich to všetkých s tým ženením a vydávaním sa naraz popadlo ;)
502128
Ja mám tiež radšej tajné svadby, hlavne preto, že ma na ne nikto nepozýva *8)* K svadbám mám čiastočne averziu - za posledné dva roky sa do manželského zväzku nahrnuli dvaja moji bratranci a jedna sesternica a to mám ešte v Septembri pred sebou návštevu svdbyy ďalšej mojej sesternice - neviem, čo ich to všetkých s tým ženením a vydávaním sa naraz popadlo *;)*
0 0
reagovat
Hmm...svatba v londýnském Odeonu...doufám, že ho mezitím nezboří. :)
502127
Hmm...svatba v londýnském Odeonu...doufám, že ho mezitím nezboří. :)
0 0
reagovat

křysař ľubo

njn to víš úspory praskly na svatební cestu, takže na striptérku nezbylo :D Všechno je už zařízený, takže trávím čas, tím co mě baví a to v je posledním roce určitě MZ :+
Charlotte: Tak ženatých/vdaných tady asi moc není
502126
njn to víš úspory praskly na svatební cestu, takže na striptérku nezbylo *:D* Všechno je už zařízený, takže trávím čas, tím co mě baví a to v je posledním roce určitě MZ *:+* Charlotte: Tak ženatých/vdaných tady asi moc není
křysař ľubo
0 0
reagovat
Luc44: Gratuluji, i když tady se prý drží palce, ale co už ;)... Přeju ti to...

p.s.: Tohle je vlastně poprvní, co tady někdo oznámil svadbu ;):D Teda nevím jak DISK, toho jsem nečetl vůbec ;)

p.p.s.: Musíš pak jěště nahodit alespoň jednu fotku, aby jsme mohli pochválit i budoucí drahou polovičku ;)

Fluke: No aby si nás ještě nepozval :D... Mě se spíš víc líbí ty tajné svadby, jenom novomanželé, svědci a ten týpek co to oddává ;)... Vás bych pozval až na nějakou akci do hospody... Nebo by jsem vám ztaplatil jednu návštěvu multiplexu ;):D:D:D
502125
Luc44: Gratuluji, i když tady se prý drží palce, ale co už ;)... Přeju ti to... p.s.: Tohle je vlastně poprvní, co tady někdo oznámil svadbu ;):D Teda nevím jak DISK, toho jsem nečetl vůbec ;) p.p.s.: Musíš pak jěště nahodit alespoň jednu fotku, aby jsme mohli pochválit i budoucí drahou polovičku ;) Fluke: No aby si nás ještě nepozval :D... Mě se spíš víc líbí ty tajné svadby, jenom novomanželé, svědci a ten týpek co to oddává ;)... Vás bych pozval až na nějakou akci do hospody... Nebo by jsem vám ztaplatil jednu návštěvu multiplexu ;):D:D:D
0 0
reagovat

Luc44

Ale je od teba pekné, že svoju mládeneckú rozlúčku tráviš medzi kolegami filmovými maniakmi :+
I keď teda na nás asi nie je tak fajnový pohľad, ako na vnadnú striptérku tancujúcu kolo tyče alebo v najhoršom kolo metly (u nás na Slovensku občas aj kolo fujary, keď už nič iné nie je po ruke), ale čo sa dá robiť. treba brať čo je :))
502124
Ale je od teba pekné, že svoju mládeneckú rozlúčku tráviš medzi kolegami filmovými maniakmi *:+* I keď teda na nás asi nie je tak fajnový pohľad, ako na vnadnú striptérku tancujúcu kolo tyče alebo v najhoršom kolo metly (u nás na Slovensku občas aj kolo fujary, keď už nič iné nie je po ruke), ale čo sa dá robiť. treba brať čo je *:))*
Luc44
0 0
reagovat
Luc44: Originalni datum:) Gratuluji ke svatbe, preji stesti do manzelstvi a doufam, ze mezi nas nadale zavitas i jako zaslouzily zenaty pan. ;)
502123
Luc44: Originalni datum:) Gratuluji ke svatbe, preji stesti do manzelstvi a doufam, ze mezi nas nadale zavitas i jako zaslouzily zenaty pan. *;)*
0 0
reagovat

Luc44

Hodně štěstí.............a dej vědět až budou křtiny.:D8):+
502121
Hodně štěstí.............a dej vědět až budou křtiny.*:D**8)**:+*
Luc44
0 0
reagovat

Kordus

:D Proč myslíš, že mi teď vyletěly tolik příspěvky? poslední svobodné záchvěvy :D
yeniczek: škoda, jinýho eMZáka z CB ani neznám...
502120
*:D* Proč myslíš, že mi teď vyletěly tolik příspěvky? poslední svobodné záchvěvy *:D* yeniczek: škoda, jinýho eMZáka z CB ani neznám...
Kordus
0 0
reagovat
sakra... přišel bych mrknout na náměstí, kdybych bydlel doma8);) tak se alespoň taky přidávám s přáním hodně štěstí:+
502118
sakra... přišel bych mrknout na náměstí, kdybych bydlel doma*8)**;)* tak se alespoň taky přidávám s přáním hodně štěstí*:+*
0 0
reagovat
Luc44 : Takze casy, kdy jsi mohl bezcilne drepet u pocitace a bavit se na Moviezone ti skoncily? No... gratuluju :)
502116
Luc44 : Takze casy, kdy jsi mohl bezcilne drepet u pocitace a bavit se na Moviezone ti skoncily? No... gratuluju :)
0 0
reagovat
Díky všem :+
Fluke: Tak mám to CB, takže trošku z ruky pro drtivou většinu eMZáků (ale kdo chce přijít je vítán :D). Svatební síň v baráku? Damn it, to ti řeší spoustu věcí, eště hsopodu o vchod vedle a může to absolovat v pantoflích :D
502115
Díky všem *:+* Fluke: Tak mám to CB, takže trošku z ruky pro drtivou většinu eMZáků (ale kdo chce přijít je vítán *:D*). Svatební síň v baráku? Damn it, to ti řeší spoustu věcí, eště hsopodu o vchod vedle a může to absolovat v pantoflích *:D*
0 0
reagovat

Luc44

Taky se připojuju s přáním štěstí... a takové ty věci. ;):+
502114
Taky se připojuju s přáním štěstí... a takové ty věci. *;)**:+*
Luc44
0 0
reagovat

Luc44

pheeew, no teda, já kdybych se zejtra v 11 ženil, tak bych měl vůbec nervy sedět u Moviezone:D minimálně pražská sekce by už byla pozvaná, páč sem magor, kterýmu se líbí megasvatby:D

ale jinak hodně štěstí, pak možná přijdou i gratulace;)

btw. určitě nemáš jako já svatební síň v baráku? O tom by se dal natočit film;)
502111
pheeew, no teda, já kdybych se zejtra v 11 ženil, tak bych měl vůbec nervy sedět u Moviezone*:D* minimálně pražská sekce by už byla pozvaná, páč sem magor, kterýmu se líbí megasvatby*:D* ale jinak hodně štěstí, pak možná přijdou i gratulace*;)* btw. určitě nemáš jako já svatební síň v baráku? O tom by se dal natočit film*;)*
Luc44
0 0
reagovat

Luc44

"Teda, těžko najít správný slova, co Majzlíku?" :D Držim palce!
502110
"Teda, těžko najít správný slova, co Majzlíku?" *:D* Držim palce!
Luc44
0 0
reagovat

Luc44

Cheers! At vam dupou kralici:D
502109
Cheers! At vam dupou kralici*:D*
Luc44
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se