Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 96041 - 96060 Napsat příspěvek
Ravenhorn: Ja myslim ze procento hloupych, nekdy az rekneme ______ komentaru, se stihne za mesic nasbirat i tak. Vzpomen si napriklad na svoje diskuzni prispevky u Tipovacky:D Nejde jen o sprosta slova, ale i to, ze je nekdo totalne mimo, mluvi z cesty a svym neustalym zvanenim obtezuje jine normalne diskutujici uzivatele. Pak tu nema co delat.
511581
Ravenhorn: Ja myslim ze procento hloupych, nekdy az rekneme ______ komentaru, se stihne za mesic nasbirat i tak. Vzpomen si napriklad na svoje diskuzni prispevky u Tipovacky*:D* Nejde jen o sprosta slova, ale i to, ze je nekdo totalne mimo, mluvi z cesty a svym neustalym zvanenim obtezuje jine normalne diskutujici uzivatele. Pak tu nema co delat.
0 0
reagovat

Cival

Vždyť je to jednoduché.

Dáte mu unban a když začne sprostě nadávat apod. tak není problém mu dát ban.

Já v tom nevidím žádný problém.

Poslední dobou mi příjde, že Česká republika je rájem sprostých diskuzí, nadávek a všude se všechno hned začíná svádět na politiku a ODS.

Pokuď Disk nic z toho nebu dedělat, tak proč by nemohl nás svými komentáři obohacovat.

Já bych dával ban jen lidem, co používají pořád sprostý slova, co spamujou a který by moc brutálně vyhrožovali. Jinak všechno ostatní je good.
511579
Vždyť je to jednoduché. Dáte mu unban a když začne sprostě nadávat apod. tak není problém mu dát ban. Já v tom nevidím žádný problém. Poslední dobou mi příjde, že Česká republika je rájem sprostých diskuzí, nadávek a všude se všechno hned začíná svádět na politiku a ODS. Pokuď Disk nic z toho nebu dedělat, tak proč by nemohl nás svými komentáři obohacovat. Já bych dával ban jen lidem, co používají pořád sprostý slova, co spamujou a který by moc brutálně vyhrožovali. Jinak všechno ostatní je good.
Cival
0 0
reagovat
Ravenhorn: Mohl by mu stacit Lopuch. Ne.
511577
Ravenhorn: Mohl by mu stacit Lopuch. Ne.
0 0
reagovat
mno Diskito by to tu mohl malinko rozzářit.:D
511576
mno Diskito by to tu mohl malinko rozzářit.*:D*
0 0
reagovat

:-)

Ptám se za Diska.

Jestli mu chcete dat šanci a dát mu unban? Jak jste psali.
511574
Ptám se za Diska. Jestli mu chcete dat šanci a dát mu unban? Jak jste psali.
0 0
reagovat
:))GOOD:))
511544
*:))*GOOD*:))*
0 0
reagovat
Nový téma?? Jukněte na můj blog:D link a hodnoťte a kritizujte:+
511532
Nový téma?? Jukněte na můj blog*:D* http://blogy.moviezone.cz/Mr.Coulter/pohled-do-australie/2008/09/04/problemova-australie/ a hodnoťte a kritizujte*:+*
0 0
reagovat
Chtělo by to rači nový téma....:)):D:))
511530
Chtělo by to rači nový téma....*:))**:D**:))*
0 0
reagovat

Rave

Obveseluj se klidně až do zemdlení, ale psát nám o tom opravdu nemusíš. :)
511528
Obveseluj se klidně až do zemdlení, ale psát nám o tom opravdu nemusíš. :)
Rave
0 0
reagovat

strangercz

:D :D :D :+
511527
*:D* *:D* *:D* *:+*
strangercz
0 0
reagovat
Jo je. Ale je tu nuda, tak se aspoň obveseluji.
511526
Jo je. Ale je tu nuda, tak se aspoň obveseluji.
0 0
reagovat
ja ti jasný že jeto všem u zadku ?
511525
ja ti jasný že jeto všem u zadku ?
0 0
reagovat

Ravenhorn

Hm, že bych ji navštívil? Ji lehce znám. 8)
511524
Hm, že bych ji navštívil? Ji lehce znám. *8)*
Ravenhorn
0 0
reagovat

Luc44

Hm to ne, on je jen o rok starší co já. Hele mám jeho jednu exkluzivní fotku se svoji manželkou, kterou bohužel opouští (prý chodí ven ze psen už sama a nejsou spolu - Teta bydlí hned vedle ní). Škoda a tak jim to slušelo.Fotku jsem udělal na jedné akci, kde ještě bylï do sebe zamilovaní. :D
511523
:-) Hm to ne, on je jen o rok starší co já. Hele mám jeho jednu exkluzivní fotku se svoji manželkou, kterou bohužel opouští (prý chodí ven ze psen už sama a nejsou spolu - Teta bydlí hned vedle ní). Škoda a tak jim to slušelo.Fotku jsem udělal na jedné akci, kde ještě bylï do sebe zamilovaní. *:D*
Luc44
0 0
reagovat
Zneužíval malé draky...?
511522
Zneužíval malé draky...?
0 0
reagovat

HAL

Všude se o tom mluví. Na netu, noviny i TV takže jsi se určitě dozvěděl, jakému obvinění čelí.
511520
Všude se o tom mluví. Na netu, noviny i TV takže jsi se určitě dozvěděl, jakému obvinění čelí.
HAL
0 0
reagovat

Deer Hunter

Kde jsou ty doby, kdy se rozdávaly Oscary za takovýhle herecký výkony :) [link]
512295
Kde jsou ty doby, kdy se rozdávaly Oscary za takovýhle herecký výkony :) [link="http://www.youtube.com/watch?v=Ba7QvrreqU4"][link][/link]
Deer Hunter
0 0
reagovat

Luc44

jenom se ptám
512272
jenom se ptám
Luc44
0 0
reagovat

policajti z předměstí :-)

link
nějak mi v tom sitcomu chybí přimixovanej smích :D
512269
http://www.policie.cz/videoDetail.aspx?docid=21090041 nějak mi v tom sitcomu chybí přimixovanej smích *:D*
policajti z předměstí :-)
0 0
reagovat
Dik za tip;). Ja si rikal,ze se o tom nekde musi mluvit,ale na tuto diskuzi jsem jaksi zapomnel?).
512267
Dik za tip*;)*. Ja si rikal,ze se o tom nekde musi mluvit,ale na tuto diskuzi jsem jaksi zapomnel*?)*.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se