Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 96001 - 96020 Napsat příspěvek
Chcete si zahrát v Iron manovi 2? link
511730
Chcete si zahrát v Iron manovi 2? [link="http://cgi.ebay.com/Iron-Man-2-Premiere-Meet-Greets-Walk-On-More_W0QQitemZ180285971272QQihZ008QQcategoryZ16071QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem"]link[/link]
0 0
reagovat
Aha, tak to byl fakt hnus, neřeknu, kdyby ho sundal nebo rozhodil tak, že by naboural, ale tohle...? na startu bejvá strkanice v každým závodě horší a nikdo nedostává 25 s penalizaci... :-
511722
Aha, tak to byl fakt hnus, neřeknu, kdyby ho sundal nebo rozhodil tak, že by naboural, ale tohle...? na startu bejvá strkanice v každým závodě horší a nikdo nedostává 25 s penalizaci... *:-*
0 0
reagovat
WTF? budu muset kouknout na zprávy.... aha teď repice o popcornu v multikinech...
511718
WTF? budu muset kouknout na zprávy.... aha teď repice o popcornu v multikinech...
0 0
reagovat
Hamilton vjel to zatáčky o něco před Raikkonenem, ale aby se nestřetli tak vypustil a musel to vzit přes trávu, ale pustil Raikkonena před sebe a pak ho teprve zase předjel. Takže co si to vymysleli.

No a druhá věc, čas na kolo, taky nemohlo být lepšíl, protože pršelo víc a víc a to kolo musel 100% zajet pomalejil. Takže opravdu FIA už není schopná férově jednat.

To je fakt hnus.
511715
Hamilton vjel to zatáčky o něco před Raikkonenem, ale aby se nestřetli tak vypustil a musel to vzit přes trávu, ale pustil Raikkonena před sebe a pak ho teprve zase předjel. Takže co si to vymysleli. No a druhá věc, čas na kolo, taky nemohlo být lepšíl, protože pršelo víc a víc a to kolo musel 100% zajet pomalejil. Takže opravdu FIA už není schopná férově jednat. To je fakt hnus.
0 0
reagovat
Nj oni ve FIA už nevědí co by dělali, tak dávají penalizace bez důvodně.
511713
Nj oni ve FIA už nevědí co by dělali, tak dávají penalizace bez důvodně.
0 0
reagovat
Ale kdyby jen to, FIA poslední dva roky vymýšlí absolutní blbosti! Už si s tátou říkáme, že příští rok dostanou jezdci normálně kliku k nastartování a zatáčet budou pomocí provázků k nápravě8)
511712
Ale kdyby jen to, FIA poslední dva roky vymýšlí absolutní blbosti! Už si s tátou říkáme, že příští rok dostanou jezdci normálně kliku k nastartování a zatáčet budou pomocí provázků k nápravě*8)*
0 0
reagovat
Asi tak, dokud se bude rozhodovat "za stolem" pak tenhle sport ztratil veškerou svou atraktivitu. Už tak je problém vidět v závodě nějaký předjížděcí manénvr. A když k němu dojde, tak je to špatně. Pokud teda nejste jezdcem Ferrari:-:(
511711
Asi tak, dokud se bude rozhodovat "za stolem" pak tenhle sport ztratil veškerou svou atraktivitu. Už tak je problém vidět v závodě nějaký předjížděcí manénvr. A když k němu dojde, tak je to špatně. Pokud teda nejste jezdcem Ferrari*:-**:(*
0 0
reagovat
Já bych ty zas*aný ku*dy hnal bičem. Tohle je takovej hnus, dát Hamiltonovi první cenu, pustit hymnu a potom mu sehrat titul:-:(
FIA už fakt neví co by:-
511710
Já bych ty zas*aný ku*dy hnal bičem. Tohle je takovej hnus, dát Hamiltonovi první cenu, pustit hymnu a potom mu sehrat titul*:-**:(* FIA už fakt neví co by*:-*
0 0
reagovat

The Joker

asi tak:)
511709
asi tak*:)*
The Joker
0 0
reagovat
sohaj: Já dneškem přestal F1 sledovat, protože absolutně veškeré dění na trati je úplně zbytečné, rozhoduje se někde jinde. Když jedna stáj je neustále trestána za úplné nesmysly, zatímco ta druhá si může dělat cokoliv, co chce... Naprostá ztráta času. :o
511706
sohaj: Já dneškem přestal F1 sledovat, protože absolutně veškeré dění na trati je úplně zbytečné, rozhoduje se někde jinde. Když jedna stáj je neustále trestána za úplné nesmysly, zatímco ta druhá si může dělat cokoliv, co chce... Naprostá ztráta času. *:o*
0 0
reagovat
No já mám nejradši Ferrari, ale z jezdců zase Hamiltona.

Třeba Hakkiena jsem nenáviděl. Mě vadí na těch Finech, že se nechtějí do TV smát a pořád se tváří kameně, bez emocí. Všichni ostatní když vyhrajou se smějí. Raikkonen ne.
511704
No já mám nejradši Ferrari, ale z jezdců zase Hamiltona. Třeba Hakkiena jsem nenáviděl. Mě vadí na těch Finech, že se nechtějí do TV smát a pořád se tváří kameně, bez emocí. Všichni ostatní když vyhrajou se smějí. Raikkonen ne.
0 0
reagovat

sohaj

já sem v F1 dlouho neměl žádného favorita až minulý rok sem začal fandit Hamiltonovi
511703
já sem v F1 dlouho neměl žádného favorita až minulý rok sem začal fandit Hamiltonovi
sohaj
0 0
reagovat
¨ja sem formule prestal sledovat minulej rok, letos sem (dneska) videl druhej zavod, pac sem na nej omylem prepnul. co se deje za kauzy? pamatuju si jen tu spionaz u ferrari, to se je snazej potopit furt kvuli tomu?
511701
¨ja sem formule prestal sledovat minulej rok, letos sem (dneska) videl druhej zavod, pac sem na nej omylem prepnul. co se deje za kauzy? pamatuju si jen tu spionaz u ferrari, to se je snazej potopit furt kvuli tomu?
0 0
reagovat

Honey

Jo jo. McLarenu fandím už tak deset let od dob Hakkinena?) Ale když vidím, co se letos děje, tak je mi z toho zle:-
511699
Jo jo. McLarenu fandím už tak deset let od dob Hakkinena*?)* Ale když vidím, co se letos děje, tak je mi z toho zle*:-*
Honey
0 0
reagovat

sohaj

taky fandíš Hamiltonovi?
511698
taky fandíš Hamiltonovi?
sohaj
0 0
reagovat
To je síla. Krásný závěr formule 1 a zasloužené vítězství Hamiltona. Ovšem to co se děje v zákulísí je ten největší hnus. Dělá se všechno proto, aby McLaren nevyhrál:( Jestli opravdu bude diskvalifikován, tak to jen pošpiní celou F1:-:-:-
511696
To je síla. Krásný závěr formule 1 a zasloužené vítězství Hamiltona. Ovšem to co se děje v zákulísí je ten největší hnus. Dělá se všechno proto, aby McLaren nevyhrál*:(* Jestli opravdu bude diskvalifikován, tak to jen pošpiní celou F1*:-**:-**:-*
0 0
reagovat
Tak jsem včera na závodech vynechal jednu kontrolu a byl jsem diskvalifikován (zkráceně disk.) a až nyní jsem si uvědomil příšernou váhu mých slov "Jsem Disk" ... nechcete slyšet jaký jsem měl den?:D

btw.: pořad na Nově Neviňátka je naprosto neuvěřitelnej.
511692
Tak jsem včera na závodech vynechal jednu kontrolu a byl jsem diskvalifikován (zkráceně disk.) a až nyní jsem si uvědomil příšernou váhu mých slov "Jsem Disk" ... nechcete slyšet jaký jsem měl den?*:D* btw.: pořad na Nově Neviňátka je naprosto neuvěřitelnej.
0 0
reagovat
Ale sefove si musi mnout ruce. Ted se jim divaci budou zas dobrovolne pul roku nudit :D
511680
Ale sefove si musi mnout ruce. Ted se jim divaci budou zas dobrovolne pul roku nudit *:D*
0 0
reagovat
Kdyby takhle napínavě a v takovém pořadí končili všechny GP, tak bych byl maximálně spokojený. 8)?)
511679
Kdyby takhle napínavě a v takovém pořadí končili všechny GP, tak bych byl maximálně spokojený. *8)**?)*
0 0
reagovat

st39.6

Znělo to jako bysme hráli Nagano:D
511678
Znělo to jako bysme hráli Nagano*:D*
st39.6
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se