Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 95201 - 95220 Napsat příspěvek
Dneska je naprosto úžasnej den a zítra až budu ve škole a následně v práci potkávat sparťani tak já umřu blahem :+:+:+:+:+:+:+:+:+:)):D:D:D:D:D:D:D:D
509660
Dneska je naprosto úžasnej den a zítra až budu ve škole a následně v práci potkávat sparťani tak já umřu blahem *:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:))**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D*
0 0
reagovat

Peteers

JJ, Lavicky mi je take docela lito...
509658
JJ, Lavicky mi je take docela lito...
Peteers
0 0
reagovat
link taky zajímavé hlavně pro SW fans :D
509649
http://www.cinematical.com/photos/yoda-cake/ taky zajímavé hlavně pro SW fans *:D*
0 0
reagovat
link zajímavé.
509643
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=29659&r=top zajímavé.
0 0
reagovat
Tak Víťi Lavičky je mi líto. doufám že to přežije, těžko sparta sežene lepšího trenera. Ovšem pozápasovej rozhovor znovu potvrdil jeho formát:+:+
509770
Tak Víťi Lavičky je mi líto. doufám že to přežije, těžko sparta sežene lepšího trenera. Ovšem pozápasovej rozhovor znovu potvrdil jeho formát*:+**:+*
0 0
reagovat
sakra, on mě předběhnul ?) teď to už tak nevyzní... :D
509769
sakra, on mě předběhnul *?)* teď to už tak nevyzní... *:D*
0 0
reagovat
A jéje, to zas budou strangerové a další na koni :D
Erich Brabec to jelito z Kájova, co chodilo na obchodku do Kaplice dělá ve Slavii kapitána pfff. No nic, těch posledních deset minut mi pro letošní sezonu z domácí soutěže stačilo :D
509768
A jéje, to zas budou strangerové a další na koni *:D* Erich Brabec to jelito z Kájova, co chodilo na obchodku do Kaplice dělá ve Slavii kapitána pfff. No nic, těch posledních deset minut mi pro letošní sezonu z domácí soutěže stačilo *:D*
0 0
reagovat
SLÁÁÁÁÁÁÁVIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+
509767
SLÁÁÁÁÁÁÁVIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+*
0 0
reagovat
Tak nejsem slavista ani spartan, ale ten vysledek fotbalu me moc potesil... Fotbalovou spartu totiz fakt nemusim... ;)
509766
Tak nejsem slavista ani spartan, ale ten vysledek fotbalu me moc potesil... Fotbalovou spartu totiz fakt nemusim... *;)*
0 0
reagovat

a4am

Obecně si myslím, že bojovat proti různým rejpalům v internetových diskuzích je marné i zbytečné. Ať si píší co chtějí, stejně je málokdo bere vážně. Přece je stačí pouze ignorovat - tím je člověk naštve nejvíc. Snažit je se nějak ubít argumenty je boj s větrnými mlýny...
510047
Obecně si myslím, že bojovat proti různým rejpalům v internetových diskuzích je marné i zbytečné. Ať si píší co chtějí, stejně je málokdo bere vážně. Přece je stačí pouze ignorovat - tím je člověk naštve nejvíc. Snažit je se nějak ubít argumenty je boj s větrnými mlýny...
a4am
0 0
reagovat
Ne nadarmo se říká "Don't feed the troll"
510046
Ne nadarmo se říká "Don't feed the troll"
0 0
reagovat
No nevím. Takových rejpalů je strašně hodn totiž, třeba mě takové ty argumenty "neviděl jsem to ale stejně nemáte pravdu" strašně moc vytáčí, se mi líbí, že Tetsuo to vzal tak ze široka a vystavěl neprůstřelnou hradbu, kudy neprojde "útočník". A ten si to fakt zasloužil:)
510045
No nevím. Takových rejpalů je strašně hodn totiž, třeba mě takové ty argumenty "neviděl jsem to ale stejně nemáte pravdu" strašně moc vytáčí, se mi líbí, že Tetsuo to vzal tak ze široka a vystavěl neprůstřelnou hradbu, kudy neprojde "útočník". A ten si to fakt zasloužil:)
0 0
reagovat
Nedá mi to, abych se s místními fandy leteckých simulátorů nepodělil o tohle video link 8)
510044
Nedá mi to, abych se s místními fandy leteckých simulátorů nepodělil o tohle video http://www.youtube.com/watch?v=3XpgZBG5asQ *8)*
0 0
reagovat
Precetl jsem si dalsi pokracováni te diskuze na aktualne.cz... Nevim, ale prijde mi, ze ikdyby mel Tetsuo stokrat pravdu, jen se zbytecne ztrapnuje...
510034
Precetl jsem si dalsi pokracováni te diskuze na aktualne.cz... Nevim, ale prijde mi, ze ikdyby mel Tetsuo stokrat pravdu, jen se zbytecne ztrapnuje...
0 0
reagovat
link Natálka aka indická princezna. ;)
510032
http://www.youtube.com/watch?v=k_QAPjtO2cA Natálka aka indická princezna. *;)*
0 0
reagovat
Tetsuo vládne.:D
510029
Tetsuo vládne.*:D*
0 0
reagovat
To je tak dlouhe az se me to nechce cist :D
510028
To je tak dlouhe az se me to nechce cist *:D*
0 0
reagovat

Lish84

No, pohár trpělivosti prostě přetekl :)
510021
No, pohár trpělivosti prostě přetekl :)
Lish84
0 0
reagovat
No přečetl jsem si tu diskuzi pod článkem Kamila Fily :) Ikdyž dávám KF za pravdu, tak si říkám, že reagovat tak dlouze na nějaký komentář v internetové diskuzi přece není normální :)
510017
No přečetl jsem si tu diskuzi pod článkem Kamila Fily :) Ikdyž dávám KF za pravdu, tak si říkám, že reagovat tak dlouze na nějaký komentář v internetové diskuzi přece není normální *:)*
0 0
reagovat

MeaCulpa

jo už mi to jede super;)
510015
jo už mi to jede super*;)*
MeaCulpa
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se