Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 95241 - 95260 Napsat příspěvek
yep. musis tak tri tejdny pockat no
520735
yep. musis tak tri tejdny pockat no
0 0
reagovat

killerzeli

link

taková? ale taky profláklá.
520734
http://www.youtube.com/watch?v=xYTh6Qnb3m4 taková? ale taky profláklá.
killerzeli
0 0
reagovat

killerzeli

Skús niečo od Immediate Music (napríklad Epicon). Písal o nich aj imf tu kdesi v soundtrackovom blogu.
520733
Skús niečo od Immediate Music (napríklad Epicon). Písal o nich aj imf tu kdesi v soundtrackovom blogu.
killerzeli
0 0
reagovat

killerzeli

Co třeba Shooting Star ze Stardustu? :)
520729
Co třeba Shooting Star ze Stardustu? :)
killerzeli
0 0
reagovat
killerzeli : Tak to potom nezapomeń hodit link na hotovou věc
Luc44 : Tohle zrovna zvažuju dát do spoof traileru, pokud se do něj pustím
520728
killerzeli : Tak to potom nezapomeń hodit link na hotovou věc Luc44 : Tohle zrovna zvažuju dát do spoof traileru, pokud se do něj pustím
0 0
reagovat

Luc44

Jo, hudba z Requiemu byla hned další nabídnutá, ale je to moc profláklí. Byl jsem pro něco míň známýho a stejně skvělýho - třeba Sunshine nebo Transformers, ale nepovedlo se mi najít něco přesně se hodícího.

A ten nadpis toho videa je fakt přesnej - to by udělalo epický i karetní dýchánek mojí babičky a jejich kamarádek.
520727
Jo, hudba z Requiemu byla hned další nabídnutá, ale je to moc profláklí. Byl jsem pro něco míň známýho a stejně skvělýho - třeba Sunshine nebo Transformers, ale nepovedlo se mi najít něco přesně se hodícího. A ten nadpis toho videa je fakt přesnej - to by udělalo epický i karetní dýchánek mojí babičky a jejich kamarádek.
Luc44
0 0
reagovat

imf

To věřím. Byl fakt výživnej :+
520726
To věřím. Byl fakt výživnej *:+*
imf
0 0
reagovat

Floydie

Tak ty šílený kecy nekomentuju, ty mi za to nestojí ?)
520725
Tak ty šílený kecy nekomentuju, ty mi za to nestojí *?)*
Floydie
0 0
reagovat

scroochy

Dostal jsem se k Threads pres rezisera Micka Jacksona (pak postoupil k Osobnimu strazci nebo Sopce). Doma v Britanii si na politickou korektnost nehraji, ten film je hodne docu a hodne znepokojivy. Existuje k nemu taky SPOUSTA analyz. Myslim, ze kdyz je na to chut, tak clovek rozebiranim muze stravit hned nekolik veceru. Mam pocit, ze to dneska poustej na nekterych vejskach i jako studijni material. Myslim, ze opravnene.
520724
Dostal jsem se k Threads pres rezisera Micka Jacksona (pak postoupil k Osobnimu strazci nebo Sopce). Doma v Britanii si na politickou korektnost nehraji, ten film je hodne docu a hodne znepokojivy. Existuje k nemu taky SPOUSTA analyz. Myslim, ze kdyz je na to chut, tak clovek rozebiranim muze stravit hned nekolik veceru. Mam pocit, ze to dneska poustej na nekterych vejskach i jako studijni material. Myslim, ze opravnene.
scroochy
0 0
reagovat
Luc44: Mě dostalo, když ta reportérka řekla, že Palestinci používají střelné zbraně. Člověk by čekal, že bojují s praky a kameny..?)
520723
Luc44: Mě dostalo, když ta reportérka řekla, že Palestinci používají střelné zbraně. Člověk by čekal, že bojují s praky a kameny..*?)*
0 0
reagovat

killerzeli

link
Název toho videa mluví za vše :D
520722
http://www.youtube.com/watch?v=IrZUfKk_mPc Název toho videa mluví za vše *:D*
killerzeli
0 0
reagovat
Teď s těma hudebníma podkresama jsi mi připomněl - stříhám maturitní video (snad na mě budete pyšný, až uvidíte, co za téma jsem procpal) a potřebuju nějakou hudbu, která by značila, že přijde nějaká velká věc? A pak případně nějakou fakt epickou hudbu, při který bysme nastoupili - zatím to vypadá, že to bude Main theme z Nepřítele státu, ale čemukoliv lepšímu se bránit nebudu.
520720
Teď s těma hudebníma podkresama jsi mi připomněl - stříhám maturitní video (snad na mě budete pyšný, až uvidíte, co za téma jsem procpal) a potřebuju nějakou hudbu, která by značila, že přijde nějaká velká věc? A pak případně nějakou fakt epickou hudbu, při který bysme nastoupili - zatím to vypadá, že to bude Main theme z Nepřítele státu, ale čemukoliv lepšímu se bránit nebudu.
0 0
reagovat
Pod reportáží z pásma Gazy ve Střepinách jede soundtrack z Gladiátora... dost hloupě použité... asi jim to přijde hodně blízkovýchodní...
předtím si jeli asi hudbu z Transformers k jakémusi vzpomínkovému pořadu 15 let Novy či co...
Aspoň že upoutávka k Rockymu je doprovázená Eye of the Tiger ?)
520719
Pod reportáží z pásma Gazy ve Střepinách jede soundtrack z Gladiátora... dost hloupě použité... asi jim to přijde hodně blízkovýchodní... předtím si jeli asi hudbu z Transformers k jakémusi vzpomínkovému pořadu 15 let Novy či co... Aspoň že upoutávka k Rockymu je doprovázená Eye of the Tiger *?)*
0 0
reagovat
st: No už je to pár týdnů, co jsem si tam objednával dvd a nějak se nic neděje :-D U tebe všcko proběhlo bez problémů, jo?
520718
st: No už je to pár týdnů, co jsem si tam objednával dvd a nějak se nic neděje :-D U tebe všcko proběhlo bez problémů, jo?
0 0
reagovat
ta Noriska je tak kráásnáá
520717
ta Noriska je tak kráásnáá
0 0
reagovat
speedy.mail: Také jsem bohužel nenašel žádnou možnost... :-
520699
speedy.mail: Také jsem bohužel nenašel žádnou možnost... *:-*
0 0
reagovat
Nemáte někdo tušení, kde by se daly online zkouknout Zlaté Glóby?
520693
Nemáte někdo tušení, kde by se daly online zkouknout Zlaté Glóby?
0 0
reagovat
mam. copak?
520686
mam. copak?
0 0
reagovat
Nemá někdo zkušenost s play-asia.com ?? Mám takový divný pocit, že jsem byl okraden :-D
520681
Nemá někdo zkušenost s play-asia.com ?? Mám takový divný pocit, že jsem byl okraden :-D
0 0
reagovat
Pozrel som si to Threads, čo ste tu odporúčali a teda pánečku, riadne ma to rozložilo. Odvtedy rozmýšľam, kde by sa dali kúpiť antiradiačné obleky, recyklátor vody a jachta (v prípade nukleárnej vojny okamžite beriem roha a zdrhám buď do Austrálie alebo Johoafrickej Republiky)...;)
520678
Pozrel som si to Threads, čo ste tu odporúčali a teda pánečku, riadne ma to rozložilo. Odvtedy rozmýšľam, kde by sa dali kúpiť antiradiačné obleky, recyklátor vody a jachta (v prípade nukleárnej vojny okamžite beriem roha a zdrhám buď do Austrálie alebo Johoafrickej Republiky)...*;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se