Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 95241 - 95260 Napsat příspěvek
Tý jo, tak jsem se právě díval na dva ty "drastické" klipy od Renče, které by měly 'převychovat' piráty silnic a jako takovou amatéřinu bez jakkéhokoliv nápadu jsem snad ještě neviděl. Za to by se snad styděla i polovina českých seriálů... A když přihlédnu ještě k tomu, že na tyhle spoty Ministerstvo vyhradilo 150 mega... :o Bay by jim to natočil za polovinu a ještě by to běželo každý den od 20:00 na Nově... :o
509937
Tý jo, tak jsem se právě díval na dva ty "drastické" klipy od Renče, které by měly 'převychovat' piráty silnic a jako takovou amatéřinu bez jakkéhokoliv nápadu jsem snad ještě neviděl. Za to by se snad styděla i polovina českých seriálů... A když přihlédnu ještě k tomu, že na tyhle spoty Ministerstvo vyhradilo 150 mega... *:o* Bay by jim to natočil za polovinu a ještě by to běželo každý den od 20:00 na Nově... *:o*
0 0
reagovat
:D:D a toto take svedci o nasem vedeni svazu
509878
*:D**:D* a toto take svedci o nasem vedeni svazu
0 0
reagovat
Já bych dal do premiere něco právě s asijskou kinematografií (součastnou), o té se nějak česky moc pravidelně nepíše, takže krom uživatelů na csfd některých blogů a podobně stále ztrácím přehled. ale v tom jsem asi sám a asijská část by němela moc velkou čtenovanost no:)
509877
Já bych dal do premiere něco právě s asijskou kinematografií (součastnou), o té se nějak česky moc pravidelně nepíše, takže krom uživatelů na csfd některých blogů a podobně stále ztrácím přehled. ale v tom jsem asi sám a asijská část by němela moc velkou čtenovanost no:)
0 0
reagovat

bender22

No kdyz nebylo ani z koho vybírat. Houlier odmítl a Ferdu Mravence neoslovili:D
509876
No kdyz nebylo ani z koho vybírat. Houlier odmítl a Ferdu Mravence neoslovili*:D*
bender22
0 0
reagovat

sohaj

no a ten novy reprezentacni trener to nema smysl ani komentovat :D
509875
no a ten novy reprezentacni trener to nema smysl ani komentovat *:D*
sohaj
0 0
reagovat

bender22

jj, od té doby to šlo tak nějak do sr*č*k.
509874
jj, od té doby to šlo tak nějak do sr*č*k.
bender22
0 0
reagovat

sohaj

to mas pravdu. ale nevidim do budoucna zedne zlepsni. snad jen kdyby se sefove na svazu zbavili svych koryt:) Nejvetsi chyba ceskeho fotbalu byla, ze se hasek nestal predsedou svazu.
509872
to mas pravdu. ale nevidim do budoucna zedne zlepsni. snad jen kdyby se sefove na svazu zbavili svych koryt*:)* Nejvetsi chyba ceskeho fotbalu byla, ze se hasek nestal predsedou svazu.
sohaj
0 0
reagovat
Tak pro pořádek, Cinema, květen 1991, Arnie jako Dutch z Predátora ?)
509871
Tak pro pořádek, Cinema, květen 1991, Arnie jako Dutch z Predátora *?)*
0 0
reagovat

bender22

Hmm, ale koeficient to stejně nevylepší... Je to čím dál tím větší ostuda. By se radši české kluby neměly pouštět do Evropy:( To už i takový Kypr nás v žebříčku předehnal a očekávám, že brzo půjdou pded nás Bělorusové:D
509870
Hmm, ale koeficient to stejně nevylepší... Je to čím dál tím větší ostuda. By se radši české kluby neměly pouštět do Evropy*:(* To už i takový Kypr nás v žebříčku předehnal a očekávám, že brzo půjdou pded nás Bělorusové*:D*
bender22
0 0
reagovat
Jsem já to ale loser s Levely pouze od května 98. Od té doby mi chybí pokud vím jen dvě čísla. 8)
509869
Jsem já to ale loser s Levely pouze od května 98. Od té doby mi chybí pokud vím jen dvě čísla. *8)*
0 0
reagovat

The Joker

Což to asi jo, od tý doby co to má pod palcem Geronia... zhoršil se papír, což je první známka problémů... ale nebylo to vidět navenek aspoň tak patrně jako když vyhodí redakci a chtěj to zaplátovat externistama... to je prostě začátek konce, to to můžou zabalit z měsíce na měsíc...
509868
Což to asi jo, od tý doby co to má pod palcem Geronia... zhoršil se papír, což je první známka problémů... ale nebylo to vidět navenek aspoň tak patrně jako když vyhodí redakci a chtěj to zaplátovat externistama... to je prostě začátek konce, to to můžou zabalit z měsíce na měsíc...
The Joker
0 0
reagovat

sohaj

Hmm takze postup. no tak aspon nejak vylepsi trosku koeficient. comback je porad lepsi nez ta sparta:D
509866
Hmm takze postup. no tak aspon nejak vylepsi trosku koeficient. comback je porad lepsi nez ta sparta*:D*
sohaj
0 0
reagovat

sohaj

Hmm takze postup. no tak aspon nejak vylepsi trosku koeficient. comback je porad lepsi nez ta sparta:D
509867
Hmm takze postup. no tak aspon nejak vylepsi trosku koeficient. comback je porad lepsi nez ta sparta*:D*
sohaj
0 0
reagovat
Luc44: Tak Cinema se utápí v bahnu IMHO minimálně už takové dva roky... :)
509865
Luc44: Tak Cinema se utápí v bahnu IMHO minimálně už takové dva roky... :)
0 0
reagovat

bender22

No ja jsem jenom nastesti koukal na net. Nakonec 1:1 apostup, ale i tak bídá:-
509864
No ja jsem jenom nastesti koukal na net. Nakonec 1:1 apostup, ale i tak bídá*:-*
bender22
0 0
reagovat
link
a celkově to jde asi Cinemou z kopce... :-
509863
http://blog.cinemamagazine.cz/ a celkově to jde asi Cinemou z kopce... *:-*
0 0
reagovat

sohaj

tak slavii sem nevidel. ale podle tve reakce jsem udelal dobre:D skoda baniku:-
509862
tak slavii sem nevidel. ale podle tve reakce jsem udelal dobre*:D* skoda baniku*:-*
sohaj
0 0
reagovat

bender22

A co teprve Slavia...:o
509860
A co teprve Slavia...*:o*
bender22
0 0
reagovat

Level

Oprava, byl to Prosinec:)), říjen měl na obálce něco od Cryo studios.
509859
Oprava, byl to Prosinec*:))*, říjen měl na obálce něco od Cryo studios.
Level
0 0
reagovat
koukate nekdo na tu spartu? je to hnus. nejvetsi problem spartanum dela zpracovani mice a je jedno v jake pozici:)
509856
koukate nekdo na tu spartu? je to hnus. nejvetsi problem spartanum dela zpracovani mice a je jedno v jake pozici*:)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se