Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 95181 - 95200 Napsat příspěvek
To povzbudí...
508585
To povzbudí...
0 0
reagovat

THX imfe

...je matoucí, že odkaz na http v textu, mne nalinkuje na stejný incident, v rámci jehož řešení, jsem právě obdržel tuto informaci, proto jsem si chtěl ověřit, jestli jsem v obraze

p.s.: děkuji za ironickou poznámku, to jsem přesně potřeboval... :D
509742
...je matoucí, že odkaz na http v textu, mne nalinkuje na stejný incident, v rámci jehož řešení, jsem právě obdržel tuto informaci, proto jsem si chtěl ověřit, jestli jsem v obraze p.s.: děkuji za ironickou poznámku, to jsem přesně potřeboval... *:D*
THX imfe
0 0
reagovat
Doufame, ze jsme pomohli vyresit vas problem. Pokud pretrvava, kliknete na link (nize) a zkuste doplnit nebo preformulovat vas pozadavek. Zkopirujte si link (copy and paste). Je mozne, ze se vam pri vkladani ze schranky "rozkouskuje", protoze je delsi nez jeden radek.

Anglictina pro zakladni skolu. :)
509737
Doufame, ze jsme pomohli vyresit vas problem. Pokud pretrvava, kliknete na link (nize) a zkuste doplnit nebo preformulovat vas pozadavek. Zkopirujte si link (copy and paste). Je mozne, ze se vam pri vkladani ze schranky "rozkouskuje", protoze je delsi nez jeden radek. Anglictina pro zakladni skolu. :)
0 0
reagovat
We hope this will help resolve this inquiry. If it does not, please use the link below to come to our website and add to or clarify your question. You may need to cut and paste the entire link (it may span two lines) into the address line of your web browser.
509736
We hope this will help resolve this inquiry. If it does not, please use the link below to come to our website and add to or clarify your question. You may need to cut and paste the entire link (it may span two lines) into the address line of your web browser.
0 0
reagovat
Rovni u Svatého Petra? To mi přípomíná ten vtip o tom jak stojí přeb bránou do nebe kněz a řidič autobusu a Sv. Petr si vybírá koho z těch dvou pustí. Nakonec vybere řičdiče a kněz nevěřícně říká: "Jak je to možné, že já celý život tobě oddaný nemůžu do nebe a tento obyčejný řidič ano?"
A Sv. Petr praví: No ty když jsi v kostele dělal kázání a mše tak tam nikdo nechodil, ale když tady Pepa bral zatáčky osmdesátkou, tak se všichni v autobuse modlili."

:D
509735
Rovni u Svatého Petra? To mi přípomíná ten vtip o tom jak stojí přeb bránou do nebe kněz a řidič autobusu a Sv. Petr si vybírá koho z těch dvou pustí. Nakonec vybere řičdiče a kněz nevěřícně říká: "Jak je to možné, že já celý život tobě oddaný nemůžu do nebe a tento obyčejný řidič ano?" A Sv. Petr praví: No ty když jsi v kostele dělal kázání a mše tak tam nikdo nechodil, ale když tady Pepa bral zatáčky osmdesátkou, tak se všichni v autobuse modlili." *:D*
0 0
reagovat

2 Cain.cz

Lepší by bylo, kdybys tu větu hodil do pléna, takhle se ti tolik lidí neozve...
509734
Lepší by bylo, kdybys tu větu hodil do pléna, takhle se ti tolik lidí neozve...
2 Cain.cz
0 0
reagovat

ot

mohl by mi někdo pomoci s překladem jedné eng věty do cz? díky
509732
mohl by mi někdo pomoci s překladem jedné eng věty do cz? díky
ot
0 0
reagovat

Sohaj

to sis to spletl s přijímáním u Svatého Petra :D
509728
to sis to spletl s přijímáním u Svatého Petra *:D*
Sohaj
0 0
reagovat

Psema

Já myslel, že sme si tady rovni8)
509727
Já myslel, že sme si tady rovni*8)*
Psema
0 0
reagovat
tak se sejděte, udělejte si navzájem dobře a my to nebudem muset číst.:D:D?)
509726
tak se sejděte, udělejte si navzájem dobře a my to nebudem muset číst.*:D**:D**?)*
0 0
reagovat
:D
509725
*:D*
0 0
reagovat
To je tak tak dojemné, že jsem málem vytáhnul kapesník:D
509722
To je tak tak dojemné, že jsem málem vytáhnul kapesník*:D*
0 0
reagovat

Ravenhorn

Ani nevíš, jak moc:D
509721
Ani nevíš, jak moc*:D*
Ravenhorn
0 0
reagovat

sohaj

Dík. Chyběl jsem ti s podporou seriálů. :D
509720
Dík. Chyběl jsem ti s podporou seriálů. *:D*
sohaj
0 0
reagovat
Welcome Home:)
509718
Welcome Home:)
0 0
reagovat
Konečně jsem se vrátil z teplého Turecka. Trošku pochroumanej, ale letadlo nespadlo. :-)

Jen zpětně řeknu, že já pravidelně kupuju Level od čísla 2/1998 až do teď a Premiere tak cca 4-5 let.
509717
Konečně jsem se vrátil z teplého Turecka. Trošku pochroumanej, ale letadlo nespadlo. :-) Jen zpětně řeknu, že já pravidelně kupuju Level od čísla 2/1998 až do teď a Premiere tak cca 4-5 let.
0 0
reagovat
Joblo jde nějak do háje. Novinka o Alence v říší divů poprvé a podruhé :D
509715
Joblo jde nějak do háje. Novinka o Alence v říší divů [link="http://joblo.com/burton-adds-ladies"]poprvé[/link] a [link="http://joblo.com/anne-joins-alice"]podruhé[/link] *:D*
0 0
reagovat
Jojo, Broken Sword zbožňuju, 2.5 mi unikla nějak, už se nemůžu dočkat
509668
Jojo, Broken Sword zbožňuju, 2.5 mi unikla nějak, už se nemůžu dočkat
0 0
reagovat

Fluke

Ten Broken Sword 2.5 je zajímavý... :+
509663
Ten Broken Sword 2.5 je zajímavý... *:+*
Fluke
0 0
reagovat

strangercz

a zase bude o jednoho slavistu min. tak prece jenom mi ta prohra udela radost:D
509661
a zase bude o jednoho slavistu min. tak prece jenom mi ta prohra udela radost*:D*
strangercz
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se