Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 95121 - 95140 Napsat příspěvek
Ninja je best :D
508765
Ninja je best *:D*
0 0
reagovat

Cloudy

Jahody mě nějak míjej, ale dneska před Nestydou jsem dostal plnej zásah od traileru na Vy nám taky, šéfe. Přísahám, že to nemohlo mít jenom 1:38 :D O to víc mě to mrzí, protože to ze začátku vypadá, že se někdo poučil a snaží se dát tomu traileru nějakou strukturu...
508760
Jahody mě nějak míjej, ale dneska před Nestydou jsem dostal plnej zásah od traileru na Vy nám taky, šéfe. Přísahám, že to nemohlo mít jenom 1:38 *:D* O to víc mě to mrzí, protože to ze začátku vypadá, že se někdo poučil a snaží se dát tomu traileru nějakou strukturu...
Cloudy
0 0
reagovat
Dudikoff s kýblem na hlavě :D úplně jsem si vzpomněl na tu ohmatanou kazetu, na který jsem to měl nahraný :D
508759
Dudikoff s kýblem na hlavě *:D* úplně jsem si vzpomněl na tu ohmatanou kazetu, na který jsem to měl nahraný *:D*
0 0
reagovat
pred Tropickou bouri dneska bezel trailer na film Anglicke jahody, pricemz slova trailer a film jsou zde minena s tou nejvetsi moznou nadsazkou. a za tohle si prosim platime, fuj.
508758
pred Tropickou bouri dneska bezel trailer na film Anglicke jahody, pricemz slova trailer a film jsou zde minena s tou nejvetsi moznou nadsazkou. a za tohle si prosim platime, fuj.
0 0
reagovat
Neboj, Rave, je to poznat...
508757
Neboj, Rave, je to poznat...
0 0
reagovat
Tak Americký ninja je pro mě klasika. Asi první díl je film, který jsem viděl nejvíckrát v životě.
508756
Tak Americký ninja je pro mě klasika. Asi první díl je film, který jsem viděl nejvíckrát v životě.
0 0
reagovat
Je fajn ze Filmova noc konci v dobe kdy chodim spat... tak akorat :D
508755
Je fajn ze Filmova noc konci v dobe kdy chodim spat... tak akorat *:D*
0 0
reagovat
Tak Americký ninja je totální GP už od prvních sekund. Občan Kane má na dnešek tvrdou konkurenci
508754
Tak Americký ninja je totální GP už od prvních sekund. Občan Kane má na dnešek tvrdou konkurenci
0 0
reagovat
Asi provařená věc, ale snad někoho potěší :)
link
asi PG-13 :D
opr. link link
508753
Asi provařená věc, ale snad někoho potěší :) http://www.derschlangemann.com/ asi PG-13 *:D* opr. link http://www.archive.org/details/Der_Schlangemann
0 0
reagovat
Já jen vsuvka. Se tady bavilo o lastfm. A někdo říkal, že nechce pořád zadávat tagy. Tak pokud máte winamp, označíte písně, dáte pravý klik myší, tak tam je funkce auto-tag, vlastě to winamp udělá vše za vás. Jen vsuvka, jsem to zjistil až teď.
508750
Já jen vsuvka. Se tady bavilo o lastfm. A někdo říkal, že nechce pořád zadávat tagy. Tak pokud máte winamp, označíte písně, dáte pravý klik myší, tak tam je funkce auto-tag, vlastě to winamp udělá vše za vás. Jen vsuvka, jsem to zjistil až teď.
0 0
reagovat

Max Payne 1 - spoiler na hru

Huh, tak jsem konečně dohrál PC hru prvního dílu Maxe Payne. Docela mazec, ikdyž místy pěkně náročné. Líbily se mi zpomalovací efekty (např. kulka vystřelená ze snaiperovky) či ty momenty, kdy jsem byl zdrogovaný. Ale pořád nějak nechápu, jak do filmy zapadají ty létající potvory:o
508747
Huh, tak jsem konečně dohrál PC hru prvního dílu Maxe Payne. Docela mazec, ikdyž místy pěkně náročné. Líbily se mi zpomalovací efekty (např. kulka vystřelená ze snaiperovky) či ty momenty, kdy jsem byl zdrogovaný. Ale pořád nějak nechápu, jak do filmy zapadají ty létající potvory*:o*
Max Payne 1 - spoiler na hru
0 0
reagovat
Fluke: Nooo, asi jo?)
508724
Fluke: Nooo, asi jo*?)*
0 0
reagovat
Nemáte firemní oběžník?:D
508723
Nemáte firemní oběžník?*:D*
0 0
reagovat
Cože? Je nová MovieCard?:o
508722
Cože? Je nová MovieCard?*:o*
0 0
reagovat
A co nová MovieCard, vypadá to že platí ve všech PC? Teda vlastně stejně jinam než do Slováče skoro nechodím:D, ale na Smíchově by se občas hodila?)
508717
A co nová MovieCard, vypadá to že platí ve všech PC? Teda vlastně stejně jinam než do Slováče skoro nechodím*:D*, ale na Smíchově by se občas hodila*?)*
0 0
reagovat
Na maratón rozšířenejch LotRů by snad ani nestačila jedna noc. :D
508709
Na maratón rozšířenejch LotRů by snad ani nestačila jedna noc. *:D*
0 0
reagovat
Třeba takový nějaký maratónek LotRa nebo filmů Michaela Baye:) Ale to bych chtěl moc?)
508707
Třeba takový nějaký maratónek LotRa nebo filmů Michaela Baye*:)* Ale to bych chtěl moc*?)*
0 0
reagovat

lubo

No právě, všechny tyhle filmy jsem už viděl, proto se ptám :) Kdyby dávali i něco staršího, tak by to stálo za zvážení :)
508706
No právě, všechny tyhle filmy jsem už viděl, proto se ptám :) Kdyby dávali i něco staršího, tak by to stálo za zvážení :)
lubo
0 0
reagovat
imf> link
508704
imf> http://palacecinemas.cz/events/mn/default.asp
0 0
reagovat

scroochy

A kdy se to kona?
508701
A kdy se to kona?
scroochy
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se