Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 94961 - 94980 Napsat příspěvek
Zatím jsem to viděl na Letňanech, na Čerňáku maj furt starý zboží, centrum podle mě bude jistota.8)
505912
Zatím jsem to viděl na Letňanech, na Čerňáku maj furt starý zboží, centrum podle mě bude jistota.*8)*
0 0
reagovat
Fluke > cool. maj i na cernaku?
505908
Fluke > cool. maj i na cernaku?
0 0
reagovat
Hmm, za tu cenu mě ne:))
505906
Hmm, za tu cenu mě ne*:))*
0 0
reagovat

AC/DC v Praze!

Ještě trocha hudebního OT. AC/DC přece jenom nakonec přijedou v rámci turné k Black Ice do Prahy. Předprodej lístků začíná zítra v 1:15 v noci. Tak koho uvidím 17.3.2009 na nejlepším koncertě všech dob? 8) [link]
505905
Ještě trocha hudebního OT. AC/DC přece jenom nakonec přijedou v rámci turné k Black Ice do Prahy. Předprodej lístků začíná zítra v 1:15 v noci. Tak koho uvidím 17.3.2009 na nejlepším koncertě všech dob? *8)* [link="http://www.muzikus.cz/novinky/ACDC-privezou-do-Prahy-svuj-cerny-led~14~rijen~2008/"][link][/link]
AC/DC v Praze!
0 0
reagovat
Když už jsme u Hulka tak v H&M vyšla Marvel kolekce triček, zatím jsem našel s Hulkem, Magnetem a Silver Surferem, po 399,- za kus:)
505900
Když už jsme u Hulka tak v H&M vyšla Marvel kolekce triček, zatím jsem našel s Hulkem, Magnetem a Silver Surferem, po 399,- za kus*:)*
0 0
reagovat
Psema: Á tak chybět mi nebude... ale ve výsledku mě nakonec i docela příjemně překvapil, protože jsem čekal, že to bude horší. :)
505897
Psema: Á tak chybět mi nebude... ale ve výsledku mě nakonec i docela příjemně překvapil, protože jsem čekal, že to bude horší. :)
0 0
reagovat
Hulk muze byt v dalsich filmech porad jen v zelenem modu... a to uz Nortona nikdo hledat nebude. :)
505896
Hulk muze byt v dalsich filmech porad jen v zelenem modu... a to uz Nortona nikdo hledat nebude. :)
0 0
reagovat
Joker: a tobě bude jako Eda chybět? Vraťte nám Banu, nebo ať tam klidně běhá jenom to zelený monstrum. Hlavně ne toho zadumanýho intouše. Ještě by jim přepsal scénář na psychologickou nudu.;):D
505895
Joker: a tobě bude jako Eda chybět? Vraťte nám Banu, nebo ať tam klidně běhá jenom to zelený monstrum. Hlavně ne toho zadumanýho intouše. Ještě by jim přepsal scénář na psychologickou nudu.*;)**:D*
0 0
reagovat
Snipes a Cheadle spolu zrovna točej Brooklyn's Finest, tak to můžem srovnat :) [link] Jako... Cheadle bude muset zamakat, ale ale ten akční cool faktor furt nevidím. Snad až navlíkne uniformu ;)
505894
Snipes a Cheadle spolu zrovna točej Brooklyn's Finest, tak to můžem srovnat :) [link="http://www.blogcdn.com/www.blackvoices.com/blogs/media/2008/08/brooklyns-finest-1.jpg"][link][/link] Jako... Cheadle bude muset zamakat, ale ale ten akční cool faktor furt nevidím. Snad až navlíkne uniformu ;)
0 0
reagovat
KarelR: Právě, že Howard mi přijde hrozně nudnej a 'neakční'... a to jeho šišlání... :))

No, myslím, že Nortona si můžem odškrtnout hned. Hlavně, že Marvel 'všechno podřizuje' tomu, aby si udělali ten svůj vesmír, ale když dojde na nejhorší, tak klidně přeobsazujou...
505893
KarelR: Právě, že Howard mi přijde hrozně nudnej a 'neakční'... a to jeho šišlání... :)) No, myslím, že Nortona si můžem odškrtnout hned. Hlavně, že Marvel 'všechno podřizuje' tomu, aby si udělali ten svůj vesmír, ale když dojde na nejhorší, tak klidně přeobsazujou...
0 0
reagovat
KarelR: právě že Cheadle na to má. 1) Snipesovi je relativně podobnej, 2) stačí otevřít google a zjistíš, že má i svalovou hmotu. Měsíc v tělocvičně a je z něj válečný řešeto.
505892
KarelR: právě že Cheadle na to má. 1) Snipesovi je relativně podobnej, 2) stačí otevřít google a zjistíš, že má i svalovou hmotu. Měsíc v tělocvičně a je z něj válečný řešeto.
0 0
reagovat
The Joker: K čemuž má teda Howard MNOHEM blíž než Cheadle, ne? :D

Jinak mě teda tyhle taktiky Marvelu taky začínaj celkem děsit. Mám pocit, že budem rádi, když budou mít Avengers to obsazení, jaký by mít měli...
505891
The Joker: K čemuž má teda Howard MNOHEM blíž než Cheadle, ne? *:D* Jinak mě teda tyhle taktiky Marvelu taky začínaj celkem děsit. Mám pocit, že budem rádi, když budou mít Avengers to obsazení, jaký by mít měli...
0 0
reagovat
KarelR: Tak mi Rhodes v comicsech přišel jako takový Wesley Snipes v těch lepších letech. :))

imf: Tak Marvel si za to taky ale může sám... Kdyby přišli s nějakými neprůstřelnými kontrakty, tak by Favreau nevyhrožoval, že čtyři mega jsou málo, že chce deset. :))
505890
KarelR: Tak mi Rhodes v comicsech přišel jako takový Wesley Snipes v těch lepších letech. :)) imf: Tak Marvel si za to taky ale může sám... Kdyby přišli s nějakými neprůstřelnými kontrakty, tak by Favreau nevyhrožoval, že čtyři mega jsou málo, že chce deset. :))
0 0
reagovat
link Jako cyklista bych po tomhle snad i vraždil:(
505889
http://azpravy.atlas.cz/domov/krimi/169838-opily-spolujezdec-skopl-cyklistu-z-kola-zachranila-ho-helma.aspx Jako cyklista bych po tomhle snad i vraždil*:(*
0 0
reagovat
Comicsovýho Rhodese neznám, ale narozdíl od Howarda mi Cheadle nepřijde cool, ač v jinejch ohledech samozřejmě daleko vede.
505888
Comicsovýho Rhodese neznám, ale narozdíl od Howarda mi Cheadle nepřijde cool, ač v jinejch ohledech samozřejmě daleko vede.
0 0
reagovat
Z hlediska kontinuity je to proste smutny... nemyslim si, ze Howard chtel o tolik vic penez (ostatne ve dvojce mel mit pokud vim o dost vic prostoru), ale zjevne dojel na vyckavaci taktiku. Pri Iron maratonech to bude trochu skripat. A zajimalo by me, jak casto se tohle bude dit, az Marvel ten svuj vesmir definitivne rozjede...

Na druhou stranu, az nekdo vycouva, proste to preobsadi a reknou, ze je to Ultimate verze. :)))
505887
Z hlediska kontinuity je to proste smutny... nemyslim si, ze Howard chtel o tolik vic penez (ostatne ve dvojce mel mit pokud vim o dost vic prostoru), ale zjevne dojel na vyckavaci taktiku. Pri Iron maratonech to bude trochu skripat. A zajimalo by me, jak casto se tohle bude dit, az Marvel ten svuj vesmir definitivne rozjede... Na druhou stranu, az nekdo vycouva, proste to preobsadi a reknou, ze je to Ultimate verze. :)))
0 0
reagovat
Mi teda ztráta Howarda vůbec nevadí. Nudnej, šišlající černoch... IMHO úplnej opak Jimmyho v comicsech. Don Cheadle sice vypadá ještě mín frajersky, ale zase je to o něco lepší herec.
505886
Mi teda ztráta Howarda vůbec nevadí. Nudnej, šišlající černoch... IMHO úplnej opak Jimmyho v comicsech. Don Cheadle sice vypadá ještě mín frajersky, ale zase je to o něco lepší herec.
0 0
reagovat
Howard je béčkovej mamlas, tak ať se jde bodnout. (jo, trochu mě to štve, ale co)
505885
Howard je béčkovej mamlas, tak ať se jde bodnout. (jo, trochu mě to štve, ale co)
0 0
reagovat
The Joker: A jsem to jenom já, komu ten novej věchýtek fakt nesedí... ?
505884
The Joker: A jsem to jenom já, komu ten novej věchýtek fakt nesedí... ?
0 0
reagovat
Hmm, hmm, hmm, Marvelu se ty comicsy nějak začínaj vymykat z rukou... By mě zajímalo, kdo sepisoval smlouvy... :))
505883
Hmm, hmm, hmm, Marvelu se ty comicsy nějak začínaj vymykat z rukou... By mě zajímalo, kdo sepisoval smlouvy... *:))*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se