Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 94681 - 94700 Napsat příspěvek

Bo X Be

:D no je fakt, že lidi se předvedli jako blbci a místo, aby volili někoho, kdo by mohl pro ně něco udělat, tak to pojalu jako fight mezi ODS a CSSD nebo pomstu Topolánkovi. Njn, máme co si zasloužíme;)
507690
*:D* no je fakt, že lidi se předvedli jako blbci a místo, aby volili někoho, kdo by mohl pro ně něco udělat, tak to pojalu jako fight mezi ODS a CSSD nebo pomstu Topolánkovi. Njn, máme co si zasloužíme*;)*
Bo X Be
0 0
reagovat
sorry za výhybku....ale tak mě napadl při vaření teďka takový bonmotek...
"Aspoň, že Moviezone po volbách zůstalo modré....."
507689
sorry za výhybku....ale tak mě napadl při vaření teďka takový bonmotek... "Aspoň, že Moviezone po volbách zůstalo modré....."
0 0
reagovat
v Brně byl stejný problém .Lubo přihrčel do Olympie protože ve Špalku nebylo místo a na TT jsme se s kamarádkou obětovaly a stály před sálem 40 minut předem , aby jsme měly místo .Ale v Olympii na schodech i pod plátnem sedět nechaly.Ale bylo to teda chaotické organizace o ničem.
507688
v Brně byl stejný problém .Lubo přihrčel do Olympie protože ve Špalku nebylo místo a na TT jsme se s kamarádkou obětovaly a stály před sálem 40 minut předem , aby jsme měly místo .Ale v Olympii na schodech i pod plátnem sedět nechaly.Ale bylo to teda chaotické organizace o ničem.
0 0
reagovat

st39.6

jj souhlas atmosféra super lidi neřvali krom skupinky která do sebe na tropický bouři lila víno jinak v klidu a zvlášť na 96 hodin. To bylo uplně super :+:+:+:+
507684
jj souhlas atmosféra super lidi neřvali krom skupinky která do sebe na tropický bouři lila víno jinak v klidu a zvlášť na 96 hodin. To bylo uplně super *:+**:+**:+**:+*
st39.6
0 0
reagovat

sohaj

jo noční cestu po Praze do slováče a do Letňan podnikla polovina naší skupiny já sem hezky zůstal na Smíchově
507683
jo noční cestu po Praze do slováče a do Letňan podnikla polovina naší skupiny já sem hezky zůstal na Smíchově
sohaj
0 0
reagovat
ale zazitek to byl stejne imo uzasnej
507682
ale zazitek to byl stejne imo uzasnej
0 0
reagovat

strangercz

Já se tomu směju jenom co to slyším.:D
507681
Já se tomu směju jenom co to slyším.*:D*
strangercz
0 0
reagovat
Jo to i v Letňanech se muselo vyhazovat ze schodů. Vtipné bylo, když nám oznámili, že k nám posílají lidi ze Slováče a Smíchova, kde už je plno. A jinak s tou prací: jako pamatuji i klidnější večery:D
507680
Jo to i v Letňanech se muselo vyhazovat ze schodů. Vtipné bylo, když nám oznámili, že k nám posílají lidi ze Slováče a Smíchova, kde už je plno. A jinak s tou prací: jako pamatuji i klidnější večery*:D*
0 0
reagovat

st39.6

no já čekal že se to blížícím se ránem bude vyprazdňovat ale nějak se to nestalo :D:D:D
507679
no já čekal že se to blížícím se ránem bude vyprazdňovat ale nějak se to nestalo *:D**:D**:D*
st39.6
0 0
reagovat
to bylo velmi trapne, nechapu, proc je tam nenechali sedet ?). stejne tak nechapu, jak mohl byt ve ctyri hodiny rano plny sal na dvouhodinovy film :D
507678
to bylo velmi trapne, nechapu, proc je tam nenechali sedet *?)*. stejne tak nechapu, jak mohl byt ve ctyri hodiny rano plny sal na dvouhodinovy film *:D*
0 0
reagovat
Pokud děláš v Palace tak tam moc práce lidi neměly kromě zabraňování umačkání lidí při vstupu do sálů. Na Smíchově se to moc nedařilo:D:D a následní vyhazování lidí ze schodů bylo taky vtipný :+
507676
Pokud děláš v Palace tak tam moc práce lidi neměly kromě zabraňování umačkání lidí při vstupu do sálů. Na Smíchově se to moc nedařilo*:D**:D* a následní vyhazování lidí ze schodů bylo taky vtipný *:+*
0 0
reagovat

strangercz

Hmmm, ale ale... to je něco jiného:D:D
507668
Hmmm, ale ale... to je něco jiného*:D**:D*
strangercz
0 0
reagovat
já sem do pěti do ráno koukal na filmy považuju to za práci :D:D:D:D
507665
já sem do pěti do ráno koukal na filmy považuju to za práci *:D**:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Huh, to byla včera dřina. Ale kdo se může pochlubit, že pracoval do pěti do rána:D
507664
Huh, to byla včera dřina. Ale kdo se může pochlubit, že pracoval do pěti do rána*:D*
0 0
reagovat
2Psema
on Ravenhorn neni v podstatě špatnej kluk jen mi někdy přijde že s pohybuje v úplně jiným matrixu, proto zabíjet by ho byla škoda( sama jsem k tomu párkrát taky nemněla daleko) :D
507954
2Psema on Ravenhorn neni v podstatě špatnej kluk jen mi někdy přijde že s pohybuje v úplně jiným matrixu, proto zabíjet by ho byla škoda( sama jsem k tomu párkrát taky nemněla daleko) *:D*
0 0
reagovat
Tak předposlední no.
507953
Tak předposlední no.
0 0
reagovat
Psema:Nemůžem ho zabít to by nebyla sranda.
Ravenhorn:Potom co si napsal ten poslední komentář mě tě bylo skoro líto.:)
507952
Psema:Nemůžem ho zabít to by nebyla sranda. Ravenhorn:Potom co si napsal ten poslední komentář mě tě bylo skoro líto.*:)*
0 0
reagovat

Jardus

Většina, ne všechny.
507951
Většina, ne všechny.
Jardus
0 0
reagovat

Psema

Když mě se většina filmů na motivy Kinga líbí. Za to Hitchcockovi filmy ne no.
507950
Když mě se většina filmů na motivy Kinga líbí. Za to Hitchcockovi filmy ne no.
Psema
0 0
reagovat

Drak

Takže kdyby takovej Troška nebo Boll natočili Dlouhý pochod, tak ať to dopadne jakkoliv (a všichni víme jak) :D tak to pro tebe bude lepší film než jakýkoliv Hitchcockův jo? :o:- "zabíjecí smajlík"
507949
Takže kdyby takovej Troška nebo Boll natočili Dlouhý pochod, tak ať to dopadne jakkoliv (a všichni víme jak) *:D* tak to pro tebe bude lepší film než jakýkoliv Hitchcockův jo? *:o**:-* "zabíjecí smajlík"
Drak
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se