Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 94661 - 94680 Napsat příspěvek

Kruan

Tady je zajímavý rozhovor s Jakubem Hussarem, tvůrcem Skeletonů a hlavně scénáristou chystaného seriálu o Kruanovi podle komiksů z ABC. Sice není moc prozrazeno, ale i tak :) A taky je dokonce velmi lehce naznačeno, že by někdy mohlo dojít k realizaci komiksu Vzpoura mozků...
507783
[link="http://blog.sme.sk/diskusie/1233909/1/Josef-Blazek-Kruanova-cesta-na-televizni-obrazovky.html"]Tady[/link] je zajímavý rozhovor s Jakubem Hussarem, tvůrcem Skeletonů a hlavně scénáristou chystaného seriálu o Kruanovi podle komiksů z ABC. Sice není moc prozrazeno, ale i tak :) A taky je dokonce velmi lehce naznačeno, že by někdy mohlo dojít k realizaci komiksu Vzpoura mozků...
Kruan
0 0
reagovat
Imf komentuje kvality Maxe Payna v Hrej.cz podcastu.
507777
Imf komentuje kvality Maxe Payna v Hrej.cz [link="http://www.hrej.cz/podcasty/hPod_143.mp3"]podcastu[/link].
0 0
reagovat

5 důvodů. proč je Luke Skywalker idiot :)

507776
http://www.toplessrobot.com/2008/10/the_5_reasons_luke_skywalker_is_a_complete_idiot.php
5 důvodů. proč je Luke Skywalker idiot :)
0 0
reagovat

Cival

ja se tehda soustredil na platno, ale predpokladam, ze to byly lide nespokojeni se svym mistem a chteli videt Yodu zblizka :D
507754
ja se tehda soustredil na platno, ale predpokladam, ze to byly lide nespokojeni se svym mistem a chteli videt Yodu zblizka *:D*
Cival
0 0
reagovat
Ehm, to prodavaj listky do ulicek?
507753
Ehm, to prodavaj listky do ulicek?
0 0
reagovat

xMort

kdyz si vzpomenu na pulnocni E3 ve Slovaci, tak tam na schodech sedelu snad vic lidi jak na sedackach, i Fuka :D
507752
kdyz si vzpomenu na pulnocni E3 ve Slovaci, tak tam na schodech sedelu snad vic lidi jak na sedackach, i Fuka *:D*
xMort
0 0
reagovat
V kině se na schodech nesmí sedět, protože to zakazují požární předpisy. Kdyby tam někdo kontroloval, mělo by kino průšvih. A radši nevědět, kdyby začalo hořet...
507738
V kině se na schodech nesmí sedět, protože to zakazují požární předpisy. Kdyby tam někdo kontroloval, mělo by kino průšvih. A radši nevědět, kdyby začalo hořet...
0 0
reagovat

st.39.6

jj, každopádně musicserver - rubriky Nová alba, čerstvě staženo, recenze apod. Neznám v ČR lepší, pravidelnější, pocitvější práci v mainstreamu....(jsou tu jinak experti na world music, drumy a tak), ale jinak je musicserver hodně fpoho...
507732
jj, každopádně musicserver - rubriky Nová alba, čerstvě staženo, recenze apod. Neznám v ČR lepší, pravidelnější, pocitvější práci v mainstreamu....(jsou tu jinak experti na world music, drumy a tak), ale jinak je musicserver hodně fpoho...
st.39.6
0 0
reagovat

st39.6

Občas mrknu leda tak na ten Musicserver (a pravidelně na Sanctuary, ale to je předpokládám mimo tvou oblast zájmu), jinak osobně nové alba zkoumám až podle ohlasů od známých.
507726
Občas mrknu leda tak na ten Musicserver (a pravidelně na Sanctuary, ale to je předpokládám mimo tvou oblast zájmu), jinak osobně nové alba zkoumám až podle ohlasů od známých.
st39.6
0 0
reagovat
No to je fakt mega umeni 8)
507724
No to je fakt mega umeni *8)*
0 0
reagovat
link

Ztratit 1700 lidí, tomu říkám umění8)
507721
http://azpravy.atlas.cz/svet/170789-britsti-zachranari-patraji-po-stovkach-nezvestnych-maratoncu.aspx Ztratit 1700 lidí, tomu říkám umění*8)*
0 0
reagovat
Před časem se tu diskutovalo o chování lidí v kině, což mě inspirovalo po čase nacvakat taky něco nového do svého blogu.
507720
Před časem se tu diskutovalo o chování lidí v kině, což mě inspirovalo po čase nacvakat taky něco nového do svého blogu.
0 0
reagovat

st39.6

Metalopolis, Abysszine, Metal-temple, ale to jsou zaměřené na metal, o stránky popové a jiné muziky vlastně ani zájem nemám. Možná ještě Musicserver, ale ten jen něco.
507718
Metalopolis, Abysszine, Metal-temple, ale to jsou zaměřené na metal, o stránky popové a jiné muziky vlastně ani zájem nemám. Možná ještě Musicserver, ale ten jen něco.
st39.6
0 0
reagovat
507713
[link="http://www.billboard.com/bbcom/index.jsp"]Já chodim sem[/link]
0 0
reagovat
tip na nejakej dobrej hudebni server, kde si poctu o zajimavych novinkach. angl/cz, to je fuck. anybody? : )
507711
tip na nejakej dobrej hudebni server, kde si poctu o zajimavych novinkach. angl/cz, to je fuck. anybody? : )
0 0
reagovat

strangercz

kvalitu nikdo neřeší, problém je jejich účel, i kdybych vynechal naprostou neúčelnost vůči řidičům. kteří tyhle problémy způsobují, tak ta reklamní kampaň se ani nedá považovat za kampaň, když o ni v TV ani nezavadíš;)
507700
kvalitu nikdo neřeší, problém je jejich účel, i kdybych vynechal naprostou neúčelnost vůči řidičům. kteří tyhle problémy způsobují, tak ta reklamní kampaň se ani nedá považovat za kampaň, když o ni v TV ani nezavadíš*;)*
strangercz
0 0
reagovat
Ty reklamy jsou šílené. Moc dramatické na mě, někdy až moc moc no, no to je jedno. Ale prostě se těším na film a najednou nejvíc depresivní reklama s dítětem v břiše. Asi jsem citlivka no.
507697
Ty reklamy jsou šílené. Moc dramatické na mě, někdy až moc moc no, no to je jedno. Ale prostě se těším na film a najednou nejvíc depresivní reklama s dítětem v břiše. Asi jsem citlivka no.
0 0
reagovat
Tak v Letňanech jsem to žažil na Oko dravce. Plno a ještě spousta lidí chodila. Ty co seděli, byly vyhazováni z důvodu bezpečnosti ohledně ohně.
No a než všichni nesedící na sedlalech vypadli, tak to trvalo 15-20 minut. :D
507694
Tak v Letňanech jsem to žažil na Oko dravce. Plno a ještě spousta lidí chodila. Ty co seděli, byly vyhazováni z důvodu bezpečnosti ohledně ohně. No a než všichni nesedící na sedlalech vypadli, tak to trvalo 15-20 minut. *:D*
0 0
reagovat
JInak jak se tady nedávno probíraly ty reklamy od Renče tak ne všechny jsou tak špatný. Třeba s miminem nebo ten chlap v tom bytě jsou dobře udělaný. To se musí nechat :+
507693
JInak jak se tady nedávno probíraly ty reklamy od Renče tak ne všechny jsou tak špatný. Třeba s miminem nebo ten chlap v tom bytě jsou dobře udělaný. To se musí nechat *:+*
0 0
reagovat
Letos nebyla volit ani moje babička a to je už co říct zatím pokaždé volila prase bradavičnaté ale letos na to kašlala. Tady v praze se stejně nic nezmění tak je to jedno
507691
Letos nebyla volit ani moje babička a to je už co říct zatím pokaždé volila prase bradavičnaté ale letos na to kašlala. Tady v praze se stejně nic nezmění tak je to jedno
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se