Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 94641 - 94660 Napsat příspěvek
kdyby me csfd zajimalo, tak bych vlepil tri hvezdy a nazdar. koncert to byl velkej a prima a 3D to bylo ... trojrozmerny. Nijak zvlast me to nedostalo, s odstupem uz me to absolutne nebere. na druhou stranu - U2 mi vzdycky bylo vicemene ukradeny, ale tenhle koncert me bavil hodne.
507537
kdyby me csfd zajimalo, tak bych vlepil tri hvezdy a nazdar. koncert to byl velkej a prima a 3D to bylo ... trojrozmerny. Nijak zvlast me to nedostalo, s odstupem uz me to absolutne nebere. na druhou stranu - U2 mi vzdycky bylo vicemene ukradeny, ale tenhle koncert me bavil hodne.
0 0
reagovat
Kdyby mě csfd zajímalo, tak bych vlepil U 3D všech 5 hvězd:)), ale jako fanoušek mám kritiku jen v tom, že mi tam chyběli asi 3 písničky:)
507522
Kdyby mě csfd zajímalo, tak bych vlepil U 3D všech 5 hvězd:)), ale jako fanoušek mám kritiku jen v tom, že mi tam chyběli asi 3 písničky:)
0 0
reagovat

KarelR

všimnul, ale to se dá snadno napravit :D8)
507519
všimnul, ale to se dá snadno napravit *:D**8)*
KarelR
0 0
reagovat
Bo X Be: No, určitě sis všimnul, že já a qualkalim hyzdíme čsfd profil pouhejma čtyřma hvězdičkama :D Výbornej zážitek, je to slibný do budoucna, ale protože nejsem žádnej hardcore U2 fan, zase tolik mě to nebralo. Ještě s náma byli Fluke a stčko, tak možná něco vypadne z nich ;)
507517
Bo X Be: No, určitě sis všimnul, že já a qualkalim hyzdíme čsfd profil pouhejma čtyřma hvězdičkama *:D* Výbornej zážitek, je to slibný do budoucna, ale protože nejsem žádnej hardcore U2 fan, zase tolik mě to nebralo. Ještě s náma byli Fluke a stčko, tak možná něco vypadne z nich ;)
0 0
reagovat
Kdy bude recenze nebo aspoň nějaký komment k U2 3D....? Na csfd z toho všichni učurávají, docela by mě zajímaly zdejší reakce...?
507515
Kdy bude recenze nebo aspoň nějaký komment k U2 3D....? Na csfd z toho všichni učurávají, docela by mě zajímaly zdejší reakce...?
0 0
reagovat
Washingtonského dôchodcu poburujú reklamy na Fallout 3. Myšlienkové pochody niektorých individuálov ma nikdy neprestanú prekvapovať ?)
507813
Washingtonského dôchodcu poburujú [link="http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=29999&r=top"]reklamy na Fallout 3[/link]. Myšlienkové pochody niektorých individuálov ma nikdy neprestanú prekvapovať *?)*
0 0
reagovat

Cain.cz

Kolik anarchistů tu jěště zarecituješ?:D:D
507800
Kolik anarchistů tu jěště zarecituješ?*:D**:D*
Cain.cz
0 0
reagovat
menšinová skupina není budoucností tohoto národa... to je fašismus!
507799
menšinová skupina není budoucností tohoto národa... to je fašismus!
0 0
reagovat
miořádná tolerance vede k fašismu :)
507798
miořádná tolerance vede k fašismu :)
0 0
reagovat
nehotové lidi :-) :D
507796
nehotové lidi :-) *:D*
0 0
reagovat
To s Wavem mi neskutečně hnulo žlučí... :-
507791
To s Wavem mi neskutečně hnulo žlučí... *:-*
0 0
reagovat
507790
http://blitzkrieg-destroyer.blogspot.com/2008/10/shes-got-swastika-eyes.html
0 0
reagovat

Trellíno

Tak to je silný kafe...
vcelku mi to připomělo včerejší díl jednoho seriálu na Primě, kde byly schopni odsoudit kluka za vraždu jen na základě nepřímých důkazů, podle toho, že měl možnost oběť zavraždit, že čte silnější literaturu, že má silně EMO pokojíček a hrál si v diskuzi na netu, že by oběť poslal pod drn, protože ho zmlátila poté co ho k tomu vyprovokovala policie pod fiktivním nickem:) a na místě činu byl vysprejován znak, který už jednou někde sprejoval + oběť byla ukřižována jako na plakátu v jeho pokojčku.
Triviality jako chybějcí vražedná zbraň, žádní svědci, zlomená ruka znemožňující někoho ukřižovat, či žádné forenzní usvědčující důkazy jako by neexistovali8)
507789
Tak to je silný kafe... vcelku mi to připomělo včerejší díl jednoho seriálu na Primě, kde byly schopni odsoudit kluka za vraždu jen na základě nepřímých důkazů, podle toho, že měl možnost oběť zavraždit, že čte silnější literaturu, že má silně EMO pokojíček a hrál si v diskuzi na netu, že by oběť poslal pod drn, protože ho zmlátila poté co ho k tomu vyprovokovala policie pod fiktivním nickem*:)* a na místě činu byl vysprejován znak, který už jednou někde sprejoval + oběť byla ukřižována jako na plakátu v jeho pokojčku. Triviality jako chybějcí vražedná zbraň, žádní svědci, zlomená ruka znemožňující někoho ukřižovat, či žádné forenzní usvědčující důkazy jako by neexistovali*8)*
Trellíno
0 0
reagovat

xMort

,,Prosimtě je na tom filmu něco co se ti líbilo?'':D
507787
,,Prosimtě je na tom filmu něco co se ti líbilo?''*:D*
xMort
0 0
reagovat

Kruan-odkaz

Omylem jsem dal odkaz na diskuzi ke článku, ale vy už se proklikáte... :)
507785
Omylem jsem dal odkaz na diskuzi ke článku, ale vy už se proklikáte... :)
Kruan-odkaz
0 0
reagovat
link Tak tohle už snad ani neni možný... ach jo (blijici vyvalenej smajlik).
507784
http://musicserver.cz/clanek/23756/Primal-Scream-fasismus-a-Radio-Wave/ Tak tohle už snad ani neni možný... ach jo (blijici vyvalenej smajlik).
0 0
reagovat

Kruan

Tady je zajímavý rozhovor s Jakubem Hussarem, tvůrcem Skeletonů a hlavně scénáristou chystaného seriálu o Kruanovi podle komiksů z ABC. Sice není moc prozrazeno, ale i tak :) A taky je dokonce velmi lehce naznačeno, že by někdy mohlo dojít k realizaci komiksu Vzpoura mozků...
507783
[link="http://blog.sme.sk/diskusie/1233909/1/Josef-Blazek-Kruanova-cesta-na-televizni-obrazovky.html"]Tady[/link] je zajímavý rozhovor s Jakubem Hussarem, tvůrcem Skeletonů a hlavně scénáristou chystaného seriálu o Kruanovi podle komiksů z ABC. Sice není moc prozrazeno, ale i tak :) A taky je dokonce velmi lehce naznačeno, že by někdy mohlo dojít k realizaci komiksu Vzpoura mozků...
Kruan
0 0
reagovat
Imf komentuje kvality Maxe Payna v Hrej.cz podcastu.
507777
Imf komentuje kvality Maxe Payna v Hrej.cz [link="http://www.hrej.cz/podcasty/hPod_143.mp3"]podcastu[/link].
0 0
reagovat

5 důvodů. proč je Luke Skywalker idiot :)

507776
http://www.toplessrobot.com/2008/10/the_5_reasons_luke_skywalker_is_a_complete_idiot.php
5 důvodů. proč je Luke Skywalker idiot :)
0 0
reagovat

Cival

ja se tehda soustredil na platno, ale predpokladam, ze to byly lide nespokojeni se svym mistem a chteli videt Yodu zblizka :D
507754
ja se tehda soustredil na platno, ale predpokladam, ze to byly lide nespokojeni se svym mistem a chteli videt Yodu zblizka *:D*
Cival
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se