Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 94441 - 94460 Napsat příspěvek
Teprve teď sem si všimnul, že Juno ještě nedorazila do Brna. Takže budu mít hloupej dotaz :): kdy ji tak můžu očekávat??)
507219
Teprve teď sem si všimnul, že Juno ještě nedorazila do Brna. Takže budu mít hloupej dotaz :): kdy ji tak můžu očekávat?*?)*
0 0
reagovat

HAL

No svým způsobem je to skok stejný. Pokud se časem objeví možnost dotahávat si titulky a vůbec další on-line vymoženosti (proč ne třeba i celý dabing časem) , tak to bude zase něco nového. A pak BD přehrávač přehraje DVD, kdežto DVD přehrávač VHS-ku ne... tudíž BD se podle mě může masivně prosadi tak, že prostě výrobci přestanou dělat DVD only přehrávače a začnou do nich montovat i modrý laser (dneska taky už klasickou CD-ROM mechaniku k PC nikdo nechce). Potom si majitel už určitě rozmyslí, jestli si koupí DVD nebo BD disk.
507216
No svým způsobem je to skok stejný. Pokud se časem objeví možnost dotahávat si titulky a vůbec další on-line vymoženosti (proč ne třeba i celý dabing časem) , tak to bude zase něco nového. A pak BD přehrávač přehraje DVD, kdežto DVD přehrávač VHS-ku ne... tudíž BD se podle mě může masivně prosadi tak, že prostě výrobci přestanou dělat DVD only přehrávače a začnou do nich montovat i modrý laser (dneska taky už klasickou CD-ROM mechaniku k PC nikdo nechce). Potom si majitel už určitě rozmyslí, jestli si koupí DVD nebo BD disk.
HAL
0 0
reagovat

Psema

Samozřejmě, ale teď se mebavíme o tom jestli je BR lepší než DVD, to je snad jasné, ale o tom jestli je kvalitativní skok z DVD na BR stejně velký jako z VHS na DVD (a no je imho taky jasné - není).
507214
Samozřejmě, ale teď se mebavíme o tom jestli je BR lepší než DVD, to je snad jasné, ale o tom jestli je kvalitativní skok z DVD na BR stejně velký jako z VHS na DVD (a no je imho taky jasné - není).
Psema
0 0
reagovat
BR je velká bublina o ničem. Která má zatím takový význam jako....... nevim co ale úplně žádný. Pro pár maniaků tady na MovieZone je to nový......... kurňa nevim co. Což neni zrovna reprezentativní vzorek
507207
BR je velká bublina o ničem. Která má zatím takový význam jako....... nevim co ale úplně žádný. Pro pár maniaků tady na MovieZone je to nový......... kurňa nevim co. Což neni zrovna reprezentativní vzorek
0 0
reagovat
Xatrix: tatík je obyčejnej divák a přijde mu práce s BR mnohem jednodušší než s DVD. Žádný přerušování při skoku do menu, warnerácký BR se automaticky spouštěj, což mu taky přijde lepší... mně stačí dobrej pocit z toho, že se mi v půlce filmu netrhne obraz při přechodu mezi vrstvami.:D
507197
Xatrix: tatík je obyčejnej divák a přijde mu práce s BR mnohem jednodušší než s DVD. Žádný přerušování při skoku do menu, warnerácký BR se automaticky spouštěj, což mu taky přijde lepší... mně stačí dobrej pocit z toho, že se mi v půlce filmu netrhne obraz při přechodu mezi vrstvami.*:D*
0 0
reagovat

2 Perry-

Tak kvalitnější obraz a zvuk je samozřejmost, ale já se tu bavím o vychytávkách pro běžné obyvatelstvo. Jasně, pro nás to má váhu nesmírnou, ale průměrná rodinka ti řekne, že když už dali peníze na DVD, tak proč teďka kupovat ten blůrej...
507195
Tak kvalitnější obraz a zvuk je samozřejmost, ale já se tu bavím o vychytávkách pro běžné obyvatelstvo. Jasně, pro nás to má váhu nesmírnou, ale průměrná rodinka ti řekne, že když už dali peníze na DVD, tak proč teďka kupovat ten blůrej...
2 Perry-
0 0
reagovat

Xatrix

No.. třeba DVD na fullHD televizi s něco přes metrovou úhlopříčkou už moc hezky nevypadá, BD je úplně někde jinde... A i na klasice. Zkus si někdy pustit vedle sebe třeba animák Rattatouile na DVD a BD a hned je vidět rozdíl i pro laika :)
507194
No.. třeba DVD na fullHD televizi s něco přes metrovou úhlopříčkou už moc hezky nevypadá, BD je úplně někde jinde... A i na klasice. Zkus si někdy pustit vedle sebe třeba animák Rattatouile na DVD a BD a hned je vidět rozdíl i pro laika *:)*
Xatrix
0 0
reagovat

2 st39.6

Možná si to špatně vykládám, přeci jen BD zatím nemám (:-), ale v čem jsou ty výhody? Mluvil sem teď především o "normálních lidech", ne video šílencích. DVD přineslo možnost přeskakovat kapitoly v krátkém čase a možnost volit si jazyk považuju taky za dost důležitý aspekt. Oproti tomu BD má Javu, která toho může přinést fůru, ale prozatím se toho moc neděje. Pokud se pletu, tak budu rád za osvětlení...
507192
Možná si to špatně vykládám, přeci jen BD zatím nemám (*:-*), ale v čem jsou ty výhody? Mluvil sem teď především o "normálních lidech", ne video šílencích. DVD přineslo možnost přeskakovat kapitoly v krátkém čase a možnost volit si jazyk považuju taky za dost důležitý aspekt. Oproti tomu BD má Javu, která toho může přinést fůru, ale prozatím se toho moc neděje. Pokud se pletu, tak budu rád za osvětlení...
2 st39.6
0 0
reagovat
Xatrix > to je pravda, ma jich vic a lepsich :D:))
507190
Xatrix > to je pravda, ma jich vic a lepsich *:D**:))*
0 0
reagovat
geez, harris napise par odstavcu o necem, cemu vubec nerozumi a hned se toho chytnou nasi experti s hlaskama jako "podle nekterych odborniku je bd mrtvy format" (rozumnej jednoho ´odbornika´). lame
507188
geez, harris napise par odstavcu o necem, cemu vubec nerozumi a hned se toho chytnou nasi experti s hlaskama jako "podle nekterych odborniku je bd mrtvy format" (rozumnej jednoho ´odbornika´). lame
0 0
reagovat

2 Fluke

Ten článek je o ničem, máš neprostou pravdu. Na druhou stranu očekávat, že to bude stejné jako s DVD, by se nemuselo vyplatit. Přechod DVD => BD nemá takové "killer featury" jako VHS => DVD..
507186
Ten článek je o ničem, máš neprostou pravdu. Na druhou stranu očekávat, že to bude stejné jako s DVD, by se nemuselo vyplatit. Přechod DVD => BD nemá takové "killer featury" jako VHS => DVD..
2 Fluke
0 0
reagovat
link

Ha, jako bych si vzpoměl na doby před rokem 1997. To lítali stejný hlášky.
507185
http://digitalne.stahuj.centrum.cz/blizi-se-konec-blu-ray/ Ha, jako bych si vzpoměl na doby před rokem 1997. To lítali stejný hlášky.
0 0
reagovat
Popluh: já rovněž, tož jediný můj Esquire, co mám
507151
Popluh: já rovněž, tož jediný můj Esquire, co mám
0 0
reagovat

Popluh

jj to je ona
507144
jj to je ona
Popluh
0 0
reagovat
není to ta, co jí chtěl obsadit Tarantino? :D
507142
není to ta, co jí chtěl obsadit Tarantino? *:D*
0 0
reagovat

sohaj

nevim ten mě moc nebere. Ale číslo s Terrou Patrick mám :D:D
507139
nevim ten mě moc nebere. Ale číslo s Terrou Patrick mám *:D**:D*
sohaj
0 0
reagovat
Nic proti Maximu, ale, jak tu správně padlo, proč ho kupovat jaksi dvakrát ... i když, nové číslo jsem zatím v prackách neměl, ale to říjnové, tam se to trochu usměrnilo.
507138
Nic proti Maximu, ale, jak tu správně padlo, proč ho kupovat jaksi dvakrát ... i když, nové číslo jsem zatím v prackách neměl, ale to říjnové, tam se to trochu usměrnilo.
0 0
reagovat
A co Esquire?:D?)
507137
A co Esquire?*:D**?)*
0 0
reagovat
Popluh: :D
507130
Popluh: *:D*
0 0
reagovat
strangercz: nic, jen ho tady nikdo nechce kupovat "dvakrát" :D8)
507129
strangercz: nic, jen ho tady nikdo nechce kupovat "dvakrát" *:D**8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se