Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 94401 - 94420 Napsat příspěvek

Mr. Hlad

Tak to jsem zvědavej, jestli to Varšava a Lípa zvládnou.

Jinak díky všem za odpovědi. Doufám, že s Minutkama z regionu u nás v Liberci trapit nebudou, kdo je sakra zvědavej na zprávy v kině.
506864
Tak to jsem zvědavej, jestli to Varšava a Lípa zvládnou. Jinak díky všem za odpovědi. Doufám, že s Minutkama z regionu u nás v Liberci trapit nebudou, kdo je sakra zvědavej na zprávy v kině.
Mr. Hlad
0 0
reagovat
Stěžoval si někdo na "mrtvolnou" animaci očí z Beowulfa?:-) Budouctnost nezná mezí... link a pozor, je to in-game.:+:+
506863
Stěžoval si někdo na "mrtvolnou" animaci očí z Beowulfa?:-) Budouctnost nezná mezí... http://www.games.tiscali.cz/news/news.asp?id=30096&r=top a pozor, je to in-game.*:+**:+*
0 0
reagovat

sohaj

Říkaj tomu Hradecký kinožurnál a obměňujou to každý týden, ale s tou dýlkou jsem trošku ulít (a já proč mi to v tý tipovačce nejde) - má to jen 2-3 minuty, ale je to fakt peklo (obzvlásť když to člověk vidí po několikátý).
506862
Říkaj tomu Hradecký kinožurnál a obměňujou to každý týden, ale s tou dýlkou jsem trošku ulít (a já proč mi to v tý tipovačce nejde) - má to jen 2-3 minuty, ale je to fakt peklo (obzvlásť když to člověk vidí po několikátý).
sohaj
0 0
reagovat
killerzeli: cože? minutky z regionu?:D
506860
killerzeli: cože? minutky z regionu?*:D*
0 0
reagovat
No tak v hradeckým Cinestaru zavedli, že před každým představení budou minutky z regionu, takže máme 10 minut reklam, 10 minut otravný zprávy z regionu, 8 minut trailery a teprv po tom začne film, takže můžete děkovat za pražská kina.
506859
No tak v hradeckým Cinestaru zavedli, že před každým představení budou minutky z regionu, takže máme 10 minut reklam, 10 minut otravný zprávy z regionu, 8 minut trailery a teprv po tom začne film, takže můžete děkovat za pražská kina.
0 0
reagovat
Silence: Díky :) no já vyrážím zítra na Maxe Payna, tak jsem celkem zvědavý ?)
506856
Silence: Díky *:)* no já vyrážím zítra na Maxe Payna, tak jsem celkem zvědavý *?)*
0 0
reagovat
V Plzni v CineStaru dohromady reklamy plus trailery 15-20 minut. Dá se to. 8)
Jinak gratuluju liberečákům, že se konečně dočkali. :+
506855
V Plzni v CineStaru dohromady reklamy plus trailery 15-20 minut. Dá se to. *8)* Jinak gratuluju liberečákům, že se konečně dočkali. *:+*
0 0
reagovat
Tomu říkám šachy :D link link
506849
Tomu říkám šachy *:D* http://www.otherlandtoys.co.uk/aliens5_800w.jpg http://www.instablogsimages.com/images/2008/02/06/aliens-chess-set_2263.jpg
0 0
reagovat
A je to tady. Již za pár hodin budeme znát nového mistra světa vozů F18) Go, Lewis, go!

Bagr007: no nemám zrovna v oblibě, když tam přeze mě lozí lidi a neví, kam si sednout:D
506848
A je to tady. Již za pár hodin budeme znát nového mistra světa vozů F1*8)* Go, Lewis, go! Bagr007: no nemám zrovna v oblibě, když tam přeze mě lozí lidi a neví, kam si sednout*:D*
0 0
reagovat

Monco

Jde to. Reklam je tak pět minut, pak tři trailery. Všechno v normě. Odzkoušeno v pátek na Juno a v sobotu na Oku dravce. Byl jsem spokojenej prakticky se vším, jen na kasách se ještě malinko učej a od autobusu je to strašně daleko :)
507001
Jde to. Reklam je tak pět minut, pak tři trailery. Všechno v normě. Odzkoušeno v pátek na Juno a v sobotu na Oku dravce. Byl jsem spokojenej prakticky se vším, jen na kasách se ještě malinko učej a od autobusu je to strašně daleko :)
Monco
0 0
reagovat
sohaj: Fakt tě lituju, určitě ti úplně zkazí zážitek z reklamy, kterou jsi zatím viděl jenom 500x.
Já chodím zásadně o 5 minut pozdě... akorát končí reklamy a začínají trailery.
506844
sohaj: Fakt tě lituju, určitě ti úplně zkazí zážitek z reklamy, kterou jsi zatím viděl jenom 500x. Já chodím zásadně o 5 minut pozdě... akorát končí reklamy a začínají trailery.
0 0
reagovat

sohaj

:+ taky tak, zvlášť ty, co si na minutovém prostoru trailerů před mými zraky sundávají 50 vteřin bundy......:-
506839
*:+* taky tak, zvlášť ty, co si na minutovém prostoru trailerů před mými zraky sundávají 50 vteřin bundy......*:-*
sohaj
0 0
reagovat
Nemám rád opozdilce v kině:D
506837
Nemám rád opozdilce v kině*:D*
0 0
reagovat

Psema

Hmmm. To je dobrej napad, ale musis pripomenout, ze si lidi pak maj vzit s sebou celovku, aby nasli sva mista na sezeni ;)
506832
Hmmm. To je dobrej napad, ale musis pripomenout, ze si lidi pak maj vzit s sebou celovku, aby nasli sva mista na sezeni *;)*
Psema
0 0
reagovat
Já už radši chodim preventivně o 10 minut pozdějc, než je napsaný v programu. Reklamy jsou fuč a dávka trailerů čeká.;)
506831
Já už radši chodim preventivně o 10 minut pozdějc, než je napsaný v programu. Reklamy jsou fuč a dávka trailerů čeká.*;)*
0 0
reagovat

Monco

Hádám, že u CineStaru je to celkem závislé na regionální reklamě, maj to regio, classic a exclusive (ta jde až po trailerech a zatím jsem tam viděl snad jen vodafone). V CB jede regio chvilku a celkem bych řekl, že to není ani deset minut dohromady, jak si tak vzpomínám na včerejšího Maxe, s trailery to samozřejmě k dvaceti minutám dá....
506830
Hádám, že u CineStaru je to celkem závislé na regionální reklamě, maj to regio, classic a exclusive (ta jde až po trailerech a zatím jsem tam viděl snad jen vodafone). V CB jede regio chvilku a celkem bych řekl, že to není ani deset minut dohromady, jak si tak vzpomínám na včerejšího Maxe, s trailery to samozřejmě k dvaceti minutám dá....
Monco
0 0
reagovat

Monco

Si stěžuj na 20 minut reklam, pražský kina na tebe:D...ale ne, je to děs běs, člověk se těm reklamám vyhýbá, a pak mu to v kině napálí, aniž by s tím něco mohl dělat, nejlépe úplně stejný jako v TV, nejlépe moc a nejlépe nezajímavý.
507005
Si stěžuj na 20 minut reklam, pražský kina na tebe*:D*...ale ne, je to děs běs, člověk se těm reklamám vyhýbá, a pak mu to v kině napálí, aniž by s tím něco mohl dělat, nejlépe úplně stejný jako v TV, nejlépe moc a nejlépe nezajímavý.
Monco
0 0
reagovat
Monco: Celkem to jde, ale s těma reklamama máš pravdu. Když ho u nás v Ostravě otevírali v roce 2001, tak reklam bylo sotva 10 minut... když jsem byl naposledy, tak trvaly 23 minut. :-
507003
Monco: Celkem to jde, ale s těma reklamama máš pravdu. Když ho u nás v Ostravě otevírali v roce 2001, tak reklam bylo sotva 10 minut... když jsem byl naposledy, tak trvaly 23 minut. *:-*
0 0
reagovat
Vážení, jaké máte zkušenosti s multikiny Cinestar? U nás v Liberci teď jedno otevřeli, tak by mě zajímalo, co můžu čekat... zatím jsem slyšel o 20minutových reklamách před každým filmem:-
507002
Vážení, jaké máte zkušenosti s multikiny Cinestar? U nás v Liberci teď jedno otevřeli, tak by mě zajímalo, co můžu čekat... zatím jsem slyšel o 20minutových reklamách před každým filmem*:-*
0 0
reagovat
Jj, akorát ještě zapomněl napsat, jaký má case, myš a klávesnici. ;) :D
506990
Jj, akorát ještě zapomněl napsat, jaký má case, myš a klávesnici. ;) *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se