Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 94481 - 94500 Napsat příspěvek
Ad. Premiere, nakonec jsem si tu minulou taky pořídil, oceňuji vyšoupnutí programu kin - to byla neskutečná vata, která mě tam dost točila (podobně je to i u programu HBO, to by chtělo taky nahradit něčím zajímavým).
Jinak je to teda dost testosteronem nabouchané... trošku mi to připomíná takové ty pánské magazíny (nemám na mysli erotické, ale maximy, speedy a jiné prostoduché pí*oviny), nevím, asi tvoří čtenářskou obec hlavně mladí a nevybouření muži... mě to přišlo zbytečně moc. Po stránce filmového čtení fajnové :+
507475
Ad. Premiere, nakonec jsem si tu minulou taky pořídil, oceňuji vyšoupnutí programu kin - to byla neskutečná vata, která mě tam dost točila (podobně je to i u programu HBO, to by chtělo taky nahradit něčím zajímavým). Jinak je to teda dost testosteronem nabouchané... trošku mi to připomíná takové ty pánské magazíny (nemám na mysli erotické, ale maximy, speedy a jiné prostoduché pí*oviny), nevím, asi tvoří čtenářskou obec hlavně mladí a nevybouření muži... mě to přišlo zbytečně moc. Po stránce filmového čtení fajnové *:+*
0 0
reagovat
okkac: no zatím jsem Premiere jenom prolistoval, ale i tak mám dojem, že tam imf těžce ruluje. :D A nejen u DVD. Rozbor JCVD traileru...:+
507474
okkac: no zatím jsem Premiere jenom prolistoval, ale i tak mám dojem, že tam imf těžce ruluje. *:D* A nejen u DVD. Rozbor JCVD traileru...*:+*
0 0
reagovat

okkac

Taky jsem se u toho pobavil :D
507471
Taky jsem se u toho pobavil *:D*
okkac
0 0
reagovat
plakal sem u oho smichy i napotreti. asi je to stary, ale stejne se mrknete
link
507502
plakal sem u oho smichy i napotreti. asi je to stary, ale stejne se mrknete http://www.youtube.com/watch?v=iEWgs6YQR9A
0 0
reagovat
L.A. Confidential výborné :) :+
507501
L.A. Confidential výborné :) *:+*
0 0
reagovat
Hehe, v Premiere DVD vizitka a odpoved na otazku jake mate domaci kino? Odpovedi vetsinou zadne, nebo jake svet nevidel, jen imf se musi rozepsat na 6 radku:)
507498
Hehe, v Premiere DVD vizitka a odpoved na otazku jake mate domaci kino? Odpovedi vetsinou zadne, nebo jake svet nevidel, jen imf se musi rozepsat na 6 radku*:)*
0 0
reagovat

sohaj

:D
507496
*:D*
sohaj
0 0
reagovat
Jj, je to tady. Nový Red Alert přichází8)?)
507492
Jj, je to tady. Nový Red Alert přichází*8)**?)*
0 0
reagovat
507376
[link="http://www.youtube.com/watch?v=Q2hyC75igb4"]WW2 (color) with Dead Can Dance[/link]
0 0
reagovat
Mě se to nikdy nestalo. 8)
507375
Mě se to nikdy nestalo. *8)*
0 0
reagovat
red alert 3 live
p.s.> world in conflict vládne...
507373
[link="http://www.electronicarts.cz/games/13355,pccd/12174/"]red alert 3 live[/link] p.s.> world in conflict vládne...
0 0
reagovat
Tipuju, že se ten výřez generuje skriptem z nějakého většího obrázku :), a někde uprostřed prostě vznikne chyba v DCT:D
507369
Tipuju, že se ten výřez generuje skriptem z nějakého většího obrázku :), a někde uprostřed prostě vznikne chyba v DCT*:D*
0 0
reagovat
Pokud si dobře pamatuju, tak kdysi někdo přišel s teorií, že tento zvláštní úkaz byl způsoben přehnanou MZ hype na Speed Racera. :)
507368
Pokud si dobře pamatuju, tak kdysi někdo přišel s teorií, že tento zvláštní úkaz byl způsoben přehnanou MZ hype na Speed Racera. *:)*
0 0
reagovat
Taky se hlásím, mě se to stává docela často... A jak říká mihhi, černo-bílé nic už jsem viděl taky ;):)... f5 to ovšem nespraví, pomůže jenom vypnout a zapnout prohlížeč...
507367
Taky se hlásím, mě se to stává docela často... A jak říká mihhi, černo-bílé nic už jsem viděl taky ;):)... f5 to ovšem nespraví, pomůže jenom vypnout a zapnout prohlížeč...
0 0
reagovat
Mě se to ještě nestalo... Ať sem kocour nahodí vysvětlení divnou řečí... ;) rád bych věděl, co to způsobuje :D
507366
Mě se to ještě nestalo... Ať sem kocour nahodí vysvětlení divnou řečí... *;)* rád bych věděl, co to způsobuje *:D*
0 0
reagovat
To se mi stává docela často, nebo černo-bílé nic místo toho :). Občas je to i u obrázků ve flashi.?)
507362
To se mi stává docela často, nebo černo-bílé nic místo toho :). Občas je to i u obrázků ve flashi.*?)*
0 0
reagovat
se obcas stava ... kocour to vysvetluje nejakou cizi reci, ktery nikdo z nas nerozumi, ale vyhnout se tomu prej neda:D
507360
se obcas stava ... kocour to vysvetluje nejakou cizi reci, ktery nikdo z nas nerozumi, ale vyhnout se tomu prej neda*:D*
0 0
reagovat

Ok@y

Nee :)
507359
Nee *:)*
Ok@y
0 0
reagovat
507358
[link="http://img55.imageshack.us/my.php?image=mtwtflw1.jpg"]mate tohle taky někdo ?[/link]
0 0
reagovat
Hej, sranda a béčkovost k Red Alertu patří..minimálně po druhém dílu ta sranda, ale musím uznat, že s tím "Chick lookem" to už EA docela přehnali.
Viz. cover vydání a extrémně nesedící Tanya (ve druhým díle to byla taky kočka, ale vypadala aspoň, že je schopná někomu rozkoupnout držku a střílet ze samopalu...podobně alianční operátorka).
Nebo tu nereálnost dělají ty extrémní výstřihy:D..Ne, tak jako tak, ještě jsem neviděl marketingovou studii, že by si hráči hry kupovali především kvůli sexy modelkám.
507356
Hej, sranda a béčkovost k Red Alertu patří..minimálně po druhém dílu ta sranda, ale musím uznat, že s tím "Chick lookem" to už EA docela přehnali. Viz. cover vydání a extrémně nesedící Tanya (ve druhým díle to byla taky kočka, ale vypadala aspoň, že je schopná někomu rozkoupnout držku a střílet ze samopalu...podobně alianční operátorka). Nebo tu nereálnost dělají ty extrémní výstřihy*:D*..Ne, tak jako tak, ještě jsem neviděl marketingovou studii, že by si hráči hry kupovali především kvůli sexy modelkám.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se