Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 94361 - 94380 Napsat příspěvek

deiwi

A nepustil ho náhodou? :(
506909
A nepustil ho náhodou? *:(*
deiwi
0 0
reagovat

Jardus

Nepřezul na mokré, propadl se o dvě místa :)
506908
Nepřezul na mokré, propadl se o dvě místa :)
Jardus
0 0
reagovat
To byly nervy :D:+
506907
To byly nervy *:D**:+*
0 0
reagovat
Kam se poděl ten blbec Glock? :-
506906
Kam se poděl ten blbec Glock? *:-*
0 0
reagovat
To je fakt... BG2 na první rozehrání je tak na 150 hodin (a taky je to dost chytlavé - já těch 150 hodin dal za 14 dní :D).
Ale přemýšlivější a kratší Planescape by se ti určitě líbil, pokud ti nevadí trocha dekadence a filosofování ve hrách :)
506905
To je fakt... BG2 na první rozehrání je tak na 150 hodin (a taky je to dost chytlavé - já těch 150 hodin dal za 14 dní *:D*). Ale přemýšlivější a kratší Planescape by se ti určitě líbil, pokud ti nevadí trocha dekadence a filosofování ve hrách :)
0 0
reagovat
Joj, tolik doporučení, teď se od toho počítače nehnu:)
Animamundi: Dark Alchemist je jasná volba, do toho jdu určitě:+ Princes Maker vypadá tak ujetě, že to možná zkusím taky?)
Zbytek budu postupně zkoušet, sepsala jsem si seznam, to mi na dlouhou dobu vydrží.
A předpokládám, že ta postava se sexy hlasem v Broken Sword je ženského pohlaví.... a v tom případě to opravdu moc neocením:)
506903
Joj, tolik doporučení, teď se od toho počítače nehnu*:)* Animamundi: Dark Alchemist je jasná volba, do toho jdu určitě*:+* Princes Maker vypadá tak ujetě, že to možná zkusím taky*?)* Zbytek budu postupně zkoušet, sepsala jsem si seznam, to mi na dlouhou dobu vydrží. A předpokládám, že ta postava se sexy hlasem v Broken Sword je ženského pohlaví.... a v tom případě to opravdu moc neocením*:)*
0 0
reagovat

Natascha

Beyond Good and Evil od Hala je rozhodne veľmi dobrá voľba, z adventúr odporúčam Syberiu (oba diely) a ak sa ti páčia knihy od Pratchetta, isto sa pobavíš aj u Discworld Noir. Ak chceš niečo humornejšie, neostáva než doporučiť Monkey Island (akýkoľvek diel). A ináč s tým BG2 a Planescape: Torment od Hala pozor, sú to síce skvelé hry, ale takú BG2 pod sto hodín čistého času nedohraješ :)
506902
Beyond Good and Evil od Hala je rozhodne veľmi dobrá voľba, z adventúr odporúčam Syberiu (oba diely) a ak sa ti páčia knihy od Pratchetta, isto sa pobavíš aj u Discworld Noir. Ak chceš niečo humornejšie, neostáva než doporučiť Monkey Island (akýkoľvek diel). A ináč s tým BG2 a Planescape: Torment od Hala pozor, sú to síce skvelé hry, ale takú BG2 pod sto hodín čistého času nedohraješ *:)*
Natascha
0 0
reagovat
:-
506901
*:-*
0 0
reagovat
Tak Hamilton je mistr světa.:+
506900
Tak Hamilton je mistr světa.*:+*
0 0
reagovat
Když už jsme u těch her, hrál někdo Sacred nebo pokračování Sacred 2: Fallen Angel. Nejsem si jistý, jestli už vyšlo. Jelikož se na pokračování po hudební stránce podíleli mí oblíbení Blind Guardian. Dokonce tam mají CGI fantasy koncert, jelikož pro hru napsali titulní píseň.
506898
Když už jsme u těch her, hrál někdo Sacred nebo pokračování Sacred 2: Fallen Angel. Nejsem si jistý, jestli už vyšlo. Jelikož se na pokračování po hudební stránce podíleli mí oblíbení Blind Guardian. Dokonce tam mají CGI [link="http://www.youtube.com/watch?v=5fakNlghOJY"]fantasy koncert[/link], jelikož pro hru napsali titulní píseň.
0 0
reagovat
A Posla smrti tady nikdo nedoporučí? :D Ta hra má skvělou atmosféru a jeden z nejzpackanějších konců vůbec 8) Ale konec je konec...jinak je to po celou dobu pořádně nabité horrorovou atmosférou :)
506896
A Posla smrti tady nikdo nedoporučí? :D Ta hra má skvělou atmosféru a jeden z nejzpackanějších konců vůbec *8)* Ale konec je konec...jinak je to po celou dobu pořádně nabité horrorovou atmosférou :)
0 0
reagovat

2 Natascha

Kromě BS můžeš ještě zkusit Still Life, ale především bych zkusil ten Broken, už kvůli jeho filmové atmosféře. Sice to neoceníš, ale jen dodám, že v Brokenu má jedna z postav nejvíc sexy hlas jakej sem kdy slyšel:D:D
506895
Kromě BS můžeš ještě zkusit Still Life, ale především bych zkusil ten Broken, už kvůli jeho filmové atmosféře. Sice to neoceníš, ale jen dodám, že v Brokenu má jedna z postav nejvíc sexy hlas jakej sem kdy slyšel*:D**:D*
2 Natascha
0 0
reagovat

Natascha

Když horor, tak zkus The Thing ("jakože pokračování" toho Carpenterova hororu). Abys neměla jen adventury, ale i akčnějšího - u AvPeček se budeš bát tak že rozkoušeš klávesnici :))

Pro holku pak... hmm, jednoznačně RPG jako Planescape Torment, Baldurs Gate 2, rozhodně Vampire: The Masquerade - Bloodlines, skákačky Psychonauts a Beyond Good & Evil
.... a jedna kamarádka mi nedávno vychvalovala do nebes Animamundi: Dark Alchemist což by při tvé zílibě v japonsku mohlo být to pravé ořechové (samozřejmě, většina lidí tady na MZ by se k tomu nepřiblížila ani se třímetrovou tyčí :D).

A nemůžu zapomentou ani na věčný evergreen nejen pro holky - Princess Maker 2 ;)
506894
Když horor, tak zkus The Thing ("jakože pokračování" toho Carpenterova hororu). Abys neměla jen adventury, ale i akčnějšího - u AvPeček se budeš bát tak že rozkoušeš klávesnici *:))* Pro holku pak... hmm, jednoznačně RPG jako Planescape Torment, Baldurs Gate 2, rozhodně Vampire: The Masquerade - Bloodlines, skákačky Psychonauts a Beyond Good & Evil .... a jedna kamarádka mi nedávno vychvalovala do nebes Animamundi: Dark Alchemist což by při tvé zílibě v japonsku mohlo být to pravé ořechové (samozřejmě, většina lidí tady na MZ by se k tomu nepřiblížila ani se třímetrovou tyčí *:D*). A nemůžu zapomentou ani na věčný evergreen nejen pro holky - Princess Maker 2 *;)*
Natascha
0 0
reagovat
Tak Longest journey jsem hrála dvakrát a nikdy jsem ji (z nějakého záhadného důvodu) nedohrála. Oddworld - Abe's Oddysee jsem hrála (ani jsem nevěděla, že se to tak jmenuje). To mě bavilo dost, takže asi zkusím pokračování. A Broken sword taky vyzkouším, když ho furt všichni vychvalujou...
506892
Tak Longest journey jsem hrála dvakrát a nikdy jsem ji (z nějakého záhadného důvodu) nedohrála. Oddworld - Abe's Oddysee jsem hrála (ani jsem nevěděla, že se to tak jmenuje). To mě bavilo dost, takže asi zkusím pokračování. A Broken sword taky vyzkouším, když ho furt všichni vychvalujou...
0 0
reagovat

Xatrix

Ale za to se sladkou odměnou:+:)

Natascha: taky Oddworld sérii bych doporučil, je vtipná a zábavná a musí se u ní myslet:)
506889
Ale za to se sladkou odměnou*:+**:)* Natascha: taky Oddworld sérii bych doporučil, je vtipná a zábavná a musí se u ní myslet:)
Xatrix
0 0
reagovat

2 Natascha

Na PC už dlouho nehraju, ale pokud nemáš nic proti starým hrám, tak s Broken Sword nebo The Longest Journey nemůžeš šlápnout vedle.. Každopádně to bude záležitost víc jak na den...
506886
Na PC už dlouho nehraju, ale pokud nemáš nic proti starým hrám, tak s Broken Sword nebo The Longest Journey nemůžeš šlápnout vedle.. Každopádně to bude záležitost víc jak na den...
2 Natascha
0 0
reagovat
Když už se tu bavíte o těch hrách, doporučte mi něco, co by rozchodil ten můj nový noťas (link nejlépe nějakou adventuru, něco hororového nebo něco, co byste doporučili holce:-D A ne ať je to mega chytlavé, ať u toho netrávím celý den.
506882
Když už se tu bavíte o těch hrách, doporučte mi něco, co by rozchodil ten můj nový noťas (http://www.alza.cz/asus-f5rl-ap432c-d102783.htm), nejlépe nějakou adventuru, něco hororového nebo něco, co byste doporučili holce:-D A ne ať je to mega chytlavé, ať u toho netrávím celý den.
0 0
reagovat
jinak Civ4:Colonization je parádní nostalgie 8):+
506881
jinak Civ4:Colonization je parádní nostalgie *8)**:+*
0 0
reagovat
Jeržik: Ty víš, jak jsem to myslel. ;)

rcorp: Tuhle scénu si pamatuju, ale myslím, že tu probíhačku koupelna-obývák-ložnice, otevřít policajtovi, jsem dělal celkem bez "zasekávání" Ale jasně, ta kamera občas znepřehledňuje, ale znám horší případy, například u skákaček, kde je ta preciznost pohybu mnohem důležitější a kamera to vůbec nerespektuje.. zrovna u Fahrenheita bych řekl, že to zase nebyl takový problém.
506877
Jeržik: Ty víš, jak jsem to myslel. *;)* rcorp: Tuhle scénu si pamatuju, ale myslím, že tu probíhačku koupelna-obývák-ložnice, otevřít policajtovi, jsem dělal celkem bez "zasekávání" Ale jasně, ta kamera občas znepřehledňuje, ale znám horší případy, například u skákaček, kde je ta preciznost pohybu mnohem důležitější a kamera to vůbec nerespektuje.. zrovna u Fahrenheita bych řekl, že to zase nebyl takový problém.
0 0
reagovat
Silence: tak já do stěn taky moc ne, ale třeba v té sekvenci, jak musí zahladit důkazy v bytě, zatímco za dveřmi stojí policajt, to bylo peklo, protože jsem se pořád zasekával o sloupy (které jsem neviděl), o gauč (který jsem neviděl), o stůl (který jsem neviděl), teď se ke všemu natočit přesně tak, abych mohl provést akci...možná kdybych měl gamepad, tak by to tak hrozné nebylo, ale jinak mě tahle "inteligentní" kamera pije krev, fakt nemyslím, že by byl problém přepnout do (pseudo) 1st person pohledu, ale to by asi nebylo dost "filmové"
506876
Silence: tak já do stěn taky moc ne, ale třeba v té sekvenci, jak musí zahladit důkazy v bytě, zatímco za dveřmi stojí policajt, to bylo peklo, protože jsem se pořád zasekával o sloupy (které jsem neviděl), o gauč (který jsem neviděl), o stůl (který jsem neviděl), teď se ke všemu natočit přesně tak, abych mohl provést akci...možná kdybych měl gamepad, tak by to tak hrozné nebylo, ale jinak mě tahle "inteligentní" kamera pije krev, fakt nemyslím, že by byl problém přepnout do (pseudo) 1st person pohledu, ale to by asi nebylo dost "filmové"
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se