Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 94121 - 94140 Napsat příspěvek
Jeržik: Ty brďo. Já bych se pomalu nebál přirovnávat k traileru na Bobule. Moc pěkný :+:+
506624
Jeržik: Ty brďo. Já bych se pomalu nebál přirovnávat k traileru na Bobule. Moc pěkný *:+**:+*
0 0
reagovat
imf: Takže chlapci dorazili. Už jsem se o ně začínal bát i přes jejich zkušenosti z džungle.:D:+
506623
imf: Takže chlapci dorazili. Už jsem se o ně začínal bát i přes jejich zkušenosti z džungle.*:D**:+*
0 0
reagovat
Já jsem v šoku!!!
link
Pozitivním, nutno říct.:o:+:+:+
506622
Já jsem v šoku!!! http://filmpub.centrum.cz/aktuality/171642-exkluzivne-upoutavka-na-snezenky-a-machry-2.aspx Pozitivním, nutno říct.*:o**:+**:+**:+*
0 0
reagovat

Bo X Be

Nečertím, jen mě to zajímá, neříkám, že je to bůhví co, ale je to prostě exhibice a Aikido v podstatě je o tom, že furt máváš rukama a všichni okolo padaj, tak takhle:)
506611
Nečertím, jen mě to zajímá, neříkám, že je to bůhví co, ale je to prostě exhibice a Aikido v podstatě je o tom, že furt máváš rukama a všichni okolo padaj, tak takhle*:)*
Bo X Be
0 0
reagovat

Bo X Be

Jo, a já se oslím můstkem přenesu zase sem:) link

"That´s exactly correct" :)
506607
Jo, a já se oslím můstkem přenesu zase sem:) http://www.youtube.com/watch?v=ZodNY0PIaAI&feature=related "That´s exactly correct" :)
Bo X Be
0 0
reagovat
no, nemůžu si pomoct, ale strašně mi to zlepšuje náladu :) [link]
506601
no, nemůžu si pomoct, ale strašně mi to zlepšuje náladu :) [link="http://www.youtube.com/watch?v=blj5BHCtTxs"][link][/link]
0 0
reagovat

Ravenhorn

Ta starší tě vystihovala víc... a byla snadno rozpoznatelná i z velké dálky.
506598
Ta starší tě vystihovala víc... a byla snadno rozpoznatelná i z velké dálky.
Ravenhorn
0 0
reagovat
přijde mi, že jen chodí a kolem padají jabka, a nepůsobí to na mě ani jako exhibition ani jako bojové umění. spíše jako nějaká procházka po žíněnce....jsem neznalce, ale doufám, že to neznamená, že to je nějak špatně nebo co....8)
506595
přijde mi, že jen chodí a kolem padají jabka, a nepůsobí to na mě ani jako exhibition ani jako bojové umění. spíše jako nějaká procházka po žíněnce....jsem neznalce, ale doufám, že to neznamená, že to je nějak špatně nebo co....*8)*
0 0
reagovat

Fluke

tak mi to vysvětli - nosná dávka ironie tam totiž je?
co tam ten Steven dělá? chodí okolo, někoho se dotkne, zkroutí mu ruku a ten skáče....takže já jako neznalec bojových umění si mám myslet, že
a) je to opravdu exhibice bojových umění
b) jen exhibice Seagala
Proč se vlastně čertíš?
506594
tak mi to vysvětli - nosná dávka ironie tam totiž je? co tam ten Steven dělá? chodí okolo, někoho se dotkne, zkroutí mu ruku a ten skáče....takže já jako neznalec bojových umění si mám myslet, že a) je to opravdu exhibice bojových umění b) jen exhibice Seagala Proč se vlastně čertíš?
Fluke
0 0
reagovat
Asi to bude jenom zoufalý výkřik do tmy, ale - nemá tu prosím někdo zkušenost s psaním motivačního dopisu k výběrovému řízení na zahraniční stipendium? Na netu jsem našel jenom pracovní :o)
506593
Asi to bude jenom zoufalý výkřik do tmy, ale - nemá tu prosím někdo zkušenost s psaním motivačního dopisu k výběrovému řízení na zahraniční stipendium? Na netu jsem našel jenom pracovní :o)
0 0
reagovat

Bo X Be

Vůbec tě nechápu, to měla být ironie? Jestli jo, říká ti něco rozdíl mezi exhibicí a závody, a taky rozdílnost bojových umění?

imf: já jsem ještě v palace nebyl, takže co má vlastně Tropic thunder s Premiere?:)
506582
Vůbec tě nechápu, to měla být ironie? Jestli jo, říká ti něco rozdíl mezi exhibicí a závody, a taky rozdílnost bojových umění? imf: já jsem ještě v palace nebyl, takže co má vlastně Tropic thunder s Premiere?*:)*
Bo X Be
0 0
reagovat
link (velice smutnej smajlík)
506580
http://www.metalunderground.com/news/details.cfm?newsid=40020 (velice smutnej smajlík)
0 0
reagovat
Á, peklo se konečně ukázalo ve své pravé podobě. :D
506572
Á, peklo se konečně ukázalo ve své pravé podobě. *:D*
0 0
reagovat

l'ubo

To je diablo s připravovaného Diabla 3
506556
To je diablo s připravovaného Diabla 3
l'ubo
0 0
reagovat

Fluke

tak já nerozumím bojovému umění a nevěděl jsem, že exhibice jsou o choreografii toho, jak někdo chodí okolo a podává si ruce s lidma co dobrovolně skáčou a padají na zem...:D:D8)
506554
tak já nerozumím bojovému umění a nevěděl jsem, že exhibice jsou o choreografii toho, jak někdo chodí okolo a podává si ruce s lidma co dobrovolně skáčou a padají na zem...*:D**:D**8)*
Fluke
0 0
reagovat

Ravenhorn

Čo je to za izimonďa? Nejaký zerg zo Starcraftu?
506548
Čo je to za izimonďa? Nejaký zerg zo Starcraftu?
Ravenhorn
0 0
reagovat
Muhehee mám novou ikonku no. 8)

Peklo na vás. :+
506544
Muhehee mám novou ikonku no. *8)* Peklo na vás. *:+*
0 0
reagovat
To je Godzilla vs. MechaGodzilla... sileni Japonci. :)

Ale proto jsem neprisel. Chtel bych verejne podekovat Psemovi. Diky nemu ma ted redakce Premiere tri nové prirustky. Bena Stillera, Jacka Blacka a Roberta Downeyho Jr. v nadzivotni velikosti na 3D stojanu z Palace Cinemas. Kdyz jsem dneska prisel do prace, zdravili me uz z dalky. Je to mozna pateticke, ale chtel jsem mu podekovat nahlas.
506543
To je Godzilla vs. MechaGodzilla... sileni Japonci. :) Ale proto jsem neprisel. Chtel bych verejne podekovat Psemovi. Diky nemu ma ted redakce Premiere tri nové prirustky. Bena Stillera, Jacka Blacka a Roberta Downeyho Jr. v nadzivotni velikosti na 3D stojanu z Palace Cinemas. Kdyz jsem dneska prisel do prace, zdravili me uz z dalky. Je to mozna pateticke, ale chtel jsem mu podekovat nahlas.
0 0
reagovat
JJ, to jsou pecky, ktere vzdy i po case pobavi ;)
506536
JJ, to jsou pecky, ktere vzdy i po case pobavi *;)*
0 0
reagovat
terminator007 : Ten poslední link, mám pocit, že jsem tento kousek viděl. A taky film, kde šla proti sobě Godzilla normální a Godzilla - robot, co uměla i lítat. Běželo to kdysi tuším, že na Kabel Plus
506535
terminator007 : Ten poslední link, mám pocit, že jsem tento kousek viděl. A taky film, kde šla proti sobě Godzilla normální a Godzilla - robot, co uměla i lítat. Běželo to kdysi tuším, že na Kabel Plus
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se