Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 94161 - 94180 Napsat příspěvek
Každý rok je relativní, místy dobrý, místy špatný
506497
Každý rok je relativní, místy dobrý, místy špatný
0 0
reagovat
Tak s léčbou smrti začali lidi hned po odletu Červenýho trpaslíka ze Země...
506495
Tak s léčbou smrti začali lidi hned po odletu Červenýho trpaslíka ze Země...
0 0
reagovat
Fluke: Ono mi jde o to, že někdy (tentokrát ne) to zajde až k těm zvoláním "už aby tenhle hroznej rok skončil" to je prostě mega mimo, takže už jsem preventivně alergickej. ;)
506494
Fluke: Ono mi jde o to, že někdy (tentokrát ne) to zajde až k těm zvoláním "už aby tenhle hroznej rok skončil" to je prostě mega mimo, takže už jsem preventivně alergickej. *;)*
0 0
reagovat

Bagr007

To nevíš? Na 1.1 se plánuje antiumírací vakcína8)

V podstatě tohle tu nikdo neřešil, důvod je, že tenhle rok umírá spousta hodně známých lidí. Není jich míň ani víc než minulé roky, avšak lidi co umírají tenhle rok máme daleko více v povědomí. Proto se mluví o tomto roku jako více špatném než dříve.

Příklad. Když umřou v tvojí rodině během roku 3 lidi, tak je to špatný rok, ačkoli i minulý rok umřeli 3 lidi, dejme tomu v rodině přítelkyně, ale ten tvůj rok ti prostě bude připadat horší.8)
506493
To nevíš? Na 1.1 se plánuje antiumírací vakcína*8)* V podstatě tohle tu nikdo neřešil, důvod je, že tenhle rok umírá spousta hodně známých lidí. Není jich míň ani víc než minulé roky, avšak lidi co umírají tenhle rok máme daleko více v povědomí. Proto se mluví o tomto roku jako více špatném než dříve. Příklad. Když umřou v tvojí rodině během roku 3 lidi, tak je to špatný rok, ačkoli i minulý rok umřeli 3 lidi, dejme tomu v rodině přítelkyně, ale ten tvůj rok ti prostě bude připadat horší.*8)*
Bagr007
0 0
reagovat
Fluke a další: To jako podle té vaší teorie o špatném roku najednou od 1.1.2009 přestanou umírat lidi nebo jak to vidíte?
506492
Fluke a další: To jako podle té vaší teorie o špatném roku najednou od 1.1.2009 přestanou umírat lidi nebo jak to vidíte?
0 0
reagovat
On hlavne natočil v 70. rokoch zopár zručne zrežírovaných a úspešných filmov, takže potom mal asi navždy dojem, že sa tomu rozumie lepšie než tí ľudia, čo točili jeho adaptácie, a chodil na plac machrovať a radiť, "ako sa to robí poriadne". Samozrejme nič proti nemu ako spisovateľovi. Ja som od neho čítal len Eaters of the Dead, a náramne sa mi to páčilo, a to je vraj jeho najslabšia kniha...
506491
On hlavne natočil v 70. rokoch zopár zručne zrežírovaných a úspešných filmov, takže potom mal asi navždy dojem, že sa tomu rozumie lepšie než tí ľudia, čo točili jeho adaptácie, a chodil na plac machrovať a radiť, "ako sa to robí poriadne". Samozrejme nič proti nemu ako spisovateľovi. Ja som od neho čítal len Eaters of the Dead, a náramne sa mi to páčilo, a to je vraj jeho najslabšia kniha...
0 0
reagovat
Je škoda, že se nedožil jejího konce (Pohotovosti). O jeho ruinování vlastních adaptací jsem slyšel. Holt byl asi posedlej tím, aby měl nad nima kontrolu a ani po několika špatnejch zkušenostech neznal míru.
506489
Je škoda, že se nedožil jejího konce (Pohotovosti). O jeho ruinování vlastních adaptací jsem slyšel. Holt byl asi posedlej tím, aby měl nad nima kontrolu a ani po několika špatnejch zkušenostech neznal míru.
0 0
reagovat

duro

Tiež som o tom počul. Ale spisovateľ to bol rozhodne schopný (a prekvapivo univerzálny) a keď už nič iné, tak po ňom ostane aspoň seriálová Pohotovosť :)
506488
Tiež som o tom počul. Ale spisovateľ to bol rozhodne schopný (a prekvapivo univerzálny) a keď už nič iné, tak po ňom ostane aspoň seriálová Pohotovosť *:)*
duro
0 0
reagovat

o mŕtvych len dobre, ale...

Práve som o tom písal novinku na čsfd a chvíľu som uvažoval, či mám napísať aj niečo o Crichtonovej povesti "ničiteľa talentov". Kvôli tomu vraj vzniklo tak málo dobrých adaptácií jeho kníh - vraj každému režisérovi kecal do natáčania a to väčšinu z nich zruinovalo. Príkladom sú Vikingovia - McTiernana už Crichtonove pindy tak srali, že uprostred natáčania jednoducho odišiel domov. A Michael si potom musel sám dotočiť zopár scén vrátane mizernej záverečnej bitky. Jediný tvorca, ktorý si od Crichtona nenechal kecať do filmu, bol Spielberg - lebo boli staré kamoši. Aj preto Jurský park dopadol dobre...
506487
Práve som o tom písal novinku na čsfd a chvíľu som uvažoval, či mám napísať aj niečo o Crichtonovej povesti "ničiteľa talentov". Kvôli tomu vraj vzniklo tak málo dobrých adaptácií jeho kníh - vraj každému režisérovi kecal do natáčania a to väčšinu z nich zruinovalo. Príkladom sú Vikingovia - McTiernana už Crichtonove pindy tak srali, že uprostred natáčania jednoducho odišiel domov. A Michael si potom musel sám dotočiť zopár scén vrátane mizernej záverečnej bitky. Jediný tvorca, ktorý si od Crichtona nenechal kecať do filmu, bol Spielberg - lebo boli staré kamoši. Aj preto Jurský park dopadol dobre...
o mŕtvych len dobre, ale...
0 0
reagovat
Tento rok je fakt krutej :(
506484
Tento rok je fakt krutej *:(*
0 0
reagovat
Jinak Crichton mi doslova vyrazil dech... Fakt skoda jak svina
Rest In Peace
506483
Jinak Crichton mi doslova vyrazil dech... Fakt skoda jak svina Rest In Peace
0 0
reagovat
OBAMA ! ! ! OBAMA ! ! ! OBAMA ! ! ! OBAMA ! ! ! OBAMA ! ! !:+:+:+
Poprve od vcerejska na MZ, tak se s vama musim podelit o svou radost :)) 8)
506482
[b]OBAMA ! ! ! OBAMA ! ! ! OBAMA ! ! ! OBAMA ! ! ! OBAMA ! ! ![/b]*:+**:+**:+* Poprve od vcerejska na MZ, tak se s vama musim podelit o svou radost *:))* *8)*
0 0
reagovat
Zpěváky fakt hledat nebudu... Tohle je prostě relativní. Díky všem informačním technologiím jsou dnes známí i lidé, kteří dřív dosáhli světové proslulosti "zejména pak na Litoměřicku" takže to vypadá, že najednou všichni slavní umírají...
RIP Crichton, rakovina je svině :-
506478
Zpěváky fakt hledat nebudu... Tohle je prostě relativní. Díky všem informačním technologiím jsou dnes známí i lidé, kteří dřív dosáhli světové proslulosti "zejména pak na Litoměřicku" takže to vypadá, že najednou všichni slavní umírají... RIP Crichton, rakovina je svině *:-*
0 0
reagovat
Prokletej rok:-
506828
Prokletej rok*:-*
0 0
reagovat
Come on, tohle link tady postoval Cival při poslední vlně emocí ?)
506827
Come on, tohle http://www.imdb.com/DiedInYear?year=2007&nav=/Sections/Years/2007/include-deaths tady postoval Cival při poslední vlně emocí *?)*
0 0
reagovat
Smutné, Crichton byl ve své době jedním z mých nejoblíbenějších spisovatelů. Nejradši jsem měl asi Timeline... kterou pak ve filmu solidně zprasil Richard Donner.
506824
Smutné, Crichton byl ve své době jedním z mých nejoblíbenějších spisovatelů. Nejradši jsem měl asi Timeline... kterou pak ve filmu solidně zprasil Richard Donner.
0 0
reagovat

Luc44

Nechci bejt necitlivej, ale to sou jen autoři8)
506822
Nechci bejt necitlivej, ale to sou jen autoři*8)*
Luc44
0 0
reagovat

Fluke

506821
http://www.sarahmoffett.com/2007/11/10/2007-year-of-the-dead-authors/
Fluke
0 0
reagovat
Doufám, že zase nepřijde někdo vyvracet, že je to jako každý rok. Tenhle opravdu padají legendy jak hrušky ze stromu :/
506819
Doufám, že zase nepřijde někdo vyvracet, že je to jako každý rok. Tenhle opravdu padají legendy jak hrušky ze stromu :/
0 0
reagovat
ps: Krom konga jsem četl od něho snad všecjno, měl jsem ho jako autora opravdu rád...
506818
ps: Krom konga jsem četl od něho snad všecjno, měl jsem ho jako autora opravdu rád...
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se